Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι γνώμη έχετε για το 1.25 volt under load; ακόμα και με στοκ ρολόγια εκεί πάει και από ότι φαίνεται όλες οι Boost εκεί το έχουν.

εντωμεταξύ δεν νιώθει από Trixx και Afterburner όσο και να βάλω ανεβαίνει στο 1.25 μόλις loadarei.

Τι λέτε να μπω στην διαδικασία να φλασάρω με νέο bios και να πάω για manual clocks;

ενημερωτικά οι κάρτες από Amazon.fr : livres, DVD, jeux vid βγάινουν 265 η μία με τα μεταφορικά και σε 3 μέρες είναι Ελλάδα...

Τα 1.25 το ανεβάζουν χωρίς να κάνεις εσύ κάτι; Δεν το ορίζεις στο trixx ή στο afterburner; Πάντως τα 1.25 είναι ασφαλής τάση για 24/7 από ότι έχω διαβάσει στο νετ αλλά κοίταξε μήπως μπορείς να παίξεις σταθερά και χαμηλότερα...

Σε τί συχνότητες ανεβάζει 1.25;

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Γιαννο δεν επαιζε να μεινω χωρις καρτα για 2+ εβδομαδες.....οποτε και χτυπησα μια lightning...7970 αυτη τη φορα :hehe:

(για καποιο λογο το heaven δεν βλεπει την σωστη καρτα)

captureisa.png

Uploaded with ImageShack.us

Εγω την εκανα GHz Edition. :D

Radeon HD 7970: Με reflash του BIOS γίνεται GHz Edition - ( HWBOX ) O/C on first boot

ghz.png

@Lazy Dog Σε ειχα συνηθισει 1200 core με την reference. :p

Με το ρευμα που δινει μπορει να παει αρκετα παραπανω:p

Για πάμε λίγο το Story Του [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION]

Είχε πάρει 7970... Απλή

Αργότερα πήρε μια Accelero.. και την έβαλε πάνω..

Αλλά δεν του άρεσε και είχε και τρεχάματα με την κάρτα

Και έτσι την πούλησε..

Αφού την πούλησε πήρε μια 7970 DCUII TOP

Αφού την κράτησε μια εβδομάδα...

Πήρε μια 680 Lightning....

Την κράτησε πόσο? Μια εβδομάδα...

Και πήρε μια (τώρα έχει) μια 7970 Lightning???.

Τι θα γίνει με αυτό το παίδι...

Και έχει παραγγύλει ήδη μια 7970 Matrix?

..........

[MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION] κροισος εισαι εσυ...εγω δεν κανω τετοια πραματα :-P

Γιαυτο ειπα οτι δεν επαιζε να μεινω τοσες μερες χωρις καρτα ρε γαβ...δεν θα παρω την matrix :-)

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Γιαννο παει ευκολα 1300+ στον πυρηνα...θελω να σταθεροποιησω τις μνημες οσο ψηλοτερα γινεται ;-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

@sfirculitu κροισος εισαι εσυ...εγω δεν κανω τετοια πραματα :-P

Γιαυτο ειπα οτι δεν επαιζε να μεινω τοσες μερες χωρις καρτα ρε γαβ...δεν θα παρω την matrix :-)

@zpaf Γιαννο παει ευκολα 1300+ στον πυρηνα...θελω να σταθεροποιησω τις μνημες οσο ψηλοτερα γινεται ;-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Παντως εμενα σε καποια bench τοσο ψηλα οι μνημη με ριχνει σε scor

Εγω λεω να αφησεις τα bios και να δεις μεχρι που πανε οι καρτουλες με μαμα ταση.

Αν εχεις χρονο/διαθεση στησε κανα θεμα '7950 CF' να παρουμε ματι κανα νουμερακι οπως εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-sta-1200-1800-me-mia-108593.html

Καλοδουλευτες. :T:

θα αρχίσω να μαζεύω bench και τέλος εβδομάδας θα το στήσω.

η μία κάρτα είναι rock solid στα 1125 και πηγάινει ως 1175 αν και με extreme load (occt, evga o/c scanner=heavy) από τα 1140 και άνω βγάζει κάποια λαθάκια.

Edit: H δεύτερη έχει τα 1175 με ευκολία και πάμε για 1200. Πιθανόν δεν είχα δώσει σωστό powerlimit στην πρώτη, οπότε θα ξανατεστάρω.

η άλλη αντέχει περισσότερο και την δοκιμάζω τώρα.

εντωμεταξύ η Sapphire έχει φοβερό σύστημα ψύξης , όταν έχω μόνο την μία κάρτα πάνω οι θερμοκρασίες σε furmark είναι μόλις 5 βαθμούς πάνω από την Gelid Icy vision που είχα στην 7970 και εκεί είχα ρεύμα 1.2 και όχι 1.24!

Ενημερωτικά ο evga o/c scanner είναι ότι καλύτερο έχω βρει για stress testing, απλά το heavy load του είναι unrealistic. Αξίζει πάντως να το κατεβάσετε, σαν furmark με artifact scanner

Τα 1.25 το ανεβάζουν χωρίς να κάνεις εσύ κάτι; Δεν το ορίζεις στο trixx ή στο afterburner; Πάντως τα 1.25 είναι ασφαλής τάση για 24/7 από ότι έχω διαβάσει στο νετ αλλά κοίταξε μήπως μπορείς να παίξεις σταθερά και χαμηλότερα...

Σε τί συχνότητες ανεβάζει 1.25;

εκεί πάνε μόνες τους under load και όσο και να βάλω στα προγράμματα , under load το κάνουν override

DOF -> Depth Of Field = Τάφος (15 fps κάτω....)

Εβαλα single card κ το ξαναετρεξα σε 1125/1575 κ τα αποτελεσματα ηταν:

DOF OFF: 51.7

DOF ON: 38.3

...ακριβως οπως τα ειπες !

Προκαλει το παλιο μου cpu τετοι frame drop ή (μολις το ειδα) ο [MENTION=10639]The_Blade[/MENTION] πετυχαινει high scores λογω PhysX καρτας?

Προκαλει το παλιο μου cpu τετοι frame drop ή (μολις το ειδα) ο [MENTION=10639]The_Blade[/MENTION] πετυχαινει high scores λογω PhysX καρτας?

δεν το έχω να τρέχει hardware physx... σε τι συχνότητα είναι το cpu σου;

...τζιτζίκια πεταλώνω ρε man!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.