Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Χρηστο οταν ποσταρει κανεις metro2033 ή avp στειλε μου σε παρακαλω ενα μνμ στο κινητο γιατι παω για υπνο.

Ευχαριστω. :hehe:

μιας κ εσυ zpaf τα ποσταρες OΛΑ οσα ποσταραμε εμεις...:p

κατσε φρονιμα γιατι δεν θες να σου ανεβασω crysis (steam) με την 570...στα 925mhz...:hehe::hehe::hehe:

μιας κ φετος ειναι στη μοδα να συγκρινουμε τισ καρτες clock to clock...

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=9179]atiman[/MENTION]

Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, βέβαια... με τέτοιο tessellation performance.. θα πρέπει να βγάζει και κανα 12κ gpu score...+ στο 1ghz η "7970".. , αν δε σου κάνει κόπο.. ανέβασε ένα 11P score στη futuremark με το ίδιο σύστημα/drivers/clocks.. :)

Κανονικοτατη καρτα. !!!

Δεν μπορεις να μαγειρεψεις το bios σε μονη καρτα στα σημεια που ηταν τοτε με την 5970....

Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, βέβαια... με τέτοιο tessellation performance.. θα πρέπει να βγάζει και κανα 12κ gpu score...+ στο 1ghz η "7970".. , αν δε σου κάνει κόπο.. ανέβασε ένα 11P score στη futuremark με το ίδιο σύστημα/drivers/clocks.. :)

Επειδη το συστημα δεν το εχω μπροστα μου (την μετρηση δεν την εκανα εγω), απο Δευτερα ευχαριστως..

μιας κ εσυ zpaf τα ποσταρες OΛΑ οσα ποσταραμε εμεις...:p

κατσε φρονιμα γιατι δεν θες να σου ανεβασω crysis (steam) με την 570...στα 925mhz...:hehe::hehe::hehe:

μιας κ φετος ειναι στη μοδα να συγκρινουμε τισ καρτες clock to clock...

Οτι εικονα(screenshot) δινει ο καθενας απο εμας εδω στο φορουμ ανεξαρτητα τους λογους που το κανει ειναι καλοδεχουμενη και βοηθαει κοσμο στο να δει παραπανω πραγματα.

Μας εδωσες δεκα εικονες που αρκετος κοσμος και εγω μαζι εδω και ενα μηνα δεν ειχαμε δει πουθενα στο νετ για την 680 και μπραβο σου/σας για αυτο.

Θες να δωσεις παραπανω εικονες εχει καλως.

Δεν θες και παλι καλως.

Αν με ρωτουσες τι θα ηθελα εγω παραπανω απο εσενα θα ηταν μονο να μας επιβεβαιωσεις ή οχι το σχολιο που εκανα εδω

Κανενα μα Κανενα νουμερακι min/avg δεν θα ηταν ιδιο εδω http://www.thelab.gr/1063238014-post568.html με τον Sandy στα 4GHz.

Κανονικοτατη καρτα. !!!

Δεν μπορεις να μαγειρεψεις το bios σε μονη καρτα στα σημεια που ηταν τοτε με την 5970....

Επειδη το συστημα δεν το εχω μπροστα μου (την μετρηση δεν την εκανα εγω), απο Δευτερα ευχαριστως..

Παω πασο εφοσον δεν γνωριζω το θεμα

Θα ηταν πραγματικα χρησιμο, αν καποιος εχει την καλοσυνη και μπορει να ασχοληθει στο να βγαλει αυτο το σκορ με 680 (με οποιον τροπο θελει).

Eγω θα κανω μια ερωτηση ισως χαζη αλλα πιστευω θα την εχουν αρκετα ατομα που ειδαν το παραπανω ποστ αυτα τα νουμερα θα μπορει να τα δει ο απλος χρηστης η ειναι νουμερα που εβγαλες "εσυ" με την καρτα σου ?

Οτι εικονα(screenshot) δινει ο καθενας απο εμας εδω στο φορουμ ανεξαρτητα τους λογους που το κανει ειναι καλοδεχουμενη και βοηθαει κοσμο στο να δει παραπανω πραγματα.

Μας εδωσες δεκα εικονες που αρκετος κοσμος και εγω μαζι εδω και ενα μηνα δεν ειχαμε δει πουθενα στο νετ για την 680 και μπραβο σου/σας για αυτο.

Θες να δωσεις παραπανω εικονες εχει καλως.

Δεν θες και παλι καλως.

Αν με ρωτουσες τι θα ηθελα εγω παραπανω απο εσενα θα ηταν μονο να μας επιβεβαιωσεις ή οχι το σχολιο που εκανα εδω

μονο vantage k f1... ειναι ΠΟΛΥ μικρη η διαφορα κ δεν χρειαζεται καν να το αναφερεις...:T:

κ επειδη σε παω γιατι δεν το βαζεισ ευκολα κατω..:) ασχετα που μου χαλας καποια χατηρια...(ΓΙΑ ΤΑ BENCHES ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ) :p

αλα 2παιχνιδια μεινανε... θα τα παρω κ αυτα στο steam και θα ανεβασω..:yu:

μονο vantage k f1... ειναι ΠΟΛΥ μικρη η διαφορα κ δεν χρειαζεται καν να το αναφερεις...:T:

Συγνωμη δεν σε καταλαβα.

Ετρεξες τα ιδια benchmarks με τον Sandy στα 4GHz και δεν ειδες καμμια διαφορα απο οτι στα 5GHz παρα μονο στο vantage και στα F1 2010/2011 ;

Συγνωμη δεν σε καταλαβα.

Ετρεξες τα ιδια benchmarks με τον Sandy στα 4GHz και δεν ειδες καμμια διαφορα απο οτι στα 5GHz παρα μονο στο vantage και στα F1 2010/2011 ;

...

......

.........

imag0350eopb2.jpg

Κι επειδή ένας = κανένας για πολύ κόσμο, trust no one κλπ κλπ

http://www.thelab.gr/1063240206-post69.html

Γρήγορος και πάντα επίκαιρος ο Freedom :)

Eγω θα κανω μια ερωτηση ισως χαζη αλλα πιστευω θα την εχουν αρκετα ατομα που ειδαν το παραπανω ποστ αυτα τα νουμερα θα μπορει να τα δει ο απλος χρηστης η ειναι νουμερα που εβγαλες "εσυ" με την καρτα σου ?

Η 680 να δείς νούμερα στο Heaven με τον ειδικό 303.PhotoShop driver :D

...

......

.........

Η 680 να δείς νούμερα στο Heaven με τον ειδικό 303.PhotoShop driver :D

Eγω για αυτο ρωταω γιατι και παλιοτερα ειχαμε δει κατι τρελα νουμερα στην 5970 του atiman αλλα ποτε δεν τα ειδε και ουτε προκειτε να τα δει κανενας χρηστης

Eγω για αυτο ρωταω γιατι και παλιοτερα ειχαμε δει κατι τρελα νουμερα στην 5970 του atiman αλλα ποτε δεν τα ειδε και ουτε προκειτε να τα δει κανενας χρηστης

"οι ειδικοί drivers" μένουνε κρυφοί ( ο νοών νοείτω )

"οι ειδικοί drivers" μένουνε κρυφοί ( ο νοών νοείτω )

Εκεινο εκτος απο ειδικο driver ειχε και ειδικο bios

Το θεμα ειναι να δειξει αποτελεσματα που θα μπορει ο "καθενας" να πιασει οχι απλα νουμερα οπως αυτα που βλεπουμε στα ρεκορ με αζωτο κτλ

Ασφαλως και καποιοι μενουν κρυφοι, αλλιως θα επεφτε πολυ ξυλο απο τα προβληματα που θα ειχε ο καθε χρηστης.

Υπαρχουν ομως ολα και δειχνουν την δυναμικη της μηχανης....αλλα προφανως ολα εχουν το "ζυγι" τους.

Εχουμε κατι αντιστοιχο απο την "αλλη πλευρα" ? :hm:

Ασφαλως και καποιοι μενουν κρυφοι, αλλιως θα επεφτε πολυ ξυλο απο τα προβληματα που θα ειχε ο καθε χρηστης.

Υπαρχουν ομως ολα και δειχνουν την δυναμικη της μηχανης....αλλα προφανως ολα εχουν το "ζυγι" τους.

Εχουμε κατι αντιστοιχο απο την "αλλη πλευρα" ? :hm:

Το θεμα δεν ειναι τι "μπορει" να κανει η καρτα με εναν οδηγο κομενο και ραμενο για ενα bench αλλα τη μπορει να κανει ο καθενας που θα την αγορασει εμενα τα παραπανω νουμερα μου φενοντε "ασκοπα" εφοσον δεν θα τα δω στο συστημα μου , του zpaf κτλ γιατι ειναι απλα νουμερα οπως τα νουμερα που βλεπουμε σε δοκιμες με αζωτο κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.