Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
:hehe:

Σας ειπα τι σκοπευω να κανω ? :p

Ο χρονος αλλαζει τον ανθρωπο....

Αν το χεις που λενε η ταβλα δεν φευγει ΠΟΤΕ. :D

Για πες ....

Παιδια να ρωτησω τι θερμοκρασιες εχει η καρτα οταν σερφαρετε οταν βλεπετε κανενα βιντεο στο youtube γιατι το οτι εχει χαμηλη θερμοκρασια idle δεν μου λεει κατι...

Κατα τα αλλα ειναι πραγματικα παρα πολυ δυνατη καρτα :triniti:

Κώστα το 1250 με πόση τάση το πέτυχες?
1.3v δεν δοκίμασα με παρακάτω...

Συνονοματε μια βδομαδα μετα το launch τα νεα ειναι οτι οι καρτουλες vdroopιαζουν πολυ.

Με 1.3v και msi ab (το μοναδικο προγραμμα που δειχνει μεχρι στιγμης την πραγματικη ταση) η ταση πεφτει μεχρι και 1.2v

Οποτε οτι αποτελεσματα βλεπεις μεχρι στιγμης παιζουν ετσι.

Αρχιζω και πιστευω οτι η υδροψυκτη λυση που ειδαμε στα χαρτια απο την Sapphire με τα ρολογια 1300+ ειναι ακρως εφικτη.

Αλλαζει κουτια σαν σωβρακα ο Γιωργης (βρε ποιον Αριωνα μου θυμιζει) και μαλλον θελει αλλη μια για να γεμισει το Φρουριο :p

σε υλοποιηση MSI 7970 εναντι Sapphire θα ειναι καλυτερα? τι λετε,?

Άλλαξες την άλλη τελικά ή πας για cf;

Πώς τους κατάφερες να στην αλλάξουν;

Xαμος γινεται με το Quad-Crossfire 7970 αλλα τα χρηματα εκτοξευονται στο θεο .4χ550ευρω=2200 μονο για καρτες γραφικων :hehe:

Άλλαξες την άλλη τελικά ή πας για cf;

Πώς τους κατάφερες να στην αλλάξουν;

μαλλον θα παω για δευτερη,θα δω δεν ξερω αναλογως..:hehe:

μεχρι στιγμης ειμαι οκ σε 1080p

και με μάπα Drivers κάτσε να βγούνε οι καλοί γιατί είδα και quad cf 7970 στο Batman akram city 20 fps :p να περάσει λίγος καιρός να βγούνε καινούριοι και τα νούμερα θα εκτοξευθούν!

Δε νομίζω ότι αξίζει το quad. Η μετάβαση από 3η σε 4η δεν δίνει αντίστοιχη αύξηση fps σε games όπως η προσθήκη 3ης...

Εγώ λέω όταν βγει η 7990 να πάω σε trifire και να δώσω την μια 7970.

τελικα δεν μας ειπε κανεις Msi η Sapphire?

Κοίτα σε reference board είναι ανάλογα τι κομμάτι θα σου τύχει στο overclockability section. Οπότε πας σε όποια σου αρέσει εμφανισιακά...

Εκτός αν η MSI βγάλει τίποτα με custom pcb και custom ψύξη και ανεβασμένα default clocks...

μαλλον θα παω για δευτερη,θα δω δεν ξερω αναλογως..:hehe:

μεχρι στιγμης ειμαι οκ σε 1080p

μην πας...μονο για να ben...

Παιδια να ρωτησω τι θερμοκρασιες εχει η καρτα οταν σερφαρετε οταν βλεπετε κανενα βιντεο στο youtube γιατι το οτι εχει χαμηλη θερμοκρασια idle δεν μου λεει κατι...

Κατα τα αλλα ειναι πραγματικα παρα πολυ δυνατη καρτα :triniti:

Στο idling οι κάρτες παίζουν στα 150-300 και temps ανάλογα την ambient από 30 εώς 35 βαθμούς.

Τώρα όταν βλέπεις youtube .mkv ανεβαίνουν λίγο τα clocks αν θυμάμαι καλά στους 530-1215 και εκεί μπορείς να δεις θερμοκρασίες γύρω στους 40.

Αυτά με προφίλ δικό μου στο fan που δίνει μόνο 20% gia temps μέχρι 50...

μην πας...μονο για να ben...

i know ρε πιλοτε,απλα βολιδοσκοπω..

ακουσα ομως σε msi κραταει το ρευμα οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.