Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] βρηκαμε παιχνιδι πιο βαρυ απο bf....hitman absolution.....δοκιμασε το benchmanrk με ολα ultra και μετα μου λες(με MSAA on) :flag: :hehe:

[MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION]

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Κοίταξε πιο βαρύ από το Battlefield 3 δεν το λες ειδικά (προσωπική γνώμη στο μάτι μου) δεν μου φαίνεται πιο βαρύ..

σαν το Max Payne ένα πράγμα..

αλλά πιστεύω είναι θέμα Drivers..

Καταρχήν μου το έφερε και εμένα δώρο ο "θείος" αλλά δεν γίνετε να έχω 81 Max με 1050 και εσύ με 1070 38..

όσο για μνήμη Ram δεν είχα και το Msi on.. να δω πόσο πιάνει..

Και είναι θέμα Drivers γιατί..?

Όπως και το Planetside 2 όλα Maxed out.. (τι έχει δεν θυμάμαι Hbao-ssao? Motion blur..)

πιάνω περίπου (από ότι έχω δει από 40 όταν είναι βράδυ)

μέχρι και 70

αλλά χρήση μνήμης 768MB εεε κάτι δεν πάει καλά..

Edit:

Έκανα και 1 δεύτερο με Msi AB ON

min: 25

max: 52

avg: 32

Usage 99% πάντα

αλλά Mem Usage κολλημένο στα 2083

Planetside 2: όλα High Maxed out Mem Usage: 768

Όλα Low Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς 516? αλλά ήταν στο 5άρι ούτε καν 6..

για αυτό λέω θέμα Drivers είναι και για τα 2 παιχνίδια..

ο Beta8 είχε βγεί στις 16/11 και τώρα και τα 2 παιχνίδια δεν έχουν 2-3ις μέρες που είναι έξω.. από τις 20-21/11 άμα θυμάμαι καλά τουλάχιστον για το Planetside 2 ήταν 20/11

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] βρηκαμε παιχνιδι πιο βαρυ απο bf....hitman absolution.....δοκιμασε το benchmanrk με ολα ultra και μετα μου λες(με MSAA on) :flag: :hehe:

Δεν λες μια χαρα που πεταξες το σαπακι. :hehe:

sapakifc.jpg

Hitman Absolution VGA Graphics performance review - DirectX 11 class graphics card performance

πουλαω την δικια μου και παω σε 660 :jester:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

not

Σοβαρα τωρα, πιστευεις οτι η 660 δινει 15 καρε παραπανω απο την 7970;

Ασε την 660 εδω βγαζουν ως και την 560ΤΙ καλυτερη απο την 7970

δηλαδη τι θελετε να πειτε οτι παιξατε το παιχνιδι και ετρεχε σαν νερο?

Εσενα σου φενετε λογικο καρτα προηγουμενης γενιας mid rage να βγαινει ως και οριακα καλυτερη απο high end καρτα της επομενης γενιας ?εγω για την 660 δεν το κοιταω καθολου θα δεχομουν να εβγαινε λιγο μπροστα η 660 αλλα 15 fps δεν ειναι λιγα ειναι τεραστια διαφορα

Αλλο ενα κορυφαιο που βλεπω οτι η 7950 ειναι κατω απο 6970/6950 και με 2GB μνημης καλη η ολη φαση

Εσενα σου φενετε λογικο καρτα προηγουμενης γενιας mid rage να βγαινει ως και οριακα καλυτερη απο high end καρτα της επομενης γενιας ?εγω για την 660 δεν το κοιταω καθολου θα δεχομουν να εβγαινε λιγο μπροστα η 660 αλλα 15 fps δεν ειναι λιγα ειναι τεραστια διαφορα

Αλλο ενα κορυφαιο που βλεπω οτι η 7950 ειναι κατω απο 6970/6950 και με 2GB μνημης καλη η ολη φαση

μεγαλη κατραπακια:help1: τα εχει αυτα η ati

Πολυ βιασυνη...

Download the new AMD Catalyst Application Profile - 12.11 CAP1 release

These are the Catalyst profiles for multi-GPU support.*This release of ATI Catalyst delivers support for the latest ATI CrossFireX profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC.

Latest profiles added :

Max Payne 3 (DX9): Resolves light reflection corruption in single GPU mode

Far Cry 3: Improves CrossFire performance

Hitman Absolution: Improves Anti-Aliasing performance for single GPU configurations

Sniper Elite 2 – Resolves the flickering encountered when pressing Alt + Enter in CrossFire configurations

Crysis 3: Improves CrossFire performance and fixes corruption

Devil May Cry 5: Improves CrossFire performance

WarFrame: Improves CrossFire performance

Carrier Command: Gaea Mission: Resolves single GPU corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center

---

ποιός είναι ο καλύτερος driver για 7970 και bf3; έχω flickering στην armored shield:weep:

με την 6970 έπαιζε κανονικά.

edit: απίστευτα πράγματα παιδιά. στο ίδιο map εμφανίζονται δέντρα σε άσχετα σημεία που δεν υπάρχουν κανονικά

ενώ μειώνοντας στο ελάχιστο τα φίλτρα, μειώνεται κάπως το πρόβλημα με το flickering.

είναι παιγμένη η καρτούλα λέτε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.