Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Θα μου βρεί κανείς καμια λύση ή να πάω για Format?

Βρήκα παλαιότερο παρόμοιο πρόβλημα και μιλάει για driver corruption αλλά και για θέμα με τον firefox.

Μήπως θες αντί για format να καθαρίσεις ότι έχει να κάνει με drivers και old ghost cards και αν έχεις και τον firefox και ξανά πέρασμα από την αρχή τους τελευταίους drivers; Ή κάποιους άλλους που έπαιζαν οκ ως τώρα..

Βρήκα παλαιότερο παρόμοιο πρόβλημα και μιλάει για driver corruption αλλά και για θέμα με τον firefox.

Μήπως θες αντί για format να καθαρίσεις ότι έχει να κάνει με drivers και old ghost cards και αν έχεις και τον firefox και ξανά πέρασμα από την αρχή τους τελευταίους drivers; Ή κάποιους άλλους που έπαιζαν οκ ως τώρα..

Firefox έχω αλλά δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου απλώς είναι Installed..

όσο για τους Drivers το καθάρισα με Atiman Unistaller τώρα για τις Ghost κάπου εδώ μέσα υπάρχει 1 Posts πως να τις βρίσκεις παίζει κανα Link? και πριν από το Format το προηγούμενο (του ιου) ήμουν κομπλέ.

Μην μας βρεί καμια λύση ο [MENTION=9179]atiman[/MENTION] για το πρόβλημα?

Firefox έχω αλλά δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου απλώς είναι Installed..

όσο για τους Drivers το καθάρισα με Atiman Unistaller τώρα για τις Ghost κάπου εδώ μέσα υπάρχει 1 Posts πως να τις βρίσκεις παίζει κανα Link? και πριν από το Format το προηγούμενο (του ιου) ήμουν κομπλέ.

Μην μας βρεί καμια λύση ο [MENTION=9179]atiman[/MENTION] για το πρόβλημα?

205f2741b97b499e95c685c.png

Οι οθόνες δε νομίζω να σου δημιουργούν θέμα.

Αλλά κάνε Uninstall driver στις gpu και βγάλε και ότι driver έχεις. Θυμάμαι ότι στο επόμενο restart, ανοίγει το pc σε χαμηλή ανάλυση. ΤΟΤΕ περνάς νέους driver και ελπίζω να είσαι οκ.

Αλλιώς μετά να πάμε κ σε ξαναπέρασμα directΧ. :rubik:

• 2 weeks later...

Παιδια θέλω τα φώτα σας. Παραλίγο να κάνω μ@λκία και να πάρω αυτήν εδώ [ame=http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0074VVTPI/ref=ox_ya_os_product]Gigabyte 7970 3GB AMD Radeon Graphics Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] αλλά τελικά είδα ότι εχει τελείως locked voltage και ακύρωσα έγκαιρα την παραγγελία πριν γίνει dispatched.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη 7970 (εκτός από reference) που να μπορέσω να κάνω κι ένα ανθρωπινό oc?

Όλες οι sapphire έχουν ξεκλείδωτο ρεύμα; Το θεμα είναι ποια έκδοση να πάρω; [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008I7YZJY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE]Sapphire 11197-12-40G HD7970 3GB Vapor-X Graphics Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] στα comments αυτηνής βλέπω λένε ότι την κλοκάρανε ψηλά. Υπάρχει και αυτή στο πλαίσιο [ame=http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7970-GHZ-3GB-11197-11-40G.htm]Sapphire HD 7970 3GB GDDR5 - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr[/ame]

Για msi lightning δεν κοιτάω καν, ανεβαίνει πάρα πολύ η τιμή.

Any thoughts?

Όλες οι sapphire έχουν ξεκλείδωτο ρεύμα; Το θεμα είναι ποια έκδοση να πάρω; Sapphire 11197-12-40G HD7970 3GB Vapor-X Graphics Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories στα comments αυτηνής βλέπω λένε ότι την κλοκάρανε ψηλά. Υπάρχει και αυτή στο πλαίσιο Sapphire HD 7970 3GB GDDR5 - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr

Any thoughts?

Πεοψ παρε την lightning ή καμια DC2T που εχουν ξεκλειδωτο ρευμα. Αλλιως χτυπα μια reference να εισαι σιγουρος!

Όλες οι sapphire έχουν ξεκλείδωτο ρεύμα; Το θεμα είναι ποια έκδοση να πάρω; Sapphire 11197-12-40G HD7970 3GB Vapor-X Graphics Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories στα comments αυτηνής βλέπω λένε ότι την κλοκάρανε ψηλά. Υπάρχει και αυτή στο πλαίσιο Sapphire HD 7970 3GB GDDR5 - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr

Any thoughts?

Απο αυτες που δινεις, προτιμησε την Vapor-X...Ειναι αριστη καρτα:)

Πεοψ παρε την lightning ή καμια DC2T που εχουν ξεκλειδωτο ρευμα. Αλλιως χτυπα μια reference να εισαι σιγουρος!

Δυστυχώς μπορώ να δώσω MAX μέχρι 450-460 ευρώ. :cry: Οι κάρτες που λες ξεφεύγουν πολύ!

Έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη έκδοση (όχι reference λόγω cooler) σ' αυτά τα λεφτά που να μπορώ σίγουρα να πειράξω τάση; Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει κάτι τέτοιο;

Δυστυχώς μπορώ να δώσω MAX μέχρι 450-460 ευρώ. :cry: Οι κάρτες που λες ξεφεύγουν πολύ!

Έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη έκδοση (όχι reference λόγω cooler) σ' αυτά τα λεφτά που να μπορώ σίγουρα να πειράξω τάση; Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει κάτι τέτοιο;

Οσον αφορα τις Sapphire, δεν εχει περασει καμια απο τα χερια μου με κλειδωμενα τα ρευματα(ειτε reference, ειτε μη)

Κι εγώ προς την vapor-x από amazon έκλινα. Απλώς έχω ένα άγχος μήπως τελικά έρθει και δεν μπορώ να την κλοκάρω. Γιατί πιο είναι το νόημα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω για την ψύχτρα και τελικά να την έχω stock :hang3:

δεν εχω 7970 , αλλα να πω τη γνωμη μου.. εχω την 6870 sapphire ,καταβαζω msi afterburn με σκοπο να ανεβασω χρονισμουσ και φυσικα να πειραξω το ρευμα.. δυστηχοσ το ρευμα το ειχε κλειδωμενο , και μπορουσα να την υπερχρονισω, μονο με τα στοκ ρευματα..

κατεβασα το trixx απο την sapphire. το προγραμμα αυτο μου εδεινε την δυνατοτητα , να πειραξω και την ταση του ρευματοσ τησ καρτασ!!!!!!!!!!!!

δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου, διοτι δεν εχω την 7970.. απλα λεω την δικια μου περιπτωση..

Σχεδον ολες αυτες με 2πλους/3πλους ανεμιστηρες εχουν κλειδωμενο ρευμα.

Παρε αυτην που ειναι reference και ειναι ξεκλειδωτη.

ASUS HD7970-3GD5 3GB

Οσον αφορα τις Sapphire, δεν εχει περασει καμια απο τα χερια μου με κλειδωμενα τα ρευματα(ειτε reference, ειτε μη)

Oι Vapor X εχουν κλειδωμενα ρευματα η μονη με vapor x ψυκτρα με ξεκλειδωτα ρευματα ειναι η Toxic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.