Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Νταξ καλα παει..(ειναι κ η καλυτερη μονοπυρηνη at the moment:triniti:)σε max sett τι γινεται?αλλα δν λες οτι το περναει κ απο πανω το BF3..απλα θυμηκα εποχες BBC2 που παλευα με 8800gt κ c2d..

Οποτες..για καποιον καμενο π θελει maxed out multi bf3 σε ενα μονιτορ Fullhd πρεπει να περιμενει την nvidia η την επομενη γενια της ΑMD..:wall:

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Maxed out ρε συ Aκη σε multi δεν στεκει,δλδ ειναι πολλα sett κοφτες,ακομα και με το xfire 6970 που ειχα,κραταγα τα ιδια settings,απλα δεν θελω λογω μονιτορ να πεφτω κατω απο 75 frames.

ειδικα τα, a defered και a post σε high,δεν παλευονται γενικοτερα.

αμα θες δοκιμαζω ομως και σου λεω..κατι τετοιο θες?

videopanel.jpg

589€ θα εχουν οι MSI και 579€ οι sapphires @ Π

νομιζω επισης οτι οι sapphire εχουν 2 χρονια εγγυηση αντι 3 που εχουν οι αλλες εταιριες.

Για του λόγου το αληθές:

Sapphire 7970 στο Πλασιο 579€ + στο Multirama 589€

MSI 7970 στο Πλαίσιο 589€

Club3D 7970 στο Multirama 619€

Παιδιά τα αξίζουν τα λεφτά τους! Το bf3 με όλα στο max βλέπω συνέχεια πάνω από 80fps ακόμα και όταν γίνεται χαμός με τις κάρτες στα 1125-1575 με τους 8.942.1.0 με 64 άτομα και στις πιό απαιτητικές πίστες.

Δεν είχα χρόνο για benchmarks και να περάσω τους 8.944.7 να δω πως πάνε και με αυτούς.

Gbak δοκίμασε να βάλεις το powertune στο +20% χωρίς να ανεβάσεις στα 1.2v μήπως για αυτό δεν ήσουν σταθερός εκεί...

Επίσης θέλω να βρω χρόνο να δοκιμάσω και με παραπάνω volts πού φτάνουν...θα φτάσω τα 1335-1600 που βλέπω στα sites;

Ελπίζω μέχρι και το Σαββατοκύριακο να βρω χρόνο...

Παιδιά τα αξίζουν τα λεφτά τους! Το bf3 με όλα στο max βλέπω συνέχεια πάνω από 80fps ακόμα και όταν γίνεται χαμός με τις κάρτες στα 1125-1575 με τους 8.942.1.0 με 64 άτομα και στις πιό απαιτητικές πίστες.

Δεν είχα χρόνο για benchmarks και να περάσω τους 8.944.7 να δω πως πάνε και με αυτούς.

Gbak δοκίμασε να βάλεις το powertune στο +20% χωρίς να ανεβάσεις στα 1.2v μήπως για αυτό δεν ήσουν σταθερός εκεί...

Επίσης θέλω να βρω χρόνο να δοκιμάσω και με παραπάνω volts πού φτάνουν...θα φτάσω τα 1335-1600 που βλέπω στα sites;

Ελπίζω μέχρι και το Σαββατοκύριακο να βρω χρόνο...

Tις χαραμιζεις τις καρτες σε 1080p.

Tσιμπα 3 μονιτορακια να γουσταρεις Κωστα.:T:

παντως το "κρατα" καλα σε 1080π σε ουλτρα σεττινγκς,απο 45 εως και 70 frames αρκετα smooth διχως κομπιασματα και σπασιματα.

με τα ρολογια τεζα βεβαια παντα και τσιμπημενο vcore

Κωστα για μενα πανω απο 600ε για gpu ειναι υπερβολη ρε συ,δεν κερδιζεις τιποτα σε 1080π,μονο αν εχεις ενα τσουρμο πανελ βλεπε zpaf

bf32012011014054754.jpg

παντως το "κρατα" καλα σε 1080π σε ουλτρα σεττινγκς,απο 45 εως και 70 frames αρκετα smooth διχως κομπιασματα και σπασιματα.

Κωστα για μενα πανω απο 600ε για gpu ειναι υπερβολη ρε συ,δεν κερδιζεις τιποτα σε 1080π,μονο αν εχεις ενα τσουρμο πανελ βλεπε zpaf

bf32012011014054754.jpg

ULTRA οπως πιο πανω(custom) ή το ULTRA του παιχνιδιου?

Στην ελλαδα απο τι φαινεται παιζουν στα 580+ ευρω ,και πιστευω πως δεν ειναι και λιγα...

Ελπιζω να πεσει η τιμη κοντα ή κατω απο 500. :hang3:

Και παλι ενω στο εξωτερικο λεει 540 δολλαρια εδω ερχεται 580 ευρω...:wall:

Στην ελλαδα απο τι φαινεται παιζουν στα 580+ ευρω ,και πιστευω πως δεν ειναι και λιγα...

Ελπιζω να πεσει η τιμη κοντα ή κατω απο 500. :hang3:

Και παλι ενω στο εξωτερικο λεει 540 δολλαρια εδω ερχεται 580 ευρω...:wall:

Eιπαμε.

580 και λιγα ειναι.

Δες τιμες στην Αγγλια.

bf32012011014054754.jpg

ενω 600 ευρω φιλε μου δεν ειναι υπερβολη για παιχνιδια??

με μια 6950-6970 μια χαρα το παιζεις το battlefield σε ultra settings

τελεια καρτα η 7970 αλλα να λεμε την αληεθεια ειναι υπερβολικα τα λεφτα που ζητανε για την καρτα

Μεχρι 300 ευρω το πολυ γθα καρτα γραφικων αρκει για ολα τα παιχνιδια στο full χωρις κολληματα

εγω εδω με το συστημα μου και δεν εχω κολληματα καθολου στο battlefield

δεν εχω το fraps ανοιχτο αλλα το ματι δεν βλεπει κολληματα οποτε σιγουρα ειναι 24 και πανω fps

υποψην δεν αναφαιρομαι σε online play

μου εχουν πει πως ειναι πιο βαρει online αλλα δεν το εχω παιξει ακομα online οποτε εκει δεν ξερω τι γινεται

αλλα αληθεια εαν υπαρχει διαφορα εκει γιατι υπαρχει και ειναι πιο βαρυ?

αφου ιδια ειναι τα γραφικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.