Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Με τους νεους driver μου παρουσιαζεται το εξης περιεργο φαινομενο!

Ας τα παρουμε απ' την αρχη. Εχω στη διαθεση μου δυο monitor τα οποια φαινονται στην υπογραφη μου. Το 2311(secondary-games) εχει αναλυση 1920 χ 1080 ενω το 2711(main) 2560 χ 1440.

Λοιπον, τα idle clocks της καρτουλας στο 2711 δειχνουν 500/1375 ενω οταν αλλαζω monitor για να παιξω καποιο game στην 2311, τα idle clocks γινονται αυτοματα 300/150.

Πως γινεται αυτο βρε σεις???

Dual DVI.

Ετσι πρεπει να παιζει.

Λογικον.;)

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

αυτο που θελω να πω οτι η 7970ghz ειναι μια oc 7970 τιποτα περισσοτερο για να φαινεται στα bench πιο δυνατη και να συγρινετε στα με την στοκ 680

οριστε και το bf3 που τοσος ντορος εχει γινει

12,11 7970ghz 1080p 71.11fps

AMD 12.11 "Never Settle" Driver Performance - Page 5

1440p 45.88

asus top 680 1080p 76fps (απο τεστ μαιου)

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/55064-asus-gtx-680-directcu-ii-top-review-5.html

1440p 49.76fps

αυτο που θελω να πω οτι η 7970ghz ειναι μια oc 7970 τιποτα περισσοτερο για να φαινεται στα bench πιο δυνατη και να συγρινετε στα με την στοκ 680

οριστε και το bf3 που τοσος ντορος εχει γινει

12,11 7970ghz 1080p 71.11fps

AMD 12.11 "Never Settle" Driver Performance - Page 5

1440p 45.88

asus top 680 1080p 76fps (απο τεστ μαιου)

ASUS GTX 680 DirectCU II TOP Review - Page 5

1440p 49.76fps

Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός, αλλά μάλλον όχι.

clock to clock λέμε, όχι ~1Ghz vs 1.2Ghz

αυτη την απορια εχω και εγω

Eσυ εκανες συγκριση της stock GHz με μια overclocked 680

Kαλως η κακως η AMD παρουσιασε την GHz edition σαν καρτα οχι σαν με overclocked εκδοση (υπαρχουν και καποιες ψιλο αλλαγες)

Αρα αμα κανεις συγκριση θα την κανεις με στοκ 680

(εγω επεισης δεν μπορω να καταλαβω προς τι το clock to clock που ζητησε καποιος παραπανω μιας και δεν μιλαμε για καρτες ιδιας αρχιτεκτονικης)

Kαλως η κακως η AMD παρουσιασε την GHz edition σαν καρτα οχι σαν με overclocked εκδοση (υπαρχουν και καποιες ψιλο αλλαγες)

(εγω επεισης δεν μπορω να καταλαβω προς τι το clock to clock που ζητησε καποιος παραπανω μιας και δεν μιλαμε για καρτες ιδιας αρχιτεκτονικης)

Ακριβώς γι'αυτό!

Tahiti vs Kepler στην ίδια συχνότητα, πoιο είναι πιο γρήγορο.

η 7970ghz εχει μικρες διαφορες απο τα overclocked μοντελα της μην πω οτι ειναι τα ιδια, η 680 ειναι κατω 200mhz κατω οποτε τι μου λες τωρα

αν παρω την (7970asus dcii oc) ιδια ειναι με την ghz και η ligthining που εχεις, στην ουσια βλεπουμε αυτο που σου ειπα πιο πανω, oc 7970 vs 680στοκ

αν παρει καποιος 7970 oc περνει τα ιδια με την ghz ενω δεν συμβενει το ιδιο με τα oc μοντελα της 680

η 7970ghz εχει μικρες διαφορες απο τα overclocked μοντελα της μην πω οτι ειναι τα ιδια, η 680 ειναι κατω 200mhz κατω οποτε τι μου λες τωρα

αν παρω την (7970asus dcii oc) ιδια ειναι με την ghz και η ligthining που εχεις, στην ουσια βλεπουμε αυτο που σου ειπα πιο πανω, oc 7970 vs 680στοκ

αν παρει καποιος 7970 oc περνει τα ιδια με την ghz ενω δεν συμβενει το ιδιο με τα oc μοντελα της 680

Δεν θεωρουντε ολες οι 7970 που πανε πανω απο 1κ πυρηνα GHz edition πρεπει να πληρουν καποιες ακομα προυποθεσεις

Η σωστη συγκριση θα ειναι στοκ vs στοκ και σε τυχαιες καρτες μαξ overclock με τη μαμα ψυκτρα τις καρτας(οποια εκδοση και αν βαλεις να βρεις αντοισιχη και στην αλλη ετερια ωστε οι ψυκτρες να ειναι αναλογης επιδοσεις πχ 680 lighting me 7970 Lighting)

Οταν λες το kepleri παει παραπανω σε τι πραγμα παει παραπανω?

σου εδειξα αυτο που μου ζητησες, σου εδειξα οτι η 7970ghz ειναι oc 7970, σου εβγαλα και μερικα αποτελεσματα απο το bf3 που τοσος ντορος εχει γινει

με την ghz και τους τελευταιους driver ενω η 680 asus ειναι με παλαιοτερους

τωρα αν εσυ χερεσαι να βλεπεις oc 7970 με στοκ 680 δικαιωμα σου ειναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.