Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Και καποιος που θα ηθελε επιδωσεις 7970

καλυτερα να επαιρνε μια 6870χ2 η 2 χ 6870 με πολυ λιγοτερα λεφτα

Σαν νουμερα θα εβλεπε τα ιδια αλλα ingame θα ετρωγε ms με το κιλο.

Αν ηταν το ιδιο δεν θα πεταγαμε την 295 για να παμε στην 5870 τοτε.

Σαν νουμερα θα εβλεπε τα ιδια αλλα ingame θα ετρωγε ms με το κιλο.

Αν ηταν το ιδιο δεν θα πεταγαμε την 295 για να παμε στην 5870 τοτε.

τι εννοεις με τη εκφραση ms μπορεις να μου εξηγησεις φιλε μου??

Το scaling της σειρα 6 δεν αποδιδει πολυ καλα?

οσοι εχουν την σειρα 6 δενε χω ακουσει προβλημα σε παιχνιδια απο θεμα υποστηριξης

εαν ξες περισσοτερα ενημερωσε με φιλε μου γιατι στο μελλον οταν δεν θα με ικανοποιει η 6870 σκεφτομαι να βαλω δευτερη για οικονομικη αναβαθμιση

τι εννοεις με τη εκφραση ms μπορεις να μου εξηγησεις φιλε μου??

Το scaling της σειρα 6 δεν αποδιδει πολυ καλα?

οσοι εχουν την σειρα 6 δενε χω ακουσει προβλημα σε παιχνιδια απο θεμα υποστηριξης

εαν ξες περισσοτερα ενημερωσε με φιλε μου γιατι στο μελλον οταν δεν θα με ικανοποιει η 6870 σκεφτομαι να βαλω δευτερη για οικονομικη αναβαθμιση

MS (microstuttering) οταν με δυο καρτες ειναι πολυ κοντα στα 60-70fps η κινηση δεν ειναι smooth σαν μικρολαγκαρισματα δηλ. και ειναι ακομα χειροτερο οταν πεσεις στα 40-50 και κατω.

Αυτο συμβαινει οταν εχεις δυο αδυναμους σχετικα πυρηνες, αν ας πουμε εχεις 2χ6970 δεν συμβαινει αυτο γιατι τα fps που παιρνεις ειναι πολυ πανω απο τα 60-70.

Με τον εναν πυρηνα δεν συμβαινει αυτο παντα ειναι smooth το game.

Mην πας σε 2η καρτα δωστην και παρε την πιο δυνατη μονοπυρηνη που αντεχει το budget σου και θα με θυμηθεις!:T:

MS (microstuttering) οταν με δυο καρτες ειναι πολυ κοντα στα 60-70fps η κινηση δεν ειναι smooth σαν μικρολαγκαρισματα δηλ. και ειναι ακομα χειροτερο οταν πεσεις στα 40-50 και κατω.

Mην πας σε 2η καρτα δωστην και παρε την πιο δυνατη μονοπυρηνη που αντεχει το budget σου και θα με θυμηθεις!:T:

Ειμαστε τελειως μα τελειως off topic αλλα μου εξηγεις πως στο EF του zpaf τοσες φορες που χω καει

δεν ειδα ΠΟΤΕ MS (F1/Dirt/Battlefied/COD etc) και στην δικη μου (μονή) 5870 ΕΧΩ ΔΕΙ-υπαρχουν και "αποδειξεις" στο Catalyst thread- microstuttering?

Ειμαστε τελειως μα τελειως off topic αλλα μου εξηγεις πως στο EF του zpaf τοσες φορες που χω καει

δεν ειδα ΠΟΤΕ MS (F1/Dirt/Battlefied/COD etc) και στην δικη μου (μονή) 5870 ΕΧΩ ΔΕΙ-υπαρχουν και "αποδειξεις" στο Catalyst thread- microstuttering?

Δεν το καταλαβαινεις ή "μαστουρωνεις" απο τα 3 μονιτορ.

Καλα ms εχω δει και εγω με την 5870 στο bc2 αλλα ειναι εξαιρεση αυτο το game.

http://widescreengamingforum.com/forum/forums/multi-monitor-gaming/amd-eyefinity-discussions/18546/eyefinity-crossfire-stuttering-res

http://widescreengamingforum.com/forum/forums/multi-monitor-gaming/amd-eyefinity-discussions/19063/7970-crossfire-stuttering

http://hardforum.com/showthread.php?t=1664167

Αυτο συμβαινει οταν εχεις δυο αδυναμους σχετικα πυρηνες, αν ας πουμε εχεις 2χ6970 δεν συμβαινει αυτο γιατι τα fps που παιρνεις ειναι πολυ πανω απο τα 60-70.

Σε ευχαριστω πολυ για τις γνωσεις που μου μετεδωσες θα τις εχω υποψην φιλε μου :);)

ρε παίδες πιστεύω θα φτάσει τα 500 και εδώ αλλά θέλει υπομονή 1 μήνα τουλάχιστον.

εντωμεταξύ η 7950 έχει φύγει οριστικά για φεβρουάρο έτσι?

η 7890 δε είναι πολύ ενδιαφέρουσα μια και έχει tahiti core.

τολμάει κανείς να πεί τη μαγική λέξη?

Unlock!

Πάντως αν μπορεί να την πάρει κανείς απο Ελλάδα την Σαφαιρ πχ, με τιμολόγιο (-23%) η τιμούλα τα σπάει...

Είμαι στο κλασσικό τώρα να πάρω μια η όχι γιατι με τρώει ο τόλος μου χεχεχε

Εγκατέστησα τους 8.944.7 και έκανα μερικά γρήγορα runs στα 1125-1575:

vantage11251575cf797089.jpg

performance3dmark11cf79.jpg

xtreme3dmark11cf7970894.jpg

unigine2589447normaltes.jpg

unigine2589447extremete.jpg

Στα vantage και 3dmark2k11 δεν έδωσαν πολλά, αλλά στο unigine είναι η μέρα με την νύχτα...

Πιστεύω έχουμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερα scores με τους επόμενους drivers...

Όταν βρίσκεσαι στο Heaven πάνω αριστερά σου έχει τις επιλογές Benchmark camera tessalation κτλπ.. άμα πας στο tessalation σου έχει 3ις τιμές ή οποίες είναι στο 1.0 άμα τις πας όλες στο 2.0,? πως θα είναι η εικόνα θα σου laggarει? και λέω αν και είναι υπερβολή τέτοιο tes πιστεύω το extreme του heaven θα το δούμε σε κανα 2 χρόνια σε games..

Το δοκίμασα αυτό που λες και τα fps έπεσαν μεταξύ 25 και 35 fps...

Σαν να βλέπεις ένα slideshow ένα πράγμα, αλλά όντως είναι υπερβολικό. Τέτοιο βαθμό tesselation δεν πρόκειται να δούμε πουθενά...

Δεν το καταλαβαινεις ή "μαστουρωνεις" απο τα 3 μονιτορ.

Τι να καταλαβει βρε συ Χρηστο ο "μικρος" οταν παιζει τα παραπανω παιχνιδια με 100+ καρε ;

Απλα μαστουρωνει βλεποντας δυο 6950 καρτουλες των 500ευρω να παιζουν ετσι σε τετοιες αναλυσεις την ιδια ωρα που εσυ με 3x580 των 1500 vsyncαρεις μπας και γλιτωσεις το MS.

Τι να καταλαβει βρε συ Χρηστο ο "μικρος" οταν παιζει τα παραπανω παιχνιδια με 100+ καρε ;

Απλα μαστουρωνει βλεποντας δυο 6950 καρτουλες των 500ευρω να παιζουν ετσι σε τετοιες αναλυσεις την ιδια ωρα που εσυ με 3x580 των 1500 vsyncαρεις μπας και γλιτωσεις το MS.

μα αν περιμενω να περασω τα 100 fps για να παιξω καλα στο EYEFINITY, γιατι τοτε παιζει καλα το EYEFINITY....τοτε γιατι πρεπει να κανω CROSSFIRE ?

με μια καρτουλα της ΑΤΙ εχω PURE FPS 50-60 fps...

Για hardcore καταστασεις με 3 monitor μονο NVIDIA...η ΑΤΙ μου αρεσει που το κανει με Single Vga reference και μονο γι'αυτο την προτείνω!

Για τον φιλο που ειπε πως με 24-25 fps δεν καταλαβαινει lag να πω πως απλά σε multiplayer gaming δεν παλεύονται αυτά τα fps. Προσωπικά την νιώθω την διαφορά οταν τα fps πέφτουν κάτω απο 60. Βεβαια το να παίζεις battlefield 3 multi με 4χΜSAA και ΗΒΑΟ ειναι άτοπο μιας και έχεις καλύτερη οπτική χωρις αυτά:p οποτε εκει και για ανάλυση 1920p μια χαρα νομιζω αρκει μια 6950

μα αν περιμενω να περασω τα 100 fps για να παιξω καλα στο EYEFINITY, γιατι τοτε παιζει καλα το EYEFINITY....τοτε γιατι πρεπει να κανω CROSSFIRE ?

με μια καρτουλα της ΑΤΙ εχω PURE FPS 50-60 fps...

Ναι Ορεστη αλλα με μια καρτουλα και 60 καρε ο φιλος μου ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] θα ειχε τα μισα kill απο οτι τωρα. :D

Για hardcore καταστασεις με 3 monitor μονο NVIDIA...

Hardcore καταστασεις με Vsync On απλα δεν ειναι hardcore.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.