Jump to content

Περίεργη συμπεριφορά κέρσορα κατά το browsing στο Internet

sakiasole

Recommended Posts

Συνφορουμίτες Χρόνια Πολλά καταρχάς και Καλή αλλαγή του Χρόνου σε λίγες μέρες...

Γράφω για να περιγράψω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα στον Η/Υ μου που συμβαίνει αρκετές φορές όταν είμαι στο ίντερνετ και το παρατήρησα μόνο με Mozilla Firefox να συμβαίνει..

Λοιπόν ενώ συνήθως είμαι στο facebook και αναρτώ κάποιο λίνκ μουσικής ή οτιδήποτε ξαφνικά εκεί που γράφω κάποιο σχόλιο αρχίζει κατά πολύ περίεργο τρόπο ο δρομέας να σαρώνει την περιοχή που έγραφα περνώντας με φορά προς τα αριστερά πίσω στο κείμενο και έτσι δεν μπορώ να γράψω τίποτε..Όταν αρχίζει αυτό ούτε στην γραμμή διεύθυνσης μπορώ να γράψω ή να επιλέξω με το ποντίκι κάτι γιατι ο δρομέας τρέχει μόνος του....Δεν κοροιδεύω ούτε κάνω πλάκα αλλά έτσι είναι δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα το σύμπτωμα...

Τι να φταίει;;Υπόψη τα Windows που έχει ο υπολογιστής είναι τα γνήσια προφορτωμένα Windows Vista Home Premium Sp2..Λογισμικό αντιϊκό είχα πάντοτε γνήσια μέχρι τώρα το ESET SMART Security 4 και τώρα που έληξε έχω πάλι γνήσιο το Norton 360!Δεν βγάζει ούτε το ένα ούτε το άλλο έβγαζε ότι υπάρχει έστω κάποιο trojan ή spyware ή ιός..Τι να συμβαίνει;;;Το ποντίκι που έχω είναι ένα απλό οπτικό ενσύρματο Logitech..Λέτε να "βραχυκυκλώνει" αυτό;;Παλιότερα είχε πέσει από μικρό ύψος.Λέτε να φταίει αυτό;Και γιατί συμβαίνει όταν πλοηγούμαι στο ιντερνετ και συγκεκριμένα όταν είμαι στο facebook;;

Έχετε κάποιος κάποια τύχει σε ανάλογη φάση;;Λέτε να είναι ιός;;Δεν θα τον ανίχνευαν τα αντιϊκά;;Τα "φώτα" σας παιδιά!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!..

Μήπως έχεις τίποτα wireless keyboard/mouse και π@π@ρίζεται (παρεμβολές/μπαταρίες); Επίσης δοκίμασε να τρέξεις firefox και noscript addon, και όταν πας στο fb, πάτα κάτω δεξιά στις επιλογές allow/να επιτρέπεται μόνο ότι χρειάζεται για να τρέξει κανονικά την σελίδα.

δεν χρησιμοποιείς facebook, problem solved :)

ps: κάτι σε φάρσα μου θυμίζει , ψάξε τις usb θύρες στο πι σι σου μήπως σου κότσαρε κάποιος κανά στικάκι

...Δυστυχώς αν ήταν αυτό θα ήταν το πρώτο που θα είχα αντιληφθεί...

Μηπως εχεις καποιο "κολλημενο" πληκτρο στο πληκτρολογιο? Για κατι τετοιο μου κανει.
...Να σου πω τώρα με βάζεις σε σκέψεις..Δεν τα έλεγξα ξεχωριστά όλα βέβαια αλλά ο υπολογιστής μου είναι φορητός Αcer και μετά από 2 χρόνια πλέον πολύ εντατικής χρήσης η αλλαγή σε ελληνικά με Shift+Alt γίνεται πολύ δύσκολα γενικά ,μόνο με Alt Gr+Shift δουλεύει καλά, αλλά σε άλλες εφαρμογές σπανιότατα το κάνει όπως και το πλήκτρο Backspace δεν δείχνει να κολλάει πουθενά.Πάντως όταν αρχίζει όλο αυτό δεν αποκρίνεται ο υπολογιστής με το ποντίκι αλλά μόνο με το πληκτρολόγιο,αλλά πάλι αν έφταιγε το ποντίκι δεν θα έκανε τα ίδια και αλλού;;

Μήπως έχεις τίποτα wireless keyboard/mouse και π@π@ρίζεται (παρεμβολές/μπαταρίες); Επίσης δοκίμασε να τρέξεις firefox και noscript addon, και όταν πας στο fb, πάτα κάτω δεξιά στις επιλογές allow/να επιτρέπεται μόνο ότι χρειάζεται για να τρέξει κανονικά την σελίδα.
..Όχι,όλα ενσύρματα τα έχω..

Θα ψάξω όμοως και το δεύτερο που λες με τον Mozilla ," μυρίζομαι" τη λύση εκεί μάλλον..Ευχαριστώ για τις ιδέες!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.