Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Την ίδια στιγμή με κάμποσο micro-stuttering σαν μπόνους, περίσσια κατανάλωση ρεύματως, και αρκετές φορές αναμονή για CrossFire/SLI profiles για την υποστήριξη παλιού ή νέου game ( όπως βλέπεις τα λέω και για CrossFire + SLI ).

σωστά τα λες με μια παρατήρηση, το micro-stutter προσωπικά δεν το βλέπω από την γενιά 5 και μετά.

Η τελευταία φορά που είχα το πρόβλημα ήταν με μια 4870χ2 (κάποιους μήνες αργότερα δε, σε 4850 cf δεν υπήρχε).

Κάποιοι λένε ότι είναι και θέμα ματιού, δηλαδή άλλοι το παρατηρούν και άλλοι όχι.

EDIT

πέραν αυτών, θεωρώ ότι με τις κάρτες αυτης της γενιάς και τα παιχνίδια που έχουμε, το crossfire/sli δεν χρειάζεται. Ετσι και εγώ προσανατολίζομαι στο να το "σπάσω" στα δύο μηχανήματα.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Το ms κάποιοι το βλέπουν, κάποιοι όχι όντως.

Σε κάποια games είναι πιο εμφανές, σε άλλα όχι εώς και καθόλου.

Στο BF3 π.χ. φαίνεται και σε 7970 CF & 680 CF που έχω δοκιμάσει όταν κάνεις strafe ή ακόμα χειρότερα, κύκλους γύρω από κάποιο αντικείμενο/δέντρο/κολώνα.

Πάντως στο σημείο που έχουμε φτάσει, αν παίζεις σε αναλύσεις μέχρι και 1080p με μια κάρτα είσαι άρχοντας.

Με την νέα γενιά από ότι φαίνεται θα είναι κομπλέ και τα 2560x1600 με μια κάρτα ακόμα και στα βαριά βαριά ( Crysis 2, BF3, etc )

Με την νέα γενιά από ότι φαίνεται θα είναι κομπλέ και τα 2560x1600 με μια κάρτα ακόμα και στα βαριά βαριά ( Crysis 2, BF3, etc )

Μακάρι αλλά όπως το κόβω η 8000 δεν θα είναι της προκοπής..

48191006.png

HARDOCP - Battlefield 3 Multiplayer - GTX 680 vs. Radeon HD 7970 - Multi-Display Showdown

[MENTION=10015]csaris[/MENTION] Χρησταρα ευτυχως που οι πρασινες δεν εχουν ms και μπορεις να ευχαριστηθεις αυτα τα 49,8 καρεδακια. :hehe:

#1) 310.33 drivers = όχι οι drivers που ανέβασαν τις επιδόσεις σε κάμποσα games

#2) 2xMSAA στα 5760 res = περιττό, και αβανταδόρικο για την AMD λόγω ROP count & bandwidth

το HardOCP δεν είναι σε καμμία περίπτωση pro-AMD

Μάλιστα κάποια σχέση πρέπει να έχει με την Galaxy που βγάζει μόνο nvidia.

Eπιπλέον σε αυτή την ανάλυση η nvidia δεν αντέχει AA λόγω μνήμης και διαύλου.

Εδώ με μία κάρτα σε 1080p βλέπω μικρή αύξηση επιδόσεων όταν κάνω o/c τη μνήμη, και με 384 δίαυλο.

καταλαβαίνει κανείς πόσο μετράει σε E.F.....

Όσον αφορά τους Driver Οι 12.11 beta8 είχαν χαμηλότερη απόδοση από τους beta6, και οι beta11 Ανέβασαν ξανά τις επιδόσεις.

Bρειτε ποιος κοκκινοφρουρος ειπε το παρακατω και κερδιστε μια 680 για physx::hehe:

"κλεινε το cf στα υπολοιπα games για να μην εχεις ms και ασε το μονο στο BF3"

We turned on 2X MSAA on both GTX 680 SLI and 7970 GHz Edition CrossFireX. AMD Radeon HD 7970 GHz Edition CrossFireX is 34% faster. However, also notice how much the framerate jumps all over the place with CrossFireX, whereas with GTX 680 SLI it is more consistent. This consistency helps provide GTX 680 SLI gaming with smoothness, whereas with 7970 GHz Edition CrossFireX we notice these wild fluctuations in framerate.

γελαει ο κοσμος!:hehe:

Bρειτε ποιος κοκκινοφρουρος ειπε το παρακατω και κερδιστε μια 680 για physx::hehe:

γελαει ο κοσμος!:hehe:

υπενθύμιση : http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/nvidia-vs-amd-let-the-battle-begin-110921-3.html#post1063392760

τι θα γίνει; No-Show; :hehe:

Εδω την 7970 δεν μπορεις να περασεις τι να σου ποσταρω σε 680 SLI?

Για τα λεφτακια που εδωσες μια χαρα εισαι.

Εγω ξερω αλλα δεν το λεω για να μην με πει μαρτυριαρη :hehe:

[MENTION=10639]The_Blade[/MENTION] Τωρα χωρις πλακα δεν ξερω τι ακριβως ειναι η αιτια αλλα εγω προσωπικα με την 690 στα ρολογια των 680 δεν μπορω να σε πιασω ή ειμαι οριακα πανω οποτε δεν το ποσταρω.:T:

Βρειτε τι μου ειπαν δυο συμφορουμιτες μας οταν αυτο που ποσταρα εδω

Υπαρχει κανεις με το ιδιο προβλημα ;

Καρτουλα 690 στα μαμα της.

το ειδαν με τα ματακια τους και με 680SLI.

να το παρει το ποταμι ;

βουρ

Πρεπει να φταιει το Ζ77 γιατι εμεις με Χ58 δεν εχουμε δει κατι τετοιο. :hehe:

Τελικα θα μας πει καποιος πρασινοφρουρος αν το HardOCP ειναι κοκκινο πρασινο ή μπλε ; :D

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Ρε μαρτυριαρη ολα τα βγαλες στη φορα;:nono:

Ενταξει-ενταξει υπαρχει και στο Χ58 τελικα και δεν φταινε οι οδηγοι τουλαχιστον στο δικο μου set up μολις απενεργοποιεις το sli ολα ειναι καλα. τεσπα.:giveup:

edit: Το σκισαμε το τοπικ αλλος τιτλος και οτι ναναι γραφουμε.:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.