Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Εμ για αυτό δεν την ακούς :crazy_pilot:

Εγώ τις στροφές των ανεμιστήρων τους έχω κατεβασμένους με controller, άσε που έχω και noctua silence fans, οπότε και full να τους είχα και πάλι ήσυχο είναι το σύστημά μου, οπότε μικρές διαφορές. :upside:

Το bios το καινούριο τι και τι περιλαμβάνει? Για πες με ενδιαφέρει. :yes2:

επειδη ειχα απορια εκλεισα τελειως τουα ανεμηστηρες εβγαλα το molex απο το controller και παλι δεν μπορω να καταλαβω τη καρτα

Μια απο τις διαφορα που ηξερα οτι εχουν oι GHz edition ειναι το boost πραγμα που ακομα δεν εχω δει ουτε σε bench oυτε σε gaming εστειλα στην MSI να δωσει εξηγηση για πιο λογο βαλαν το logo GHz edition στο κουτι αν δεν εχει το boost και περιμενω

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
επειδη ειχα απορια εκλεισα τελειως τουα ανεμηστηρες εβγαλα το molex απο το controller και παλι δεν μπορω να καταλαβω τη καρτα

Μια απο τις διαφορα που ηξερα οτι εχουν oι GHz edition ειναι το boost πραγμα που ακομα δεν εχω δει ουτε σε bench oυτε σε gaming εστειλα στην MSI να δωσει εξηγηση για πιο λογο βαλαν το logo GHz edition στο κουτι αν δεν εχει το boost και περιμενω

Είχα βάλει ανάποδα τον πίσω 12άρι fan του case και φύσαγε προς τα έξω αντί να φυσάει προς τα μέσα, δηλαδή να φέρνει φρέσκο αέρα και να δροσίζει την κάρτα. Μάλλον για αυτό πρέπει να την άκουγα λίγο παραπάνω απ' ότι πρέπει. Τώρα πολύ πιο ήσυχη μου φαίνεται. Και πάλι όμως όχι τόσο ήσυχη όπως η 7970 Sapphire dual - x.

Να προσθέσω και το δικό μου σκορ με την κάρτα της υπογραφής μου r7970 msi lightning

msi r7970 lightining benchmarks:

3dmark 11 graphics score 4687 performance settings with 1920p resolution

3dmark vantage gpu score 22575 performance settings with 1920p resolution

Heaven scores 1172

46.5 fps (min fps 8.3, max fps 120.1)

Η κάρτα της υπογραφής μου, άψογη σε όλα. Τα scores που έκανε γίνανε με το σύστημα της υπογραφής μου.

post-22988-1416076677,1006_thumb.png

Αν ισχύουν όντως τα νούμερα που γράφεις, τότε υπάρχει τεράστιο bottleneck από την υπόλοιπη πλατφόρμα σου ή κάτι άλλο δεν πάει καλά... ψάχτο!

Αν ισχύουν όντως τα νούμερα που γράφεις, τότε υπάρχει τεράστιο bottleneck από την υπόλοιπη πλατφόρμα σου ή κάτι άλλο δεν πάει καλά... ψάχτο!

άμα μου έχει τον phenom 965x4 τι περίμενες δηλαδή?

Είχα βάλει ανάποδα τον πίσω 12άρι fan του case και φύσαγε προς τα έξω αντί να φυσάει προς τα μέσα, δηλαδή να φέρνει φρέσκο αέρα και να δροσίζει την κάρτα. Μάλλον για αυτό πρέπει να την άκουγα λίγο παραπάνω απ' ότι πρέπει. Τώρα πολύ πιο ήσυχη μου φαίνεται. Και πάλι όμως όχι τόσο ήσυχη όπως η 7970 Sapphire dual - x.

Να προσθέσω και το δικό μου σκορ με την κάρτα της υπογραφής μου r7970 msi lightning

msi r7970 lightining benchmarks:

Heaven scores 1172

46.5 fps (min fps 8.3, max fps 120.1)

Η κάρτα της υπογραφής μου, άψογη σε όλα. Τα scores που έκανε γίνανε με το σύστημα της υπογραφής μου.

Με τέτοιο cpu μόνο Xtreme 3d mark 11 έχει νόημα και heaven με ΟΛΑ full.

Για να μην σε κόβει τόσο το cpu

Με τέτοιο cpu μόνο Xtreme 3d mark 11 έχει νόημα και heaven με ΟΛΑ full.

Για να μην σε κόβει τόσο το cpu

Στο heaven δεν νομιζω να κανει διαφορα η cpu τα αποτελεσματα πρεπει αν ειναι καλα παντως στο heaven στα αλλα ειναι ονως χαμηλα απο οτι βλεπω απο τα review

Έβαλα default performance settings από το drop down menu, με τη διαφορά από 720p που ήτανε αν θυμάμαι καλά, εγώ το άλλαξα σε ανάλυση 1920p.

Σε όλα τα benchmarks έχω peformance με 1920p.

Λέτε να δοκιμάσω με extreme σε όλα? :mobile1:

evolution εσύ έχει τον i7 2600k. Λες να με κόβει η cpu?

To asic δεν το γράφει στο gpu z, που είναι?

Το Heaven ειναι νορμαλ απο οσο θυμαμε και απο την reference (1200/1775 εκει εβγαζα γυρω στα 55 - πανω κατω ιδια αποτελεσματα περνω και εδω)

Στο Vantage , 3Dmark 11 απο την αλλη εισαι αρκετα κατω σε σχεση με τα αποτελεσματα που περνω εγω δοκιμασε να τρεξεις τα preset performance χωρις να αλλαξεις αναλυση (αν και δεν νομιζω μονο απο αναλυση να πεφτεις σχεδον στο μισο απο τα score μου

post-14294-1416076677,2229_thumb.jpg

post-14294-1416076677,335_thumb.jpg

vantage high settings

vantage extreme settings

3dmark11 extreme settings

heaven extreme tesselation

Όλα με ανάλυση 1020p! :dirol:

Για αυτο σου ειπα αν μπορεις τρεξε τα performance (χωρις να αλλαξεις τιποτα) για να κανουμε αμεση συγκριση

^Τη cpu σου που την έχεις δηλαδή τώρα? 3.4Ghz ή 4Ghz? Για εμένα καλύτερα είναι 4Ghz άμα σου είναι σταθερή.

Με χαλάει λίγο το 952 σκορ, αλλά αφού είναι με μαμίσιες ταχύτητες λογικό σκορ πρέπει να είναι για μία Tahiti.

Τωρα την εχω 3,4GHz,το unigene ειναι στα 3,8 αλλα εκει ενω παει καλα γενικα,κρασαρει το BF3.

Το 950 μου φαινεται λογικο μιας και ειναι stock,οι περισσοτεροι δεν τα εχουν stock τα ρολογια.

3D mark: AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - AMD Phenom II X6 1055T,ASUSTeK Computer INC. M4A89GTD-PRO/USB3 score: P6997 3DMarks

Screens:

Stock:

attachment.php?attachmentid=52744&stc=1&d=1349816236

O/Ced:

attachment.php?attachmentid=52745&stc=1&d=1349816236

post-12324-1416076678,1174_thumb.png

post-12324-1416076678,4189_thumb.png

Τωρα την εχω 3,4GHz,το unigene ειναι στα 3,8 αλλα εκει ενω παει καλα γενικα,κρασαρει το BF3.

Το 950 μου φαινεται λογικο μιας και ειναι stock,οι περισσοτεροι δεν τα εχουν stock τα ρολογια.

3D mark: AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - AMD Phenom II X6 1055T,ASUSTeK Computer INC. M4A89GTD-PRO/USB3 score: P6997 3DMarks

Screens:

Stock:

attachment.php?attachmentid=52744&stc=1&d=1349816236

O/Ced:

attachment.php?attachmentid=52745&stc=1&d=1349816236

To heaven μου φενετε χαμηλο στα στοκ θα τρεξω μετα στα ιδια ρολογια να δω τι παιζει

στο 3dmark 11 εισαι αρκετα χαμηλα και σε κοβει το cpu λογικα που το εχεις στοκ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.