Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Αυτο μου ερχετε στο μυαλο διαβαζοντας αυτο το thread,οπως και το αντιστοιχο για την GTX680.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=o6DynEANZjM[/ame]

Μερικοι εδω μεσα πρεπει να εχουν πολυ μικρο πουλι.Δεν εξηγείτε αλλιως.

Εκεί στην AMD δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να σχολιάζετε την 680 στα forum ?

έχουν στο να κάνουν οδηγούς για μια κάρτα που δεν παίζει με boost για να νικήσει τον ανταγωνισμό...να μην ξερεις ποτε ποση ειναι η πραγματικη ταχυτητα και να παιζεις με θερμοκρασιες/TDP...μια σοβαρη καρτα τα λεει ξεκαθαρα......

και αυτό το thread αλλά και το αντίστοιχο της 680 έχει γίνει μπάχαλο...όσο καλή διάθεση να έχει κάποιος να τα ακολουθήσει για να μάθει και ενημερωθεί, ξενερώνει απίστευτα και ουσιαστικά χάνεται όλη η πληροφορία. Η λογική της ανταλλαγής απόψεων, χωρίς ειρωνείες και ''κολληματα'' νομίζω πως θα ταίριαζε περισσότερο στο ύφος αυτών των thread...

Στη τελική αν υπάρχουν συμφέροντα από κάποιους και από τις δύο πλευρές να μας το πουν να το ξέρουμε...

Για ποιο λόγο ο φανατισμός, εδώ μέσα θεωρητικά μιλάμε για τη τρέλλα μας, το χόμπι μας, για να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ στη τελική.

Παίδες χαλαρώστε...!

Φιλικά πάντα....

Εγώ εδώ δεν βλέπω φανατισμό βλέπω ότι πολλοί παίζουνε με τις μετοχές τους:hang3:

ή θέλει να δείξει ότι έχει το καλύτερο pc ή ότι παίζει ένα game με περισσότερα fps λες και θα καταλάβει τπτ το μάτι του που βλέπει σε περιβάλλον απλό διαφορά στα 30 fps από τα 31:dance3:

Εγώ εδώ δεν βλέπω φανατισμό βλέπω ότι πολλοί παίζουνε με τις μετοχές τους:hang3:

ή θέλει να δείξει ότι έχει το καλύτερο pc ή ότι παίζει ένα game με περισσότερα fps λες και θα καταλάβει τπτ το μάτι του που βλέπει σε περιβάλλον απλό διαφορά στα 30 fps από τα 31:dance3:

σε πληροφορω σαν επαγγελματιας gamer και σαν γνωστης οπτικων του ανθρωπου...ειναι αισθητη διαφορα...

μεγαλn διαφορα σε σχεση αν ηταν 400 και 401 fps.............................................................................

@atiman

Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, βέβαια... με τέτοιο tessellation performance.. θα πρέπει να βγάζει και κανα 12κ gpu score...+ στο 1ghz η "7970".. , αν δε σου κάνει κόπο.. ανέβασε ένα 11P score στη futuremark με το ίδιο σύστημα/drivers/clocks.. :)

:)

Κανονικοτατη καρτα. !!!

Δεν μπορεις να μαγειρεψεις το bios σε μονη καρτα στα σημεια που ηταν τοτε με την 5970....

Επειδη το συστημα δεν το εχω μπροστα μου (την μετρηση δεν την εκανα εγω), απο Δευτερα ευχαριστως..

Αυτοι οι i7-975 πρεπει να εχουν γινει πολυ mainstream και τους χρησιμοποιουνε ολοι πλεον.

Θα ηταν πραγματικα χρησιμο, αν καποιος εχει την καλοσυνη και μπορει να ασχοληθει στο να βγαλει αυτο το σκορ με 680 (με οποιον τροπο θελει).

unigined.jpg

καρε > φουλ

Αυτες οι δυο εικονες θυμιζουν το "βρεστε τις διαφορες" μεταξυ τους.

Η καποιος δεν μετραει καλα, η καποιος εχει κανει ζαβολια.

Αλλιως χρειαζεται μια εξηγηση....

Ποιός άραγε ?

( τώρα θα τσαντιστεί λες και είπα ότι αυτός έκανε την τσατσιά και θα μας ξαναπεί ότι δεν ανέχεται ειρωνία, κλπ :p )

Ποιός άραγε ?

( τώρα θα τσαντιστεί λες και είπα ότι αυτός έκανε την τσατσιά και θα μας ξαναπεί ότι δεν ανέχεται ειρωνία, κλπ :p )

Το θεμα ειναι οτι παραπανω η διαφορα δεν ειναι λογικη να πεις οτι παιζει στα run 1 πανω 1 κατω μιλαμε για 25 fps αρα μιλαμε για κοψιμο απο τα 3d setting του πανελ η photoshop

Ο atiman απο την αλλη δινει αποτελεσματα με οδηγο που μαλλον δεν θα τον δουμε η τουλαχιστον δεν θα τον δουμε ακριβως ιδιο γιατι πιθανων να εχει αλλου προβληματα

Αυτες οι δυο εικονες θυμιζουν το "βρεστε τις διαφορες" μεταξυ τους.

Η καποιος δεν μετραει καλα, η καποιος εχει κανει ζαβολια.

Αλλιως χρειαζεται μια εξηγηση....

Οχι ρε γαμ...

Λιγο ακομη και θα επαιρνα την πραγματικη δυναμη της GTX680. :hehe:

46940419.jpg

Συγνωμη, δεν ειστε καλος, φουλ του ασσου ... :)

unigineall.png

Ολα φανερα, και με απλη 7970. :)

[MENTION=9179]atiman[/MENTION] εξήγηση χρειάζεται... και το 45.5 του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] με το 65 το δικό σου, δε νομίζεις..? ;), και φυσικά η εξήγηση ότι είναι ο μαγικός driver... πως να το κάνουμε δεν είναι πιστευτή... ;) (εγώ φυσικά δεν το πιστεύω -για να μην μιλάω και με υπονοούμενα- αλλά ότι έχεις "μαγειρέψει" το ίδιο πράγμα που προκάλεσες να ψάξουν... και τα "nvidia boys", ίσως σου έκανε εντύπωση που το βρήκαν μάλλον..)

Θα ηταν πραγματικα χρησιμο, αν καποιος εχει την καλοσυνη και μπορει να ασχοληθει στο να βγαλει αυτο το σκορ με 680 (με οποιον τροπο θελει).

Επίσης... καλό είναι από εδώ και πέρα όταν ξαναποσταριστεί screenshot.. από heaven να ακολουθηθεί και αυτό που ακολουθούν στο oc.net : "Please provide a screen shot that displays the score with the stone walk way displayed to confirm that Tessellation is turned on for score verification." , όχι ότι θα σε εμποδίσει/τον οποιοδήποτε να βρεις/βρει τον "οποιοδήποτε τρόπο"... αλλά δεν θα είναι και "αμαχητί"... Όπως και να έχει.. όταν κυκλοφορήσουν οι 12.5 και στον "λαό" θα υπάρχουν αρκετά παραδείγματα για να σε διαψεύσουν ή υποστηρίξουν :)

υποδειγματικό ss π.χ. , αυτό του [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] εδώ

Ο atiman απο την αλλη δινει αποτελεσματα με οδηγο που μαλλον δεν θα τον δουμε η τουλαχιστον δεν θα τον δουμε ακριβως ιδιο γιατι πιθανων να εχει αλλου προβληματα

ξέρεις τι μου θύμισε αυτό όμως εε..? .."..Έχω βρει μια πολύ ωραία απόδειξη αλλά δεν χωράει στο περιθώριο του βιβλίου να την γράψω..".

Κλείνοντας πρέπει να καταλάβουμε και οι "μεν" και οι "δε" ότι εδώ μέσα δείχνουμε κάποια πράγματα, για να ενημερώσουμε όσο καλύτερα τον κόσμο να αποφασίσει για την μελλοντική αγορά του... και όχι να βγάζουμε λαγούς από καπέλα για να τον πείσουμε ότι το δικό μας "κόμμα" είναι καλύτερο και "ότι θα τον βολέψουμε σε μια θεσούλα/drivers όταν μας ψηφίσει/αγοράσει" ;)

Αν βγεί και postάρει κάποιος εικόνα με avg fps 95 και πεί π.χ. "GTX 680 κανονική με special driver που δεν θα βρείτε γιατί έχει προβλήματα" θα πέσει ο ίδιος να τον φάει τον άλλο.

Όταν το κάνει ο ίδιος ( και το έχει ξανακάνει με "ειδική κάρτα και driver" στο παρελθόν κλπ ) όποιος τον "ψαχουλεύει" είναι είρωνας, άπιστος Θωμάς, παράλογος, κλπ :D

[MENTION=5325]Zenor[/MENTION] σου δανείζω εγω μια 680 για όσο καιρό θες dude

Ειναι τοσο δυσκολο? ειναι νεωτερος beta driver.

Και το ξαναλεω , στην περιπτωση που δεν το ειδατε ,,

Την μετρηση δεν την εκανα εγω, δεν εχω περισσοτερα στοιχεια απο αυτα που βλεπετε και εσεις.

Απο Δευτερα που θα εχω προσωπικη αντιληψη θα δω τι γινεται και που ακριβως οφειλεται αυτη η διαφορα.

Να ειστε σιγουροι οτι αν κατι δεν παει καλα και η μετρηση εχει εστω κι ενα ψεγαδι "ζαβολιας" θα σας το πω.

Καταννοητο...?

Ειρωνιες λοιπον τελος κυριοι, αρκετα ορισμενοι :angry:

PS.

Τον οδηγο και βεβαια θα τον δειτε...

Ειναι τοσο δυσκολο? ειναι νεωτερος beta driver.

Και το ξαναλεω , στην περιπτωση που δεν το ειδατε ,,

Την μετρηση δεν την εκανα εγω, δεν εχω περισσοτερα στοιχεια απο αυτα που βλεπετε και εσεις.

Απο Δευτερα που θα εχω προσωπικη αντιληψη θα δω τι γινεται και που ακριβως οφειλεται αυτη η διαφορα.

Να ειστε σιγουροι οτι αν κατι δεν παει καλα και η μετρηση εχει εστω κι ενα ψεγαδι "ζαβολιας" θα σας το πω.

Καταννοητο...?

Ειρωνιες λοιπον τελος κυριοι, αρκετα ορισμενοι :angry:

PS.

Τον οδηγο και βεβαια θα τον δειτε...

Φιλε ατιμαν εχεις πμ :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.