Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Προσπαθω να τρεξω το metro benchmark, αλλα εχω τα εξης προβληματα:

1. Τα GPU δουλευουν μεταξυ 75% κ 93% δινοντας 70fps με τα δικα σου settings

2. Η σελιδα που βγαζει μετα με το γραφημα, απλα δεν δειχνει σωστα το γραφημα στον IE

Ιδεες?

σημ: Οταν ειδα πως ειχα μονο 10 fps διαφορα αρχισα να :wall: :hang3::confused:

Μετα παρατηρησα οτι τα clocks υπολειτουργουσαν και ησυχασα καπως.:hmm:

Στο Heaven απο αρχη εως τελους ειναι 99% :T:

Για κλεισε το Hyper Threading στον 960 σου.

Το εχεις αυθεντικο υποθετω.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Εχεις καποιο λογο που δεν εισαι με αυτους http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/RC11Driver.aspx

Αυτους μου προτεινει ο ΑΤΙΜΑΝ κ ειμαι ικανοποιημενος. Το μετρο ειναι το πρωτο προγραμμα που μου παρουσιασε θεμα...

Λοιπόν έχουμε τα εξής προβλήματα..

Όταν πάω τον επεξεργαστή στα 4.5 (FX 8120) σε EF Mode το ένα μόνιτορ είναι σε slow motion στα games, δεν ακολουθεί την εικόνα των άλλον 2 είναι πιο αργό άμα θέλετε παραπάνω διευκρίνηση μπορώ να κάνω και ένα βίντεο.

Όταν το έχω stock δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, (το παρατήρισα γιατί έκανα κάποια Test)

επίσης όταν ήμουν στα 4.5 στο BF3 με ανάλυση 5760χ1200 μέσα από το Game αλλάχτηκε είχα το ίδιο το ένα μόνιτορ ήταν σε slow motion, μόλις έβαλα το 6040χ1200 Bezels ανάλυση έφτιαξε.. αλλά στο NFS The Run το ένα κόλλαγε σε όποια ανάλυση μεν,

Το assassins creed κανένα πρόβλημα,

Επίσης και στο Heaven Benchmark το ίδιο πρόβλημα το ένα μόνιτορ σε αργεί εικόνα με βάση τα άλλα 2..

Μόλις το γύρισα σε stock τον Cpu έφτιαξε.. όλα είναι κομπλέ σε stock καταστάσεις κανένα lag/slowmotion όπως θέλετε πείτε το, συν το ότι στα 4.5ghz στο heaven είχα low drop fps 8-9 που κανονικά είναι 25 με stock (3.1) και πάνω σε EF.

Το πρόβλημα με τον BF3 και τα ρολόγια δεν έφτιαξε όταν τα πάω 1125/1575 και έκανα atiman unistall και ξανά drivers δοκίμασα και από amd και από atiman με unistall και καπάκια install.. ενώ στα Benchmark και στα άλλα games δεν έχω πρόβλημα μόνο στο BF3 αυτά..

Επίσης έχω και tearing σε EF πράγμα πράγμα που γινότανε και μεν την 6970 αλλά με ένα restart το PC έφτιαχνε

το tearing είναι έτσι ακρυβώς

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=87Ba1wE_ibw]Video Tearing using Mini Displayport Active Adapter - YouTube[/ame]

επίσης και στο BF3 έχω tearing αλλά από τα 60 fps και πάνω σταματάει..

Λοιπόν έχουμε τα εξής προβλήματα..

Όταν πάω τον επεξεργαστή στα 4.5 (FX 8120) σε EF Mode το ένα μόνιτορ είναι σε slow motion στα games, δεν ακολουθεί την εικόνα των άλλον 2 είναι πιο αργό άμα θέλετε παραπάνω διευκρίνηση μπορώ να κάνω και ένα βίντεο.

Όταν το έχω stock δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, (το παρατήρισα γιατί έκανα κάποια Test)

επίσης όταν ήμουν στα 4.5 στο BF3 με ανάλυση 5760χ1200 μέσα από το Game αλλάχτηκε είχα το ίδιο το ένα μόνιτορ ήταν σε slow motion, μόλις έβαλα το 6040χ1200 Bezels ανάλυση έφτιαξε.. αλλά στο NFS The Run το ένα κόλλαγε σε όποια ανάλυση μεν,

Το assassins creed κανένα πρόβλημα,

Επίσης και στο Heaven Benchmark το ίδιο πρόβλημα το ένα μόνιτορ σε αργεί εικόνα με βάση τα άλλα 2..

Μόλις το γύρισα σε stock τον Cpu έφτιαξε.. όλα είναι κομπλέ σε stock καταστάσεις κανένα lag/slowmotion όπως θέλετε πείτε το, συν το ότι στα 4.5ghz στο heaven είχα low drop fps 8-9 που κανονικά είναι 25 με stock (3.1) και πάνω σε EF.

Αυτα που λες μεταξυ stock και o/c στον επεξεργαστη δεν το εχω ξαναδει.

Το πρόβλημα με τον BF3 και τα ρολόγια δεν έφτιαξε όταν τα πάω 1125/1575 και έκανα atiman unistall και ξανά drivers δοκίμασα και από amd και από atiman με unistall και καπάκια install.. ενώ στα Benchmark και στα άλλα games δεν έχω πρόβλημα μόνο στο BF3 αυτά..

Δεν εχω δει τι σου κανει στο BF3 στα 1125/1575 ;

Με μαμα τα ρολογια στην 7970 εχεις προβλημα ;

Θερμοκρασιες ;

Επίσης έχω και tearing σε EF πράγμα πράγμα που γινότανε και μεν την 6970 αλλά με ένα restart το PC έφτιαχνε

το tearing είναι έτσι ακρυβώς

Αυτο που δειχνεις ειναι desktop tearing και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις απο aero theme σε windows 7 basic.

Αυτο που δειχνεις ειναι desktop tearing και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις απο aero theme σε windows 7 basic.

Ή αγορα DCUII/FLEX ετσι ωστε ΟΛΕΣ οι εξοδοι να ειναι ιδιες (ολα DP)

Αυτα που λες μεταξυ stock και o/c στον επεξεργαστη δεν το εχω ξαναδει.

Για αυτό θα κάνω ένα βίντεο αύριο, γιατί ούτε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς..

Δεν εχω δει τι σου κανει στο BF3 στα 1125/1575 ;

Με μαμα τα ρολογια στην 7970 εχεις προβλημα ;

Θερμοκρασιες ;

με μαμα ρολόγια όχι κανένα πρόβλημα θερμοκρασίες μαξ 75 και στα 1125 φτάνει μαξ 78-80 τώρα είμαι με 1100 και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.. μόλις το ανεβάσω άλλα 25 στο ccc μετά από 10-15 λεπτά τρώει crash αλλά μόνο στο BF3 για την ώρα σε ότι άλλο έχω κάνει όχι..

αυτό ισχύει και για BF3 ή μόνο για το desktop.. που φαίνεται έτσι..

Funk....δε σε προλαβα, ψηνομουνα κ γω...

(που χαθηκες εσυ ωρε? welcome back! \m/ )

Η μ@λ@κια ειναι οτι πρεπει να περιμενω σαββατοκυριακο να ερθει κανας φιλος να το λυσουμε/στησουμε γιατι μονος ειναι απαλευτη η υδροψυξη.

(Ποτε δεν χαθηκα απλα δεν εγραφα πολυ. MSN σταματησα να χρησιμοποιω χρονια τωρα, facebook μονο και λιγο skype)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.