Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Όντως έτσι είναι στο 2.5 πάνω κάτω στα ίδια είμαι με τους 8.961.2.

Στο μόνο που ανέβηκα λίγο στο gpu score είναι το vantage, στο 3dmark2k11 έπεσε λιγάκι το score μου με τους 8.961.2...

vantage12501700cf797089.jpg

performance3dmark11cf79.jpg

xtreme3dmark11cf7970896.jpg

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Ερωτησης, αν αναθαθμισω το συστημα της υπογραφης με 2 x 7970, θα τα καταφερει ο phenom η θα τρωω μπουκαλι? Μαλλον το δευτερο ε?:getlost:

Ερωτησης, αν αναθαθμισω το συστημα της υπογραφης με 2 x 7970, θα τα καταφερει ο phenom η θα τρωω μπουκαλι? Μαλλον το δευτερο ε?:getlost:

εξαρτάται ανάλογα το παιχνίδι. Όσο πιο multithreaded , ή όσο πιο βαρύ είναι σε γραφικά τόσο μικρότερο το πρόβλημα.

Με το cpu στα 4.2 θα σε κόβει αλλά σε μεγάλα νούμερα fps.

Πάντως αν δώσεις 1100 για gpu αξίζει να πάς σε 2600κ -3770κ σε τετραπύρηνο (2500κ) μην πας με τίποτα (ήδη παίζει μπουκάλι σε bf3 online ).

Και εγώ είμαι σε σκέψη για sandy second hand.

εξαρτάται ανάλογα το παιχνίδι. Όσο πιο multithreaded , ή όσο πιο βαρύ είναι σε γραφικά τόσο μικρότερο το πρόβλημα.

Με το cpu στα 4.2 θα σε κόβει αλλά σε μεγάλα νούμερα fps.

Πάντως αν δώσεις 1100 για gpu αξίζει να πάς σε 2600κ -3770κ σε τετραπύρηνο (2500κ) μην πας με τίποτα (ήδη παίζει μπουκάλι σε bf3 online ).

Και εγώ είμαι σε σκέψη για sandy second hand.

Καλα λογικο οσο πιο multithreaded το game, τοσο καλυτερα να παει ο phenom αλλα λογω πολυ χαμηλοτερου ipc οπως λετε κι εσεις, σιγα μην τρεξουν σωστα οι 7970. Καταρχην και να τις παρω δε θα το κανω τωρα, αλλα αφου σκασουν μυτη τα κεπλερια, για να πεσουν και σε τιμη οι πρωτες(ελπιζω). Απλα ρωτησα γιατι μετα πρεπει να αλλαξω και μητρικη οποτε εν τελει ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. Ειδωμεν.

Καλα λογικο οσο πιο multithreaded το game, τοσο καλυτερα να παει ο phenom αλλα λογω πολυ χαμηλοτερου ipc οπως λετε κι εσεις, σιγα μην τρεξουν σωστα οι 7970. Καταρχην και να τις παρω δε θα το κανω τωρα, αλλα αφου σκασουν μυτη τα κεπλερια, για να πεσουν και σε τιμη οι πρωτες(ελπιζω). Απλα ρωτησα γιατι μετα πρεπει να αλλαξω και μητρικη οποτε εν τελει ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. Ειδωμεν.

Συγνωμη σε τη αναλυση παιζεις και νομιζεις δεν θα σε καλυψει η μια ?

Συγνωμη σε τη αναλυση παιζεις και νομιζεις δεν θα σε καλυψει η μια ?

Δεν ειπα οτι δε θα με καλυψει μια. Για την ακριβεια, το συστημα που εχω τωρα με ικανοποιει απολυτα σε ολα.

Αλλα οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα, εχω τη γνωστη φαγουρα, που ανακουφιζεται μονο με καινουριο high end hardware.

Προσωρινα παντα.:p

Ερωτησης, αν αναθαθμισω το συστημα της υπογραφης με 2 x 7970, θα τα καταφερει ο phenom η θα τρωω μπουκαλι? Μαλλον το δευτερο ε?:getlost:[/QU

ανεβασετο στα 4 και θα εισαι οκ

^ Αν τον παει στα 4.2GHZ καλα θα ειναι...

Τοσο τον εχω τωρα και τρεχει...

ανεβασετο στα 4 και θα εισαι οκ

Εχεις χρηση gpu 100%, η κοντα στο 100 σε καποιο game? Πχ bf3?

Τοσο τον εχω τωρα και τρεχει...

Εχεις χρηση gpu 100%, η κοντα στο 100 σε καποιο game? Πχ bf3?

εγώ με 4ghz/2.8 είχα cf 6970 και έβλεπα 90% CPU στο bf3, οι κάρτες μου όμως έμεναν και αυτές στο 85% οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ήταν driver issue ή bottleneck...

τι usage CPU και GPU βλέπεις στην caspian ?

Μακάρι να μας έλεγε και ο φίλος με τις 2 7970.

εγώ με 4ghz/2.8 είχα cf 6970 και έβλεπα 90% CPU στο bf3, οι κάρτες μου όμως έμεναν και αυτές στο 85% οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ήταν driver issue ή bottleneck...

τι usage CPU και GPU βλέπεις στην caspian ?

Μακάρι να μας έλεγε και ο φίλος με τις 2 7970.

Θα το κοιτάξω αύριο και θα σας πω

Καποιοι περιμενουν το Kepler καποιοι αλλοι ..... :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CBwDvhnaUzA]MSI Radeon HD 7970 Lightning Unboxing [1080p] - YouTube[/ame]

Καποιοι περιμενουν το Kepler καποιοι αλλοι ..... :D

Δειχνει τουμπανακι η καρτουλα :T: αλλα εκεινο το εξογκομα στο πισω μερος τι το ηθελαν βρε παιδι μου εγω πως θα βαλω μ αυτο το πραγμα εκει 3 (τρεις!!!) στο μηχανακι μου ετσι να γουσταρουμε; :p

καλησπερα παιδες μου ηρθε και εμενα η CUII 7970 την εχω πανω τωρα μιλησα και λιγο με τον φιλο zpaf και αυτο που καταφεραμε ειναι να την παμε με default ρευμα (1112V) στα 1200-1700 αλλα απο εκει και πανω νομιζω εγω οτι ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα!

καλησπερα παιδες μου ηρθε και εμενα η CUII 7970 την εχω πανω τωρα μιλησα και λιγο με τον φιλο zpaf και αυτο που καταφεραμε ειναι να την παμε με default ρευμα (1112V) στα 1200-1700 αλλα απο εκει και πανω νομιζω εγω οτι ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα!

Εεε οχι και λιγο. :D

Αν δεν μας δωσεις εικονα με gpuz και asic δεν σου λεμε τιποτε. :p

Καλοριζικη.

1.174 δεν ειναι το default τον 7970 η κανω λαθος ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.