Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Και ποσο κανει ειπαμε? μιλαμε για gaming καρτα γραφικων τελευταια φορα που κοιταξα δεν θυμαμε να περναμε Tesla καρτες για gaming

....θα σου πω το εξης οτι η απαντηση της ATI σε αυτου του επιπεδου καρτα επιδοσεων εχει 2 πυρηνες :hehe: καληνύχτα με τις βουβουζελες!

Μονο ο πράσινος οίκτος κραταει στο παιχνιδι την κόκκινη...

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
....θα σου πω το εξης οτι η απαντηση της ATI σε αυτου του επιπεδου καρτα επιδοσεων εχει 2 πυρηνες :hehe: καληνύχτα με τις βουβουζελες!

Αν δεν δω GK 110 σε gaming καρτα ολα τα παραπανω μου φενοντε ιστοριες για αργιους

λινκ για τα παραπανω δεν παρακολουθω κατι που δεν με ενδιαφερει οποτε βαριεμε και να ψαχνω

Οταν δω το GK 110 σε GTX καρτα οπως και να την λενε 780/880 η οτι θελουν τοτε θα ζητησω και συγνωμη ως τοτε συγνωμη δεν βλεπω νοημα για τη συζητηση γιατι απλα επειδη το Chip ειναι καλο για Tesla δεν σημαινει οτι θα βγει και καλο σε gaming καρτα

Ολόι οι εργαζομενοι στην ΑΜD ειναι λιγοτεροι απο τους εργαζομενους στην Nvidia.

edit : ειναι περισσοτεροι

Οτι βγαζει η NV ειναι λογικο και επομενο. Το θεμα δεν ειναι τι βγαζει η πρασινη αλλη η μικρουλα η ΑΤΙ.

Κλασσικα η 770 GTX θα ειναι ιση με την 8970 και θα κανουν 380 Ε.

Δεν ξερει και δεν εχει και το RnD να φτιαξει μεγαλο πυρηνα.

Πρεπει να καταλάβετε οτι το 15% των πωλησεων ειναι απο 250 $ και πανω. Εκει τα κερδη ειναι με το κομματι οχι με τον τζιρο.

Ολόι οι εργαζομενοι στην ΑΜD ειναι λιγοτεροι απο τους εργαζομενους στην Nvidia.

Οτι βγαζει η NV ειναι λογικο και επομενο. Το θεμα δεν ειναι τι βγαζει η πρασινη αλλη η μικρουλα η ΑΤΙ.

Κλασσικα η 770 GTX θα ειναι ιση με την 8970 και θα κανουν 380 Ε.

Δεν ξερει και δεν εχει και το RnD να φτιαξει μεγαλο πυρηνα.

Πρεπει να καταλάβετε οτι το 15% των πωλησεων ειναι απο 250 $ και πανω. Εκει τα κερδη ειναι με το κομματι οχι με τον τζιρο.

Oταν οι καρτες βγαινουν με ενα 6μηνο διαφορα το θεωρω λογικο να εχουν διαφορες στις επιδοσεις αν δεν ειχαν τοτε καποιος θα επρεπε να βαλει λουκετο . . .

και που βγήκε η 680 ένα εξάμηνο πιο μετά; τελικά με τους 12.11 η ΑΤΙ κάλυψε το κενό και σε περιπτώσεις ξεπερνά την 680...Συνεπώς;

Η AMD μια χαρά εταιρεία είναι και την έσωσε την παρτίδα τώρα με τους 12.11..πολύ πιθανόν να γυρίσουν οι πωλήσεις προς το μέρος της και να ανακτήσει κομμάτι της πίτας (καθώς και γιορτές).

Επίσης αν βάλουμε και το παιχνίδι τις APU's που η nvidia δεν έχει μια χαρά πωλήσεις θα κάνει και εκεί...

Δεν κρύβω ότι όταν βγήκαν οι 12.11 χάρηκα πάρα πολύ (όχι για fanboyσμους, αλλά γιατί ψιλοέκλαιγα τα λεφτά μου) καθώς η nvidia είχε το στέμμα και με διαφορά...Τώρα δεν το έχει .- (μάχονται ποιος θα το πάρει από τα χέρια του άλλου και εκεί είναι που γουστάρω, ότι βλέπω ανταγωνισμό)

Τώρα το TESLA με αφήνει αδιάφορο παντελώς αλλά όπως είπε ο sebastian και είναι το μόνο ενδιαφέρον, ότι αναμένετε από nvidia μια καλή περίπτωση gpu. Αλλά περιμένετε να τα δούμε, ως τότε βοή εν τη ερημό...

βαρεθηκα με την πρασινη, θελω κοκκινη!

Αντε ρε zpaf θα κανουμε την τραμπα...

Αχ βρε seb,... μου αρεσει η σταθεροτητα των αποψεων σου :jump1:

:crazy_pilot:

Ελα μια να δεις τα 680 πως παιζουν και δες αν μπορεις να βαλεις αγγελια γιατι νομιζω οτι το οριο ειναι 2 το μηνα...:p

Θα ερχομουνα αν μου ελεγες οτι παιζεις BF3 με τα παντα ολα τεζα. :p

25fps avg ρε Γιαννη? Θα τα δωσω ολα να παρω κονσολα!

Τι εγινε δεν βγαζει καν νουμερο η τσιφουτοπρασινη σε αυτην την αναλυση ; :D

Ορεστη οικτος ξεοικτος το Tahiti ΣΗΜΕΡΑ βαζει τα γελια οταν βλεπει το μαιμουδοturboκουτσοkepler των 500+ ευρω να προσπαθει να δωσει καρεδακια στον κοσμακι.

Ειρηνη υμιν ξαφελφια. :pleasantry:

γιατί το μαμάτε πάλι το topic???:TD:

υπάρχει ειδικότερο nvidia vs amd γι'αυτόν ακριβώς το λόγο.

Kαλυτερα να ανεβαινουν τα αιματα εδω και να φουντώνει το site παρα να βαζουν τον kopriti να ανεβαζει τραγουδια με Κινεζους pop stars!!!! :hehe:

Εγω λεω να αλλαξατε τις 670-680 για καμια 7970ghz οπως κανανε και δυο φιλοι μου. :pleasantry:

Θα τους ειχες φαει τα αφτια και τωρα της πουλανε στο ινσομνια κυνηγωντας το μεγαλο θυσαυρο :hehe:

λοιπον εσεις με της boost και ξεboost-βουβουζελες:hehe:

παιζει τιποτα σε στοκ να με κοντραρετε???

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-46.jpg

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-48.jpg

σε στοκ ομως η καρτα μου ειναι asus top 680 με ενα ταπεινο 2500Κ

σας περιμενω:p

καλα δεν μηλαω για 7950 ειναι σαν να κλεβω εκκλησια :hehe:

Οπως το βλεπει ο καθενας.Συγκεκριμενα ο ενας με την 680 περιμενει μια 2560Χ1440 οθονη.Στην περιπτωση αυτη η 680 ουτε καν ανταγωνιζεται την 7970.Οσο για τον ηχο η vapor-X μια χαρα ησυχη ειναι.

εννοειτε :jump1:

στο θεμα μας ομως γιατι πολυ ghz και boost ακουω ποιος ο λογος υπαρξεις αλλωστε αυτων

φίλος κανα παιχνίδι παίζεις; αν οχι, χαμένη πάει η κάρτα σου.

2-3-5-10 βελτιστοποιημένα πότε για τη μία και πότε για την άλλη bench δε μου λένε τίποτα προσωπικά.

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-48.jpg

σε στοκ ομως η καρτα μου ειναι asus top 680 με ενα ταπεινο 2500Κ

σας περιμενω:p

stock και η δικια μου με τον ταπεινο μου 3770Κ.

maimou.png

Υ.Γ.

Ας ειναι αυτο το τελευταιο ποστ χωρις λογο και αιτια.

Ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.