Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Λογικά πρέπει να δίνει stability σε καθημερινό o/c. Η δικιά μου είναι στρίγγλα με τα temps και στα 1130 δεν γουστάρει πάνω σπο 70c με τίποτα. Κάνε ένα κόπο και πες μας πόσο μπορείς να κερδίσεις σε καθημερινό o/c.

Το max o/c για ένα bench δεν με ενδιαφέρει.

ps :Εγώ είχα δοκιμάσει μια απο δαύτες στην 4870χ2 και αν εξαιρέσεις το θόρυβο , απο temps ήταν άκρως χειρότερη απο την μαμά. Ελπίζω τα temps που μας δίνεις να μην είναι με κλιματιστικό στο full φορώντας πουλόβερ-κασκόλ-σκούφο. :hehe:

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Λογικά πρέπει να δίνει stability σε καθημερινό o/c. Η δικιά μου είναι στρίγγλα με τα temps και στα 1130 δεν γουστάρει πάνω σπο 70c με τίποτα. Κάνε ένα κόπο και πες μας πόσο μπορείς να κερδίσεις σε καθημερινό o/c.

Το max o/c για ένα bench δεν με ενδιαφέρει.

ps :Εγώ είχα δοκιμάσει μια απο δαύτες στην 4870χ2 και αν εξαιρέσεις το θόρυβο , απο temps ήταν άκρως χειρότερη απο την μαμά. Ελπίζω τα temps που μας δίνεις να μην είναι με κλιματιστικό στο full φορώντας πουλόβερ-κασκόλ-σκούφο. :hehe:

Σε καθημερινο o/c ημουν 1125/1800 τοσο ειμαι και τωρα.

Καμμια 7970 δεν γουσταρει πανω απο 70c οταν την κλοκαρεις.

Οσο για τις θερμοκρασιες που λες να σου πω την αληθεια ουτε εγω τις πιστευω. :hehe:

Σε καθημερινο o/c ημουν 1125/1800 τοσο ειμαι και τωρα.

Καμμια 7970 δεν γουσταρει πανω απο 70c οταν την κλοκαρεις.

Οσο για τις θερμοκρασιες που λες να σου πω την αληθεια ουτε εγω τις πιστευω. :hehe:

ο πυρήνας είναι μικρός για την accellero.

Φοβερές θερμοκρασίες. :triniti:

Εγώ κοιτάω την DCUII και την GA Windforce.

Άμα πάρω αυτήν την καρτούλα http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=586&lineid=1&act=1

θα μπορέσω να έχω PhysX με την 7970?

edit: και αυτή εδώ επίσης

http://www.hardwaresphere.com/2010/10/31/sparkle-sparks-single-slot-nvidia-geforce-gts-450-gpu/

γιατί θα την προτιμούσες από την asus? (ή τη giga)

Δεν ξερω αν θα την προτιμουσα απο τις αλλες δυο υλοποιησεις που ανεφερες απλα ειδα το review και σου ποσταρα και την non-reference της sapphire.

Δεν θα ελεγα οχι βεβαια αν μου εδιναν το κομματι που τεσταρανε οχι τοσο για τα 1280 πυρηνα με 1.3v οσο για τα 1150/1860 με 1.112v

1333919389dsighkgld738.gif

HARDOCP - Overclocking - Sapphire HD 7970 OC Edition Video Card Review

Δεν ξερω αν θα την προτιμουσα απο τις αλλες δυο υλοποιησεις που ανεφερες απλα ειδα το review και σου ποσταρα και την non-reference της sapphire.

Δεν θα ελεγα οχι βεβαια αν μου εδιναν το κομματι που τεσταρανε οχι τοσο για τα 1280 πυρηνα με 1.3v οσο για τα 1150/1860 με 1.112v

1333919389dsighkgld738.gif

HARDOCP - Overclocking - Sapphire HD 7970 OC Edition Video Card Review

Εγω απο την αλλη θα προτιμουσα Asus η gigabyte λογο 3 χρονια εγγυηση

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δηλαδη θα πέσει στα 470? τι λες πέρνουμε και άλλη μια? :D

θα μου πείτε τωρα πια απο τις 2 να πάρω για PhysX? λέω να τα δοκιμάσω μια σε κανα Batman και αυτα και οτι αλλο βγεί

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] δηλαδη θα πέσει στα 470? τι λες πέρνουμε και άλλη μια? :D

θα μου πείτε τωρα πια απο τις 2 να πάρω για PhysX? λέω να τα δοκιμάσω μια σε κανα Batman και αυτα και οτι αλλο βγεί

Στα 450 ευρωπουλα ξεκινανε τωρα Suche nach "hd7970" - Mindfactory.de - Hardware, Notebook

Οταν θα πανε στα 400 ευρουλακια σφυρα μου να φερουμε πραμα. :D

Εχεις σκεφτει να δωσουμε τις καρτουλες και να παμε στην πρασινη ;

Σκεφτομουν μηπως γλιτωναμε κανα death λογω της dropας. :hehe:

bf3b.png

ZOTAC GeForce GTX 680 Graphics Card SLI Performance Review - Battlefield 3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.