Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

πολύ ζέστα βγάζουν, με οριο τους 60 βαθμούς στις ρυθμίσεις του MSI Af σε 926-1375

παίζω το swtor σε φουλ με 110 fp, και με έχει κουφάνει ο ανεμιστήρας.

ενώ οι ανεμιστήρες του cpu NH-D14... ησυχία !!

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
πολύ ζέστα βγάζουν, με οριο τους 60 βαθμούς στις ρυθμίσεις του MSI Af σε 926-1375

παίζω το swtor σε φουλ με 110 fp, και με έχει κουφάνει ο ανεμιστήρας.

ενώ οι ανεμιστήρες του cpu NH-D14... ησυχία !!

Στο πόσο είναι οι ανεμιστήρες; 70%;

Στο πόσο είναι οι ανεμιστήρες; 70%;

τώρα το χαμήλωσα είναι στις 60% για 60 βαθμούς !!

Την εδιωξα την παλια μιας και δεν ηταν "καλο" κομματι και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με μια νεα... αλλα για 10 hz δε μου εκανε το χατηρι η ...@@τανα να πιασω τα 1300 στρογγυλα!! (anyway τολαχιστον ειναι καλυτερη απο την παλια...)

7970-6990.gif

AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - Intel Core i7-2700K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10407 3DMarks

Επειδη θα με κουφανουν οι 12.3 ετσι πρεπει να δειχνει το GPU-Z? Εχω κανει 2 φορες φορματ σημερα!!!!:wall::wall:ουπς..σε λαθος ενοτητα το ρωταω φτου...

post-9666-1416075919,1709_thumb.jpg

Μπορείτε να μου πείτε στο crossfire πώς μπορούμε να δούμε το asic quality και για τις 2 κάρτες; Πατώντας με δεξί click στο gpu-z μου δείχνει μόνο για τον πρώτο πυρήνα που σημειωτέον είναι 61.6%...

Μιλάμε οι κάρτες μου είναι για πέταμα...

:)

Καρτες με τετοιο Asic θεωρητικα κανουν εξαιρετικο overclock...*

Anyway, ενας πιο απλος τροπος μετρησης του Asic ειναι...*

Ανοιξε το GPU-Z και ΑΦΟΤΟΥ επιλεξεις απο το dropdown list το GPU Core του οποιου το ASIC επιθυμεις να μαθεις, απλα κανε δεξι κλικ πανω αριστερα στο παραθυρο του GPUZ κ δες το.

Δεν χρειαζεται να αλλαζεις θεσεις τις καρτες...

Θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω αν το xcl command σου δουλευει για την 2η καρτα διοτι με τιποτα δεν καταφερα να το κανω να μου ανοιξει τα clocks της 2ης καρτας στο CCC!

Την εδιωξα την παλια μιας και δεν ηταν "καλο" κομματι και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με μια νεα... αλλα για 10 hz δε μου εκανε το χατηρι η ...@@τανα να πιασω τα 1300 στρογγυλα!! (anyway τολαχιστον ειναι καλυτερη απο την παλια...)

7970-6990.gif

AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - Intel Core i7-2700K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8Z68 DELUXE score: P10407 3DMarks

Η παλια καρτα ποσο επιανε σε overclock?

7970-6990.gif

Με τι ταση ειναι αυτα τα ρολογια ?

Ανοιξε το GPU-Z και ΑΦΟΤΟΥ επιλεξεις απο το dropdown list το GPU Core του οποιου το ASIC επιθυμεις να μαθεις, απλα κανε δεξι κλικ πανω αριστερα στο παραθυρο του GPUZ κ δες το.

Θα ηθελα να μου πεις σε παρακαλω αν το xcl command σου δουλευει για την 2η καρτα διοτι με τιποτα δεν καταφερα να το κανω να μου ανοιξει τα clocks της 2ης καρτας στο CCC!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πλάκα έκανα στον LazyDog σιγά μην άλλαζα τις κάρτες για να δω το ASIC...

Αν κάνεις τη διαδικασία που λέω εδώ δεν θα έχεις πρόβλημα με τα clocks της 2ης κάρτας και να μην στα εμφανίζει στο ccc θα μπορείς να τα ορίσεις στο afterburner...

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-103617-70.html#post1063209628

:OT:

Sorry για το off topic, αλλα προσπαθω (χωρις επιτυχια) να βρω που μπορω να ποσταρω στο TheLab ερωτησεις σχετικα με την αγορα UPS που θελω να κανω (APC vs Cyberpower 1500+watt). Καμια ιδεα?

Thanks!

:offtopic2:

Η 2η κάρτα μου βγάζει 66.7% Asic quality. Και οι 2 για πέταμα είναι!!!

:dance3:

:OT:

Sorry για το off topic, αλλα προσπαθω (χωρις επιτυχια) να βρω που μπορω να ποσταρω στο TheLab ερωτησεις σχετικα με την αγορα UPS που θελω να κανω (APC vs Cyberpower 1500+watt). Καμια ιδεα?

Thanks!

:offtopic2:

Κοιταξε λογικα εδω:

Γενικά για τους Η/Υ

:)

Η 2η κάρτα μου βγάζει 66.7% Asic quality. Και οι 2 για πέταμα είναι!!!

:dance3:

Εγω με 73 κ 79 το overclock σου ΔΕΝ το φτανω!

Δεν ξέρω τί ανέβασε τόσο πάνω τα scores μου το unigine που είναι 3.0 από 2.5 η οι drivers 8.961.2;

unigine3089612extremete.jpg

Θα δοκιμάσω και vantage 3dmark2k11 να δω αν δίνουν και εκεί...

Ένα με λίγο καλύτερο min fps και καλύτερο γενικό score - fps...

unigine3089612extremete.jpg

Όπως και το παραπάνω είναι με τις κάρτες στα 1250-1790...

Ολες οι καρτες πιανουν παραπανω fps στο unigine v3.0 απ' οτι στο v2.5 οποτε μαλλον σε αυτο ευθυνεται η ανοδος των fps σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.