Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Παντως γιατι λες οτι σε τραβαει πισω ο επεξεργαστης σου ΚostasNK? Δεν νομιζω να εχεις τετοιο θεμα εφοσον τις καρτες τις κλοκαρεις και βλεπεις ανοδο στα fps.

Το λέω σε σχέση με τα scores που βλέπω στο net από συστήματα με 3930Κ και 7970cf. Εκτός αν αυτοί κάνουν τίποτα tricks με τους drivers και για αυτό βγάζουν τόσο πιό πάνω νούμερα...

:p

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
παιδία μια ερώτηση υπάρχει κανα πρόγραμμα για να βλέπεις in game cpu temp?

Εγώ χρησιμοποιώ το coretemp και βλέπω θερμοκρασίες και utilization στην lcd του g15...

Εγώ χρησιμοποιώ το coretemp και βλέπω θερμοκρασίες και utilization στην lcd του g15...

Ναι έχει και αυτή την επιλογή.. αλλά εγώ θέλω να το βλέπω όπως στο Msi afterburner Δεν έχει όμως την επιλογή για cpu temp κατέβασα το Rivatuner το οποίο έχει αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω παιδεύτικα μισί ώρα.. το core temp δεν είδα να έχει επιλογή για OSD

Συνέχεια πάνω από 90% και πολύ συχνά κολλημένο στο 99%.

Πάντως δεν το έχω δει να πέφτει κάτω από 90%. Είμαι με τους 8.944.7 και η cpu στα 4Ghz. Δεν έχω δοκιμάσει να δω πως πάει στα 4.2Ghz μπορεί να ανεβάζει λίγο τα min fps...

Ο 8.944.7 είναι μια δοκιμαστική έκδοση του 12.2 ο οποίος κάνει μόνο για 7970 και για αυτό ο Atiman τον έχει δώσει μόνο σε όσους έχουν 7970 για δοκιμές...

Με λίγα λόγια είναι beta, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Και η εγκατάσταση τέλεια και οι επιδόσεις σε benches - παιχνίδια...

επειδη σκοπευω να προβω σε αγορα μιας 7970, θελω να ρωτησω αν ξερετε ποτε περιμενουμε υλοποιησεις με καλυτερες ψυκτρες να κυκλοφορησουν στην αγορα για την παραπανω κάρτα????

KostasNK αν και οποτε μπορεσεις στειλε μου τα ρευματα περα απο το vcore που εχεις βαλει στα Bios για το οc του 920 γιατι εχω και εγω την deluxe v1 και τον 940 .Ολο και κατι θα τσιμπησω για πληροφοριες..:T:

Ο 8.944.7 είναι μια δοκιμαστική έκδοση του 12.2 ο οποίος κάνει μόνο για 7970 και για αυτό ο Atiman τον έχει δώσει μόνο σε όσους έχουν 7970 για δοκιμές...

Με λίγα λόγια είναι beta, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Και η εγκατάσταση τέλεια και οι επιδόσεις σε benches - παιχνίδια...

KOSTASNK τους 8.944.7 που τους βρηκες γτ κοιταω στο site του atiman και δεν τους βλεπω πουθενα?

οι τελευταιοι που βλεπω ειναι αυτοι:

AMD _Catalyst_ 12.2_Beta_Win7_Jan06

Catalyst Version 8.942.1-120106-131206E

KostasNK αν και οποτε μπορεσεις στειλε μου τα ρευματα περα απο το vcore που εχεις βαλει στα Bios για το οc του 920 γιατι εχω και εγω την deluxe v1 και τον 940 .Ολο και κατι θα τσιμπησω για πληροφοριες..:T:

Δεν τον έχεις overclockαρει ακόμα; Πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα και θα βρεις πολλές πληροφορίες.

Δεν ξέρω πως να σου στείλω τις ρυθμίσεις. Στο bios δεν μπορώ να κάνω screen capture.

KOSTASNK τους 8.944.7 που τους βρηκες γτ κοιταω στο site του atiman και δεν τους βλεπω πουθενα?

οι τελευταιοι που βλεπω ειναι αυτοι:

AMD _Catalyst_ 12.2_Beta_Win7_Jan06

Catalyst Version 8.942.1-120106-131206E

Ναι το ξέρω. Μου τους έστειλε με προσωπικό μήνυμα. Αν έχεις πάρει και εσύ 7970 ζήτα τους από τον ίδιο...

Δεν τον έχεις overclockαρει ακόμα; Πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα και θα βρεις πολλές πληροφορίες.

Δεν ξέρω πως να σου στείλω τις ρυθμίσεις. Στο bios δεν μπορώ να κάνω screen capture.

Ναι το ξέρω. Μου τους έστειλε με προσωπικό μήνυμα. Αν έχεις πάρει και εσύ 7970 ζήτα τους από τον ίδιο...

εντος των ημερων οταν την αποκτησω θα κανω το ιδιο. ευχαριστω!

Είπα μετά το φαι να κάνω λίγο benching και το αποτέλεσμα:

Επισήμως 2 7970cf στα 1250-1700 ξεπέρασαν 3 gtx580sli 950-1100-1600 στο unigine 2.5 extreme preset:

unigine2589447extremete.jpg

:)

Είχα τα fanακια στο 80% και η θερμοκρασία στην μία κάρτα έφτασε 60 και στην άλλη 70 μέγιστο κατά τη διάρκεια του run.

Άντε να ωριμάσουν και άλλο οι drivers να ανέβουν και άλλο οι επιδόσεις...

:D:clap:

ΥΓ.

Και με τον παλιόγερο i7 920 D0 που είναι μόλις τετραπύρηνος στα 4.2Ghz

εντος των ημερων οταν την αποκτησω θα κανω το ιδιο. ευχαριστω!

Μεγεία με το καλό να σου έρθει καλό gaming,benching και clockaρίσματα...

Κώστα το 1250 με πόση τάση το πέτυχες?

1.3v δεν δοκίμασα με παρακάτω...

Αμέσως στα βαθειά...

:D

Όπως δεν δοκίμασα και παραπάνω από 1250 π.χ. 1280...

δηλαδή έτσι και το kepler της ρίχνει στα αυτιά, θα ρίξουν στην αγορά μία 7980 π.χ. για να την φτάσει. sounds goooood!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.