Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Παιδιά τα αποτελέσματα του blade είναι απόλυτα normal. Επειδή είχα και εγώ για αρκετό καιρό gts450 (την ξήλωσα διότι πρακτικά τα physx είναι άχρηστα) , επιβεβαιώνω πως τουλάχιστον στα bench δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα όσον αφορά τον cpu , όντως o 2600@4.6 μπορεί να δώσει 2-2,5 frames παραπάνω στο metro , αλλά στο unigine όπως έχουμε 1000αναφέρει σε προηγούμενα post , μετά απο κάποιο σημείο ο cpu παίζει μηδενικό ρόλο. Τα άλλα παιχνιδάκια δεν τα έχω για να συγκρίνω.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Bλεπω το thread εχει παρει φωτια για τα καλα:p

Η 7950 βαράει την 680 και η 7970 της ρίχνει τεστάρωντας και τις δύο όσο πάνε με στοκ τάσεις.

Η 7950 βαραει την 680 τεσταρωντας, οσα πανε με στοκ τασεις?:bad:

Μιας και βρηκα χρονο, ας ποσταρω καποια bench που υπηρχαν διαθεσιμα στο pc μου και ετρεξα σημερα...

Η καρτα ειναι 680 reference εντελως απειραχτη (stock bios, stock cooler κτλ.) και παιζει εκει rock stable με stock εννοειτε ταση....

3dmark 11 performance

3dmark11performance.jpg

Uploaded with ImageShack.us

3dmark 11 extreme

3dmarkextreme.jpg

Unigine 3.0 extreme

unigine30extreme.jpg

Dirt 3 1920x1080+8xMSAA+ULTRA

settings

dirt3settings.jpg

Bench result

dirt3bench.jpg

Crysis 2 bench 1920x1080+maxed out settings

crysis2bench.jpg

Lost planet 2 1920x1080+4xMSAA+maxed out settings

settings

lostplanet2settings.jpg

Lost planet 2 test A

lostplanet2testa.jpg

lost planet 2 test B

lostplanet2testb.jpg

Aς περασει και ο zpaf με stock τασεις απ το ταμειο:hehe:

Τώρα και εσύ στις τάσεις κόλλησες.... Του άλλου κλειδώνει στα 1.25 , ο άλλος παίζει ghz bios κλπ... Κοινώς Καλά Κρασά... :sarcastic:

Οχι κολλησα στο οτι η 7950 βαραει την 680:hehe:

Για αυτο ειπα, ας περασει και ο zpaf με την 7970 απο το ταμειο, να δουμε ποσο μπροστα ειναι.:fun:

και αυτο υποτιθετε ειναι αποτελεσματα χωρις αλλαγες στο control panel τις nvidia? Aν επειμενεις πως ναι τοτε ανοιξε ενα θεμα επιστημονικη φαντασια GTX 680

Παιδιά sorry που παρεμβαίνω αλλά η καρτούλα που δείχνει ο Kyr είναι δική μου και το αποτέλεσμα έγινε με την MSI 680 Lightning μετά από πέρασμα του unlocked bios.

Είναι απόλυτα έγκυρα τα νούμερα χωρίς κανένα πείραγμα σε ρυθμίσεις και με τον i5 2500K, που να είχα και κάνα 3770Κ.

Να παίξω μια και στα 1350MHz με την άλλη κάρτα ?

υ.γ. Τι settings έχεις στο Sniper Elite v2 benchmark ρε ?

Δεν δείχνεις τίποτα.

Βάλε το settings.ini σου εδώ.

όπως ηρθε το τρέχω, είναι το standalone bench όχι το παιχνίδι, από κάτω βάζω το .ini

################################

[Display Settings]

Resolution_Width = 1920

Resolution_Height = 1080

###### 1 = On, 0 = Off ######

MotionBlur = 1

AmbientOcclusion = 1

VSync = 0

ReduceMouseLag = 0

###### 0 = Low, 1 = Medium, 2 = High, 3 = Ultra ######

TextureDetail = 3

ShadowDetail = 3

###### 0 = Off, 1 = Low, 2 = Medium, 3 = High ######

AntiAliasing = 3

DrawDistance = 3

###### 1 = Off, highest value is 16 ######

AnisotropicFiltering = 16

###### 0.0 = None, 1.0 = Full ######

Brightness = 0.500000

Stereo3D = 0

Stereo3DScoped = 0

###### 0.0 = None, 1.2 = Full ######

Stereo3DStrength = 1.000000

###### 0 = Off, 1 = On ######

ComputeShader = 1

###### 0 = Off, 1 = Low, 2 = Medium, 3 = High ######

AdvancedShadows = 1

###### 0 = Off, 1 = 2.25x, 2 = 4.0x ######

Supersampling = 1

Ρε παιδια γιατι δεν πατε διπλα στο "πρασινο" νημα να δειξετε τα "τουμπανα" σας και να αφησετε εμας με τα ταπεινα μας tahiti...;

Γιατι αισθανεστε την αναγκη να αποδειξετε την υπεροχη της πρασινης; Μηπως γιατι ΔΕΝ υπερεχει ΠΙΑ; :coax::haha:

Παρτε το αποφαση οτι πλερωνετε φυκια για μεταξωτες κορδελες...πως να το κανουμε δηλαδη :hehe:

Αντε πατε διπλα....σιγουρα θα εχει βγει ακομη ενας beta οδηγος για να πιασετε τους 12.11 της φτωχης μας κοκκινης :p

(οχι τιποτα αλλο, αλλά μου χαλατε και το φενκ σουι ρε παιδι μου με τοσο πρασινο) trololol

Ρε παιδια γιατι δεν πατε διπλα στο "πρασινο" νημα να δειξετε τα "τουμπανα" σας και να αφησετε εμας με τα ταπεινα μας tahiti...;

Γιατι αισθανεστε την αναγκη να αποδειξετε την υπεροχη της πρασινης; Μηπως γιατι ΔΕΝ υπερεχει ΠΙΑ; :coax::haha:

Για 1 βράδυ την απάτησες όμως, αφού αγόρασες την καρτούλα μου. :sarcastic:

Οχι κολλησα στο οτι η 7950 βαραει την 680:hehe:

Για αυτο ειπα, ας περασει και ο zpaf με την 7970 απο το ταμειο, να δουμε ποσο μπροστα ειναι.:fun:

είπαμε ξεκάθαρα ότι overclocked 7950, περνάει την 680 σε στοκ ρολόγια το οποίο ισχύει.

παρόλα αυτά αν μπορείς ανέβασέ μας ένα metro, ένα sleeping dogs, ένα sniper elite ένα alliens vs predator... :whistle2:

με τιμή κτίσης 550 ευρώ αναρωτιέμαι αν δικαιούμαι να συγκρίνω τα αποτελέσματα του crossfire μου με αυτά της 680; :wassat:

jrtbaq.png

14c4snm.png

4vgyfm.png

2a7h94h.png

6ibqmx.png

nl7o6a.png

Παρτε το αποφαση οτι πλερωνετε φυκια για μεταξωτες κορδελες...πως να το κανουμε δηλαδη :hehe:

Αντε πατε διπλα....σιγουρα θα εχει βγει ακομη ενας beta οδηγος για να πιασετε τους 12.11 της φτωχης μας κοκκινης :p

(οχι τιποτα αλλο, αλλά μου χαλατε και το φενκ σουι ρε παιδι μου με τοσο πρασινο) trololol

lazy dog μια παραια ειμαστε ολοι γιατι μας διωχνεις σκουριναν τα πραγματα:hehe:

blade κατσε ησυχος με τον σκαραβαιο:hehe:

είπαμε ξεκάθαρα ότι overclocked 7950, περνάει την 680 σε στοκ ρολόγια το οποίο ισχύει.

παρόλα αυτά αν μπορείς ανέβασέ μας ένα metro, ένα sleeping dogs, ένα sniper elite ένα alliens vs predator... :whistle2:

με τιμή κτίσης 550 ευρώ αναρωτιέμαι αν δικαιούμαι να συγκρίνω τα αποτελέσματα του crossfire μου με αυτά της 680; :wassat:

jrtbaq.png

14c4snm.png

4vgyfm.png

2a7h94h.png

6ibqmx.png

nl7o6a.png

Aστο λεπιδα, οταν αποφασισεις αν θελεις να συγκρινεις 7950 με 680 σε στοκ η σε overclocked καταστασεις, το ξανασυζηταμε:hehe:

:sorry: δεν υπάρχει τίποτα στοκ στο μηχάνημά μου, αν ήταν έτσι θα αγόραζα netbook , κανα tablet, κάνα MAC, ή απλά θα έπαιζα μόνο PS3 ...

επιπλέον εδώ είμαστε στο thelab.gr , το να είσαι στοκ είναι ποινικό αδίκημα! :p

Και γω αν ριξω κοντρα με ferarri, αλλα η ferrari παταει το μισο γκαζι θα δει τα πισω φαναρια μου:hehe:

Ετρεξα πιο πανω 4-5 bench-aki, αυτα ειχα προχειρα αυτα ετρεξα, οταν μας δειξεις και συ στα αντιστοιχα οτι η 7950 σου ειναι μπροστα, θα κατσω να κατεβασω και να τρεξω και αλλα, προς το παρον δεν εχω κινητρο:p

Απλα την επομενη φορα δεν θα ειμαι τοσο επιεικης με τα ρολογια της καρτας μου :D

Aμα εχω ορεξη θα ποσταρω και αποτελεσματα με sli το Σ/Κ...:D

Και ενα pla bench μια και το εχω προχειρο, στα 1330mhz...

Τα settings

plasettings.jpg

The result

plaresult.jpg

Υ.Γ Δεν ξαναποσταρω στο παρον νημα, αν ξανατρεξω κατι θα το βαλω στο αντοιστιχο της 680, το παρον ειναι μονο για τα κοκκινα θερια, εχετε δικαιο:hehe:

πςςςςςςςςςςςς τιλερε παιδί μου;;;!!!

πραγματικά για +3fps σε ένα παιχνίδι τα αξίζει η 680 τα +150-200€.

την πετάω από το παράθυρο την 7970 ΤΩΡΑ!

δεν ειναι 3 αλλα 7 και αν βαλω και τον μπαρμπαboost ειναι 17:baby:

Aστο λεπιδα, οταν αποφασισεις αν θελεις να συγκρινεις 7950 με 680 σε στοκ η σε overclocked καταστασεις, το ξανασυζηταμε:hehe:

Και γω αν ριξω κοντρα με ferarri, αλλα η ferrari παταει το μισο γκαζι θα δει τα πισω φαναρια μου:hehe:

Ετρεξα πιο πανω 4-5 bench-aki, αυτα ειχα προχειρα αυτα ετρεξα, οταν μας δειξεις και συ στα αντιστοιχα οτι η 7950 σου ειναι μπροστα, θα κατσω να κατεβασω και να τρεξω και αλλα, προς το παρον δεν εχω κινητρο:p

Απλα την επομενη φορα δεν θα ειμαι τοσο επιεικης με τα ρολογια της καρτας μου :D

Aμα εχω ορεξη θα ποσταρω και αποτελεσματα με sli το Σ/Κ...:D

Και ενα pla bench μια και το εχω προχειρο, στα 1330mhz...

Υ.Γ Δεν ξαναποσταρω στο παρον νημα, αν ξανατρεξω κατι θα το βαλω στο αντοιστιχο της 680, το παρον ειναι μονο για τα κοκκινα θερια, εχετε δικαιο:hehe:

Συνεχίζω να αποκρούω τους εισβολείς :p

1) Ποτέ δεν είπα ότι περνάει η 7950 μια overclocked 680, αν ήταν έτσι η nvidia έπρεπε να το κλείσει το μαγαζί.

2) Αντίθετα είπα ότι μια 7950 o/c είναι ανώτερη από μια 680 στοκ, κάτι που έχει νόημα για κάποιον που δεν θέλει να δώσει 500-550 ευρώ αλλά θέλει την απόδωση.

3)Μια o/c 680 θα είναι ανώτερη από μια ο/c 7950, όμως και π.χ. το 4fps προβάδισμα στο uningine δεν νομίζω να δικαιολογεί την 500αρα +

4) Παρόλη τη γενική ανωτερώτητα της ο/c 680, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ποστάρεις bench της 680 σε metro, avp klp διότι θα χάνεις από μια κάρτα των 275 ευρώ.

5) Με τα χρήματα της 680 αγοράζει κανείς 2 7950, και νομίζω τα νούμερα τα είδες....

5) Με τα χρήματα της 680 αγοράζει κανείς 2 7950, και νομίζω τα νούμερα τα είδες....

Kαι δωρο ενα κουτι δραμαμινες μαζι με τις καρτες:hehe:

Εσυ παιζεις μπαλα με 670, οι οποιες εχουν και παρομοιο κοστος αγορας, τις 680 αστες με τις 7970:D

Παω να απολαυσω λιγο assassin's creed 3 τωρα, αρκετα bench ετρεξα σημερα:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.