Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Kαι δωρο ενα κουτι δραμαμινες μαζι με τις καρτες:hehe:

Παω να απολαυσω λιγο assassin's creed 3 τωρα, αρκετα bench ετρεξα σημερα:D

δεν υπάρχει καθόλου stuttering sto CF σε μια οθόνη , σε τριπλή ο csaris είπε ότι τον τρέλανε οπότε κάτι θα παίζει.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Kαι δωρο ενα κουτι δραμαμινες μαζι με τις καρτες:hehe:

Εσυ παιζεις μπαλα με 670, οι οποιες εχουν και παρομοιο κοστος αγορας, τις 680 αστες με τις 7970:D

Παω να απολαυσω λιγο assassin's creed 3 τωρα, αρκετα bench ετρεξα σημερα:D

δεν έχω καθόλου προβλήματα με την κίνηση ή κολληματάκια τόσο στις 7950 όσο και στις 5850 που έχω στο δεύτερο μηχάνημα.

όντως αντίπαλος της 7950 είναι η 670, απλά δεν πειράζει να ρίχνεις και κανένα γύρο στην μεγάλη κατηγορία... :T:

blade δεν θελω να σε πληγωσω αλλα και μια 580/660ti overcloked να βαλεις περνανε μια stok 680/7970

αυτό που λες συμβαίνει κυρίως για την 660ti σε λίγα και συγκεκριμένα παιχνίδια που μετράει ο πυρήνας μόνο και κυρίως η συχνότητα, έτσι αν την τσιτώσεις σε ρολόγια βγάζει "τρελά" σκορ. Συνήθως είναι παιχνίδια με παλίες μηχανές.

για την 580 συμβαίνει πάλι σε παιχνίδια που θέλουν γρήγορη VRAM όπως το metro, εκεί ναι αν την τσιτώσεις θα φτάσει την 680 , αλλά όχι την 7970 λόγω ταχύτητας μνήμης.

Γενικά μια o/c 580/660ti δεν μπορεί να ακουμπίσει τα επίπεδα της στοκ 680 στα δύσκολα bench.

για μένα η 660ti είναι η χειρότερη vfm κάρτα nvidia αυτής της γενιάς, η απλή 660 είναι δίπλα της σε απόδοση με λιγότερα χρήματα και η 670 είναι πολύ πιο ισχυρή. Θεωρώ ότι η απλή gtx660 και η 670 είναι οι καλύτερες vfm nvidia για αυτή τη γενιά.

guys για δωστε τα φωτα σας.

Πως θα κανω την 2711 να παιξει με hdmi καλωδιο σε αναλυση 2560χ1440 γιατι μου το βλεπει μονο μεχρι 1920χ1080p????

Δεν νομιζω να γινετε

Η θα τι δουλεψεις σε dual link dvi η με display port

Η οθόνη μου διάβασα ότι το υποστηρίζει κανονικά.

Πού είναι η ρύθμιση όμως στο CCC, δεν την βρίσκω???

2560 αναλυση μεσω hdmi ? νομιζα το hdmi δινει μερχι full hd αναλυση

Dirt 3 1920x1080+8xMSAA+ULTRA

settings

dirt3settings.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Bench result

dirt3bench.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Aς περασει και ο zpaf με stock τασεις απ το ταμειο:hehe:

Μετα τους 12.11 εχω σταματησει να βλεπω νουμερακια 7970 vs 680.

Το μονο που κοιταω ειναι που πρεπει να πανε τα ρολογια μιας 680 για να πιασει μια 7970 GHz edition.

dirt3d.png

Λάθος και οι 2 σας.

Μια χαρά παίζει 2560x1600 & φυσικά 2560x1440 με HDMI.

Η οθόνη μου διάβασα ότι το υποστηρίζει κανονικά.

Πού είναι η ρύθμιση όμως στο CCC, δεν την βρίσκω???

Τελικα ο billpapeas εχει δικιο η πρωτες εκδοσεις HDMI υποστιριζαν μερχι 1920*1080 οι επομενες υποστιριζουν και μεγαλυτερες (1.3/1.4) δεν ξερω αν παιζει κατι διαφορετικο στα καλωδια αλλα κοιτα μηπως εκει ειναι το προβλημα σου , δοκιμασε αλλο καλωδιο γιατι βλεπω στα καταστηματα πολλοι αναφερουν και τυπο καλωδιου - δεν ειμαι σιγουρος αλλα μια δοκιμη δεν κανει κακο -

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] το θέμα είναι ότι βρισκω και αυτό..

Arctic Cooling Accelero Hybrid Cooler VGA - PC Garage

Αλλά εκει που κολάω είναι στην 8970 που λενε για Launch φεβρουαριο το αργότερο..

Γιατί πάρω έτσι..

τώρα σε 15 μέρες κατεβένω κάτω..

7 γενάρη είμαι πίσω άντε εξεταστική αντε τρεχαματα αυτό ήταν..

Τελικα ο billpapeas εχει δικιο η πρωτες εκδοσεις HDMI υποστιριζαν μερχι 1920*1080 οι επομενες υποστιριζουν και μεγαλυτερες (1.3/1.4) δεν ξερω αν παιζει κατι διαφορετικο στα καλωδια αλλα κοιτα μηπως εκει ειναι το προβλημα σου , δοκιμασε αλλο καλωδιο γιατι βλεπω στα καταστηματα πολλοι αναφερουν και τυπο καλωδιου - δεν ειμαι σιγουρος αλλα μια δοκιμη δεν κανει κακο -

Εχω hdmi version και 1.3 & 1.4, το θεμα ειναι οτι πουθενα δεν βρισκω την επιλογη στο CCC για custom resolution???

Στης nvidia το control panel υπαρχει μια καρτελα οπου φτιαχνεις custom resolution αλλα δεν μπορω να βρω το αντιστοιχο στο CCC.

Γνωριζει κανεις?

Λάθος και οι 2 σας.

Μια χαρά παίζει 2560x1600 & φυσικά 2560x1440 με HDMI.

Έχεις μήπως κανένα τελευταίο revision της οθόνης? την έχω 2 χρόνια και ποτε δεν

κατάφερα μεσω hdmi να παίξω 2560Χ1440...διότι όπως λέει και το manual της Dell me hdmi

παίζει μόνο 1080..

Μήπως είναι θέμα οθόνης τελικά γιατι το hdmi 1.4 και μετά υποστηρίζει μεγαλύτερες αναλύσεις.

Έχεις μήπως κανένα τελευταίο revision της οθόνης? την έχω 2 χρόνια και ποτε δεν

κατάφερα μεσω hdmi να παίξω 2560Χ1440...διότι όπως λέει και το manual της Dell me hdmi

παίζει μόνο 1080..

Μήπως είναι θέμα οθόνης τελικά γιατι το hdmi 1.4 και μετά υποστηρίζει μεγαλύτερες αναλύσεις.

Στο manual έτσι γράφουνε ( max hdmi res. 1080p ) αλλά με nVIDIA και custom resolution παίζει κυριλέ 2560x1440 με HDMI.

Μα αγαπα δεν μα αγαπα μου το εχεις κανει το θεμα. :D

[MENTION=10639]The_Blade[/MENTION] Δωσε μου ενα ιδιο screenshot με ιδια ρολογια απο την 7950 σου.

avpp.png

δεν έχω το κανονικό παιχνίδι, μπορείς να τρέξεις το standalone ; (εκεί του αλλάζεις τα settings από το ini file για να γίνουν πιο βαριά)

έβαλα και το dirt 3 και θα ανεβάσω μετρήσεις και στα ίδια ρολόγια και στα max!

EDIT

κοιτάω μήπως το έχει ο Θείος μου.

όμως αν αυτό είναι πιο εξελιγμένο standalone bench δώσε ένα Link με pm, να μην τον βάλω σε ταλαιπωρία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.