STINK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 Έχω στα χέρια μου ένα ZTE Blade που έχει χάσει το IMEI του.Έχω δοκιμάσει αρκετά αλλά δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα.Μπορώ να το ανοίξω σε FTM mode(αν και δεν το γράφει) και σε ClockworkMod.Αυτό που έχω σκεφτεί και δεν έχω κάνει λόγο του ότι χρειάζομαι την βοηθειά σας είναινα πάρω το *.nvm αρχείο από άλλο blade και να βάλω το δικό μου imei.Όποιος μπορεί να μου το στείλει θα με βοηθούσε πολύ.Εννοείτε ότι όλες οι ιδέες και γνώμες είναι δεκτές.
ea6gka Δεκέμβριος 28, 2011 #2 Δεκέμβριος 28, 2011 Γιατι το χρειαζεσαι, εχει το κουτι του πανω το ΙΜΕΙ
STINK Δεκέμβριος 28, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 28, 2011 Το IMEI το ξέρω. Τρόπο να το επαναφέρω στην συσκευή ψάχνω.
narta Δεκέμβριος 28, 2011 #4 Δεκέμβριος 28, 2011 Με τον τροπο που προτεινες θα κανεις clone το IMEI του οποιου το image θα χρησιμοποιήσεις, πραγμα παράνομο.
Isidorosis Δεκέμβριος 28, 2011 #5 Δεκέμβριος 28, 2011 Μήπως σε βοηθήσει το 4ο:[Guide] de-bricking a ZTE Blade - Android @ MoDaCo
STINK Δεκέμβριος 28, 2011 Author #6 Δεκέμβριος 28, 2011 narta έγραψε: Με τον τροπο που προτεινες θα κανεις clone το IMEI του οποιου το image θα χρησιμοποιήσεις, πραγμα παράνομο.Δεν θέλω να κάνω clone. Το IMEI από το αρχείο το αλλάζεις με το δικό σου χρησιμοποιώντας HEX editor.Απλά το αρχείο που έχω φένεται ότι δεν είναι σωστό και θέλω backup από ένα blade που δουλεύει.Στο αρχείο θα βάλω το δικό μου IMEI και θα κάνω restore.
narta Δεκέμβριος 29, 2011 #7 Δεκέμβριος 29, 2011 STINK έγραψε: Δεν θέλω να κάνω clone. Το IMEI από το αρχείο το αλλάζεις με το δικό σου χρησιμοποιώντας HEX editor.Απλά το αρχείο που έχω φένεται ότι δεν είναι σωστό και θέλω backup από ένα blade που δουλεύει. Στο αρχείο θα βάλω το δικό μου IMEI και θα κάνω restore. Αν μπορείς να περασεις το δικο σου IMEI τοτε καντο. Ολο και καποιος μπορει να παρει ενα image απο το δικο του blade
Volrath Δεκέμβριος 29, 2011 #8 Δεκέμβριος 29, 2011 Έλα, στείλε μου σε pm ακριβώς οδηγίες τι θες να κάνω. Άμα δεν είναι τίποτα τραγικό να σε βοηθήσω. Btw gen1 έχω εγώ, δε ξέρω άμα έχει σχέση.
jpavly Δεκέμβριος 29, 2011 #9 Δεκέμβριος 29, 2011 Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το IMEI σας είναι σαν το serial number σας. Αν το δώσετε και σας χρειαστεί, την πατήσατε. Δεν έχω κανένα θέμα με τον STINK, αλλά δεν είναι περίπτωση "αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα imagάκι από το κινητό του".
STINK Δεκέμβριος 29, 2011 Author #10 Δεκέμβριος 29, 2011 Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση πριν μου το δώσει μπορεί να τον αλλάξει με μηδενικά.Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Jaco Δεκέμβριος 29, 2011 #11 Δεκέμβριος 29, 2011 Πάντως μπορούν να παίξουν και παραπάνω από 2 συσκευές με το ίδιο ΙΜΕΙ στην ίδια κυψέλη και στον ίδιο πάροχο... το είχα δοκιμάσει με κάτι gsm/gprs modems που έστελναν ταυτόχρονα sms και data και τους είχα προγραμματίσει επίτηδες το ίδιο IMEI.. το ίδιο SSID από SIM κάρτα δεν θα παίξει, εκεί πρέπει να μπλοκάρουν τις συσκευές με το ίδιο ssid γιατί αυτό έχει να κάνει με τον χρήστη και όχι την συσκευή...
STINK Ιανουάριος 12, 2012 Author #12 Ιανουάριος 12, 2012 Τελικά το πρόβλημα κατάφερα να το λύσω αλλά τώρα δεν μπορώ να ξαναπεράσω το ClockworkMod. Αυτή την στιγμή είμαι με official wind 2.2.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.