Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
zpaf, παρατήρησα ότι μεταβάλεις το o/c των ram σε κάθε test. Φαντάζομαι το κάνεις διότι δεν βλέπεις gain πχ μετά τα 1750 στο crysis? Αν θυμάμαι στο metro είχες παίξει μέχρι 1875.

Ακριβως και οχι μονο. :T:

Το peak το εχω δει στο metro 1080p με το 1875 που λες και τωρα 1750 στο crysis ΑΛΛΑ σε eyefinity mode.

Μην ξεχνας παντα οτι μπορεις να φτασεις φαινομενικα ψηλα τις μνημες σου αλλα να παιρνεις χειροτερα αποτελεσματα λογω error correction.

Αυτο εγινε με το τελευταιο run του crysis σε ef οταν με 1800MHz στις μνημες τα minimum βουταγανε κατω απο τα 10 καρε πραγμα που δεν συμβαινει στο ιδιο run αλλα με 1080p.

Αυτο εγινε με το τελευταιο run του crysis σε ef οταν με 1800MHz στις μνημες τα minimum βουταγανε κατω απο τα 10 καρε πραγμα που δεν συμβαινει στο ιδιο run αλλα με 1080p.

Ξέρεις γιατί σου έγινε αυτό μόνο σε EyeFinity έτσι ? ( because EyeFinity sucks... ) [ πλάκα σου κάνω στην παρένθεση χαχα :D ]

Πολύ απλά γιατί στα 1080p δεν χρησιμοποιείς ουσιαστικά πάνω από 1.6GB ( υποθέτω πως λες για το Crysis 2 ) ενώ στα 5760 έχεις παραπάνω χρήση μνήμης, που ζορίζει περισσότερο την μνήμη ( γράφουνε/σβήνουνε/μεταφέρουνε δεδομένα πιο συχνά ) :)

Ξέρεις γιατί σου έγινε αυτό μόνο σε EyeFinity έτσι ? ( because EyeFinity sucks... ) [ πλάκα σου κάνω στην παρένθεση χαχα :D ]

Πολύ απλά γιατί στα 1080p δεν χρησιμοποιείς ουσιαστικά πάνω από 1.6GB ( υποθέτω πως λες για το Crysis 2 ) ενώ στα 5760 έχεις παραπάνω χρήση μνήμης, που ζορίζει περισσότερο την μνήμη ( γράφουνε/σβήνουνε/μεταφέρουνε δεδομένα πιο συχνά ) :)

Οχι σε αυτο εδω το run αναφερομαι.

warheadef.png

http://www.thelab.gr/1063232471-post1517.html

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Γκρίζαρε τον κωδικό που εχει κάτω δεξιά. :p

Δεν παθαίνει και τίποτα που τον δείχνει.

Το game το έχει κάνει activated στο steam, οπότε αν δεν κάνεις log in με το account του zpaf @ steam είτε τον έχεις είτε δεν τον έχεις τον κωδικό δεν κάνει τίποτα.

Εγω ειμαι με τον πρωτο http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/RC11Driver.aspx στους ssd αλλα εχω και τον τελευταιο ATI Catalyst σε εναν μηχανικο δισκο για δοκιμες. :D

να καταληξω αυτο που ρωταω ειναι με ποιους βλεπετε καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια

να καταληξω αυτο που ρωταω ειναι με ποιους βλεπετε καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια

Εγω παροτι επαιξα με ολους παραμενω σταθερος στον πρωτο.

Για να δουμε τελικα τι ψαρια πιανει και αυτο εδω το μωρακι. :D

dscn11201.jpg

dscn11271.jpg

dscn11281.jpg

Υ.Γ Αν θελετε να την δειτε πανω στην καρτουλα στειλτε ολοι ενα pm στον [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] :hehe:

Εγω παροτι επαιξα με ολους παραμενω σταθερος στον πρωτο.

Για να δουμε τελικα τι ψαρια πιανει και αυτο εδω το μωρακι. :D

dscn11201.jpg

dscn11271.jpg

dscn11281.jpg

Υ.Γ Αν θελετε να την δειτε πανω στην καρτουλα στειλτε ολοι ενα pm στον @Alexopus6 :hehe:

Aπο που και σε τι τιμη ?

Είναι δύσκολη η τοποθέτηση; Υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά αν την περάσει κάποιος άσχετος που δεν το έχει ξανακάνει; Χάνεται η εγγύηση με το που αλλάζεις ψύξη έτσι δεν είναι; Αυξάνεται πολύ το μέγεθος της κάρτας; Σε crossfire θα μπορούν να εγκατασταθούν;

Είναι δύσκολη η τοποθέτηση; Υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά αν την περάσει κάποιος άσχετος που δεν το έχει ξανακάνει; Χάνεται η εγγύηση με το που αλλάζεις ψύξη έτσι δεν είναι;

1ον ναι λογικα χανεται η εγγυηση γιατι επεμβαινεις στο αρχικο project!!

2ον δεν τη πετας τη μανισια ψυκτρα οτι και αν σου συμβει απλα μετα την αλλαζεις !!!

3ον το εκανα παλιοτερα στην 4850 μου οταν χρειαστηκε να παει στο servise :)

Είναι δύσκολη η τοποθέτηση;

Ναι.

Υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά αν την περάσει κάποιος άσχετος που δεν το έχει ξανακάνει;

Ναι

Χάνεται η εγγύηση με το που αλλάζεις ψύξη έτσι δεν είναι;

Οχι.

Αυξάνεται πολύ το μέγεθος της κάρτας;

Ναι.

Σε crossfire θα μπορούν να εγκατασταθούν;

Ναι και Οχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.