Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

μόλις loadarei fixarei στο 1.25 το 1.125 που γράφει το afterburner πάνω δεν ισχύει.

γενικά πάντως χρειάζεται ένα 12.11 cap το crossfire ,

π.χ. στο 3dmark 11 extreme η πρώτη κάρτα είναι κάπου στο 90% ενώ η δεύτερη 99%, οπότε υπάρχει περιθώριο ανόδου εκεί. Με τους beta 6 έβγαζα παραπάνω, κάπου 6260, αλλά δεν θυμάμαι το usage εκεί.

2me6dty.png

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Αυτό το φιξάρισμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. Εγώ για να δω max 1.25 πρέπει να βάλω 1.262 στο afterburner και η τάση δεν είναι ποτέ φιξαρισμένη. Παίζει συνεχώς από 1.19Χ μέχρι 1.250. Αυτά τα βλέπω στην οθόνη του G15 και συνήθως κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 1.22Χ...

Έκανες κάποια ρύθμιση για να φιξάρει; Θα με ενδιέφερε και εμένα να φιξάρω ιδίως για τα benches. Θα είχα επιπλέον σταθερότητα...

Αυτό το φιξάρισμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. Εγώ για να δω max 1.25 πρέπει να βάλω 1.262 στο afterburner και η τάση δεν είναι ποτέ φιξαρισμένη. Παίζει συνεχώς από 1.19Χ μέχρι 1.250. Αυτά τα βλέπω στην οθόνη του G15 και συνήθως κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 1.22Χ...

Έκανες κάποια ρύθμιση για να φιξάρει; Θα με ενδιέφερε και εμένα να φιξάρω ιδίως για τα benches. Θα είχα επιπλέον σταθερότητα...

όλα τα reference bios 7950 boost, με το που κάνεις manual overclock από CCC με το που loadaroun πηγαίνουν αμέσως 1.25 σταθερά.

Αν τις αφήσεις χωρίς o/c παίζουν είτε 850 είτε 925, ανάλογα με το πόσο φορτωμένες είναι. Εκεί υπάρχει voltage fluctuation. Με μέγιστο το 1.25 στα 925 mhz.

Οπότε είναι θέμα bios...

Τζίφος!

:p

Πάντως οι καρτούλες πάνε μιά χαρά! Πλησιάζουν αρκετά τα scores μου με τις κάρτες μου στα 1250-1700. Αν τα τρέξω στα 1150-1575 θα είμαστε ακόμα πιο κοντά...

Οπότε είναι θέμα bios...

Τζίφος!

:p

Πάντως οι καρτούλες πάνε μιά χαρά! Πλησιάζουν αρκετά τα scores μου με τις κάρτες μου στα 1250-1700. Αν τα τρέξω στα 1150-1575 θα είμαστε ακόμα πιο κοντά...

η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αργότερα ίσως τις ζορίσω λίγο στον πυρήνα με παραπάνω ρεύμα αλλά και στη μνήμη, (ίσως και εκει με λίγο ρευμα παραπάνω) .

Πέραν από το χόμπι, η αλήθεια είναι ότι μόνο μία φτάνει και περισσεύει για τους υπάρχοντες τίτλους.

θα ηθελα να σε δω σε αντιπαραθεση και με 7970

λογικα εσυ στα ιδια ρολογια εισαι το ιδιο

ερε δουλεμα που σας ριχνει η amd σας πουλαει την ιδια καρτα με διφορετικες τιμες :hehe:

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-44.jpg

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-45.jpg

Τι νοημα εχει το 1080ρ οταν βλεπω αυτο σε 3600x1920, ultra preset, 8xMSAA?:D

f1201220121128162004008.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τι νοημα εχει οταν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι με μια 7970 (1125/1575) στα 3240x1920 με ολα τεζα και avg 70 min 60 να παρω 2η ; :p

Για δωσε μου ενα 25αρι εδω με την μια να παρω ματι τα ρολογια της πρασινης.

unief.png

ρε παιδάκια ψάχνομαι να κάνω την gpu μου σε boost...

Δοκίμασα το bios της AMD αλλά ναι μεν μπουτάρει κλπ και όντως τα ρολόγια είναι σωστά, αλλά δεν παίζει το HDMI...

Κατέβασα αυτό εδώ

VGA Bios Collection: Sapphire HD 7950 3072 MB | techPowerUp

οι οδηγοί δεν την αναγνωρίζουν και είναι σαν να μην έχω gpu.

Τώρα είμαι με αυτό εδώ

VGA Bios Collection: Sapphire HD 7950 3072 MB | techPowerUp

αλλά το έχω κάνει underclock γιατί δεν παίζω και κάτι τρομερό...(ακόμα)

Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που αν και δείχνει ότι έχει τα βασικά στοιχεία της reference δεν παίζει το HDMI. ενόχλησα και την sapphire Αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση...

Γενικά αν έχετε βρει κάτι ενημερώστε..αλλιώς συμφέρει να την κάνω boost? Να το ψάξω παραπάνω? ή βάζοντας την στα 925 δεν θα έχω κάνα θέμα?

Τι νοημα εχει οταν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι με μια 7970 (1125/1575) στα 3240x1920 με ολα τεζα και avg 70 min 60 να παρω 2η ; :p

Kαλα, καλα, επρεπε να σε ειχα τραβηξει φωτο τη φατσα σου οταν εβλεπες τα 90-100fps με το απειρο ms στο BF3 στα τρια μονιτορ αλλα που να ξερα... :p:hehe:

Ελα μια να δεις τα 680 πως παιζουν και δες αν μπορεις να βαλεις αγγελια γιατι νομιζω οτι το οριο ειναι 2 το μηνα...:p

25fps avg ρε Γιαννη? Θα τα δωσω ολα να παρω κονσολα!

Kαλα, καλα, επρεπε να σε ειχα τραβηξει φωτο τη φατσα σου οταν εβλεπες τα 90-100fps με το απειρο ms στο BF3 στα τρια μονιτορ αλλα που να ξερα... :p:hehe:

Ελα μια να δεις τα 680 πως παιζουν και δες αν μπορεις να βαλεις αγγελια γιατι νομιζω οτι το οριο ειναι 2 το μηνα...:p

25fps avg ρε Γιαννη? Θα τα δωσω ολα να παρω κονσολα!

Εγώ βλέπω ότι σήκωσαν το γάντι οι 7950, και οι 680 No Show..... :p

EDIT

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-103617-134.html#post1063389666

H κοκκινη για να γινει πρασινη εχει πολλα ψωμια ακομα να φαει και με το GK110 ετοιμο εδω και μηνες στα 225 watt να περιμένει στο ντουλάπι μεχρι η κοκκινη να ετοιμάσει καποια απαντηση...

....δράματα θα εχουμε συντομα!

Μαστορα τι να παιξω με 7950... σαν να κλεβω εκκλησια ειναι! :hehe:

για να την κλέψεις πρέπει να εμφανιστείς , για να δούμε μερικά σκορ... :shifty:

ή No Show;

EDIT

επιπλέον που είστε όλοι οι κοκκινοι, λίγο support, "Μπήκαν στην Πόλη οι Οχτροί" :hehe:

προσωπικά θέλω να τα δω τα νουμεράκια από τις 2 Χ 680...

προτιμώ τα δικά σας τεστ και bench παρά των πληρωμένων site...

[MENTION=10639]The_Blade[/MENTION] εδώ πάνω στην κορυφή είναι όμορφα και ήσυχα....έχουμε αράξει με τον θείο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] και άπλα παρακολουθούμε

Εχουμε απεναντι στην ααααλλη κορυφη τον αλλο θειο, τον [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] και που και που ριχνουμε και καμια χαιρετουρα:p:hehe:

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

H κοκκινη για να γινει πρασινη εχει πολλα ψωμια ακομα να φαει και με το GK110 ετοιμο εδω και μηνες στα 225 watt να περιμένει στο ντουλάπι μεχρι η κοκκινη να ετοιμάσει καποια απαντηση...

....δράματα θα εχουμε συντομα!

GK110 ακουω εδω και 1 χρονο σχεδον αλλα δεν το βλεπω πουθενα οταν το δουμε μιλαμε ως τοτε δεν βλεπω λογο να μιλαμε για αυτο

GK110 ακουω εδω και 1 χρονο σχεδον αλλα δεν το βλεπω πουθενα οταν το δουμε μιλαμε ως τοτε δεν βλεπω λογο να μιλαμε για αυτο

αφου σας το εδειξα σε tesla version...τι δεν ειδες ?

....θα το δεις στην αγορα οταν ο αντιπαλος βγαλει κατι της προκοπης!

Μεχρι τοτε η Nvidia με το gk104 γεμιζει το σακουλι!

για να πουλαει εκει η πρασινη κατι ξερει,ο κοσμος δεν θελει την φθηνοκοκκινη με τα τερτιπια της, ειναι φανερο:p:P:P

αυτή τη στιγμή όπως και να το κάνεις η πράσινη είναι second best , και με διαφορά.

(by the way ούτε dx 11.1 compliance δεν έχει) :p

Ο πραγματικός λόγος που δεν βγήκε το gk 110 είναι ότι δεν αντέχει τις συχνότητες, και περιμένουν νέα revision (με κομμένα κάποια cuda χαρακτηριστικά).

τώρα όταν θα βγεί το "θηρίο" τα ξαναλέμε, :whistle2:

μόνο που δεν θα έχει να κάνει με τη σειρά 7 της AMD αλλά την 8

Round Loss for the Green Team; :pleasantry:

Και ποσο κανει ειπαμε? μιλαμε για gaming καρτα γραφικων τελευταια φορα που κοιταξα δεν θυμαμε να περναμε Tesla καρτες για gaming

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.