Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

βαρεθηκα με την πρασινη, θελω κοκκινη!

Αντε ρε zpaf θα κανουμε την τραμπα...

βαρεθηκα αυτην την κοκκινη θελω καλυτερη κοκκινη. :hehe:

Θα μπεις στην ομαδικη που ετοιμαζω ;

koukla.png

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] Τι εγινε ρε φιλε γιατι εσβησε απο την υπογραφη σου η 680 δεν ταιριαξατε τελικα;:suicide::flex:
Nope....αν και Παναθηναικος η αγαπη για την κοκκινη δεν ξεπερνιεται μαλλον :hehe:

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Εν Ελλαδι 530€

Με 10+μερες για παραδοση...τι στο καλο; περπατωντας θα τη φερουνε; :hehe:

Αν σκεφτεις οτι ο γερμανος θελει 40 ευρω λιγοτερα για την non platinum version και ενα μηνα παραδοση μαλλον θα προτιμησω τον σαλονικιο.

matrixp.png

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Γιαννη εχεις σκεφτει οτι η μητρικη σου θα χαθει αν βαλεις αυτην την καρτα επανω!!! :hehe:

Μπα χαμενη ειναι και τωρα απλα η μικρη η ROG δυστυχως δεν υποστηριζει vga hotwire και τα ευρω για την μεγαλη ειναι αρκετα.

MOTHERBOARD :: Asus Socket 1155 Maximus V Extreme GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

Αν σκεφτεις οτι ο γερμανος θελει 40 ευρω λιγοτερα για την non platinum version και ενα μηνα παραδοση μαλλον θα προτιμησω τον σαλονικιο.

matrixp.png

Εγω την εδωσα ηδη την παραγγελια :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

......και τα ευρω για την μεγαλη ειναι αρκετα.

Ναι αλλα η μητρικη αυτη τα σπαει ομως, για ξαναδες το μπας και δουμε κανενα καλο σκορ ετσι να ζωηρεψει το φορουμ :dance3:

Oταν βλεπω τον [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] να ποσταρει σε ΑΤΙ thread ολο και κατι καλο θα γινει!;)

Ρε συ Αριωνα μεχρι να ρθει η 7970 απο Γερμανια θα εχει βγει η 8970! :hehe:

Εσυ ας τα αυτα και παρε μια ακομα 7970 ref να μονομαχησουμε!

Κατι τετοια βλεπει η Μερκελ κ μετα...:whip::hehe:

Η Platinum με τι ρευμα πηγε 1310Mhz? Αν διαβασα καλα στο review δεν αναφερει ποσο ρευμα τρωει οταν τερματισεις το κουμπι "+" .

To μονο που ζηλευω πραγματικα παντως ειναι τα νεα choke που δεν βουιζουν...

Κατα τα αλλα κ η reference μου με τα 1260Mhz μια χαρα μου ειναι :p

Μόλις εγκατέστησα το 7950 cf μου.

είναι sapphire 7950 Boost, dual fan.

2 σκορ στα 1150-1575.

Default Voltage (το οποίο βλέπω πως ανεβαίνει αυτόματα στο 1.24, ξέρει κανείς πως μπορώ να το μετριάσω;)

Τώρα θα δοκιμάσω μία-μία κάρτα να βρώ maximum stable.

53122d1352134940-sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-cf-1150-and-1575-3d11-extreme.png

53123d1352135150-sapphire-hd7970-protes-entyposeis-metriseis-uningine-1150-1575.jpg

post-10639-1416076759,1604_thumb.png

post-10639-1416076759,2305_thumb.jpg

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Εν Ελλαδι 530€

Με 10+μερες για παραδοση...τι στο καλο; περπατωντας θα τη φερουνε; :hehe:

To 10+ μπορεί να γίνει ΠΟΛΎ εύκολα 30+. Την έχω πατήσει γι' αυτό στο λέω.

update στο bazo βλέπω 150 με 200 fps όλα full 4x Defered AA...

α και οι κάρτες παίζουν 78-95% δηλαδή ο 2600k @ 4.6 τερμάτησε δεν μπορεί να δώσει άλλο..... :p

με 1.25 voltage οι κάρτες φτάνουν 73-74 βαθμούς... να μπω στη διαδικασία να το περιορίσω;

update στο bazo βλέπω 150 με 200 fps όλα full 4x Defered AA...

α και οι κάρτες παίζουν 78-95% δηλαδή ο 2600k @ 4.6 τερμάτησε δεν μπορεί να δώσει άλλο..... :p

με 1.25 voltage οι κάρτες φτάνουν 73-74 βαθμούς... να μπω στη διαδικασία να το περιορίσω;

Bravo σου... εγω πιανω 96fps score στο unigine me 2 7970 στα 1150/1575

Ρε παιδιά τι γνώμη έχετε για το 1.25 volt under load; ακόμα και με στοκ ρολόγια εκεί πάει και από ότι φαίνεται όλες οι Boost εκεί το έχουν.

εντωμεταξύ δεν νιώθει από Trixx και Afterburner όσο και να βάλω ανεβαίνει στο 1.25 μόλις loadarei.

Τι λέτε να μπω στην διαδικασία να φλασάρω με νέο bios και να πάω για manual clocks;

ενημερωτικά οι κάρτες από Amazon.fr : livres, DVD, jeux vid βγάινουν 265 η μία με τα μεταφορικά και σε 3 μέρες είναι Ελλάδα...

Τι λέτε να μπω στην διαδικασία να φλασάρω με νέο bios και να πάω για manual clocks;

Εγω λεω να αφησεις τα bios και να δεις μεχρι που πανε οι καρτουλες με μαμα ταση.

Αν εχεις χρονο/διαθεση στησε κανα θεμα '7950 CF' να παρουμε ματι κανα νουμερακι οπως εδω http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/sapphire-hd7970-sta-1200-1800-me-mia-108593.html

Καλοδουλευτες. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.