Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Πενιά τέχνας κατεργάζεται !

Μπραβο τους, ειδαν οτι μενουν πισω σε επιπεδο Hardware και κατσαν και γραψαν σωστο Software...

προφανως τελικα δεν ηταν πισω σε επιπεδο Hardware αλλα σε Software. Οι καρτες δεν αλλαξαν, απλα με τους drivers εδειξαν τι μπορουν να κανουν.

Σταδιακα πιστευω θα αρχισουν να βγαζουν drivers που θα ανταποκρινονται σωστωτερα.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
περασα τους οδηγους bench δεν ετρεξα ακομα για να δω διαφορες αλλα τα ρολογια οταν δεν δουλευω το pc πεφτουν κανονικα
Τι να σου πω....εγω μολις τωρα κουμπωσα μια καινουργια DCII και τα ρολογια παλι δεν πεφτουν οπως και με τη sapphire που ειχα μεχρι χθες....

Οταν πηρα την 7970 αρχες του χρονου παντα τρωγομουν να την ζευγαρωσω λογω eyefinity.

Ο τελευταιος οδηγος εβαλε την ταφοπλακα στο crossfire.

gpuzq.jpg

dirt3s.jpg

dirt3b.jpg

Νεες καρτες 8970/780 δεν βλεπω να εχουμε στα ραφια μεχρι τελους χρονου και μαλλον ειναι ο λογος που η AMD αποφασισε με αυτην την κινηση να καθαρισει τον αντιπαλο εν οψη εορτων.

Η πρασινη θα πρεπει να απαντησει ή με μειωση τιμων ή με εναν αντιστοιχο οδηγο.

Ειδωμεν.

Ναι κανονικα.

Ημουν απο format με περασμενους τους official 12.8 εκανα uninstall απο control panel και μετα εβαλα τους AMD_Catalyst_12.11_Beta4.

what is this sorcery?? :hehe:

Και σε reference και σε μη reference τα ρολογια σε idle ειναι κολλημενα στα 500\1375....:boxed:

what is this sorcery?? :hehe:

Και σε reference και σε μη reference τα ρολογια σε idle ειναι κολλημενα στα 500\1375....:boxed:

Εχεις παιξει καθολου με οδηγο απο atiman ή atiman uninstaller ;

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για αυτο σου εγραψα πιο πανω οτι ειμαι απο format χωρις να εχω βαλει/βγαλει οδηγο απο atiman.

Εχεις παιξει καθολου με οδηγο απο atiman ή atiman uninstaller ;

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για αυτο σου εγραψα πιο πανω οτι ειμαι απο format χωρις να εχω βαλει/βγαλει οδηγο απο atiman.

Καλά δεν θα σκασω κιολας :hehe:

Θα περιμενω απαντηση απο [MENTION=9179]atiman[/MENTION]

[MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] και σε μένα 300/150 μου τα λέει σε IDLE σε αυτήν ASUS - Graphics Cards- ASUS HD7970-3GD5 που έχω. Και πέρασα στην αρχή τους καινούργιους χωρίς να κάνω uninstall τους παλιούς και πάλι δεν είχε θέμα με το IDLE. Άμα δεν βαριέσαι δες λίγο με την refference που έχεις πόσο σε φτάνει το VRM temp απο το GPU-Z σε full load.

@Lazy Dog Από προχθές που τους έχω περάσει μετά από atiman unistaller πάνε όλα ρολόι! Τα idle clocks μια χαρά και το voltage στα 0.8ΧΧv temps 30-35. Επίσης το firefox με hardware acceleration on δεν κάνει σκουπίδια όπως έκαναν οι 12.8. Σημειώνω ότι έχω τους 12.11beta3 και όχι τους τελευταίους 12.11beta4. Με τους beta4 θα δω διαφορά στην απόδοση;

Εκπληκτική διαφορά και στα benches και ιδιαίτερα στο bf3 στο οποίο θα βελτιώσω σίγουρα το k/d ratio μου. Χθές έπαιξα μιά ωρίτσα και έκανα κάποια kills που με τους προηγούμενους δεν θα τα κατάφερνα σίγουρα...

Το μόνο περίεργο που μου κάνουν είναι ότι όταν ανοίγω το gpu-z μετά από gaming ή benching freezarει το σύστημα και θέλει reset... (μου το έκανε 2 φορές), οπότε κομμένο το gpu-z μέχρι να δω τι φταίει.

Οπότε κάτι πιστεύω γίνεται σε κάποια συστήματα που ενεργοποιούν το uvd mode συνεχώς. Όπως όταν για παράδειγμα έχουμε ανοιχτό firefox με videακι youtube ή flashaκι...Ψάξε μήπως στο κάνει κανένα πρόγραμμα στο startup που πέρασες τελευταία...

Κάνει σε κανέναν άλλο αυτό το freeze με το gpu-z;

@Atiman τί μπορεί να φταίει για το freeze που μου κάνει το gpu-z; Ασυμβατότητα των καινούργιων οδηγών σε συνδιασμό με το crossfire με την τρέχουσα έκδοση του gpu-z;

Εκπληκτική διαφορά και στα benches και ιδιαίτερα στο bf3 στο οποίο θα βελτιώσω σίγουρα το k/d ratio μου. Χθές έπαιξα μιά ωρίτσα και έκανα κάποια kills που με τους προηγούμενους δεν θα τα κατάφερνα σίγουρα...

Δηλαδή πόσα fps είχες πριν με 7970 CF που δεν μπορούσες να κάνεις κάποιο δύσκολο kill ? Σερνόταν λόγω drivers?

Μάλλον με κόβει ο επεξεργαστής, μα εσείς ξέρετε :hang2:

Καλοριζικη η καρτουλα.

Αν σε κοβει στο unigine extreme στα παιχνιδια θα ειναι χειροτερα τα πραγματα.

Τρεξε και τιποτε αλλο και δωσε μας νουμερακια.

Δεν τσεκαρεις και λιγο το gpu usage των καρτων μπας και ειναι καλυτερα για σενα οι 12.8

12.11 Beta4 driver, BF3 and 7970 CFX - Guru3D.com Forums

Καλοριζικη η καρτουλα.

Αν σε κοβει στο unigine extreme στα παιχνιδια θα ειναι χειροτερα τα πραγματα.

Τρεξε και τιποτε αλλο και δωσε μας νουμερακια.

Ευχαριστώ πολύ! Όπως; Τι να τρέξω; Προς το παρόν σαν σύγκριση με την 6970, έτρεξα f1 2012 κι είδα σχεδόν τα ίδια, ίσως κ χειρότερα νούμερα κι επίσης λίγο Medal of Honor Advanced Warfighter που οι επιδόσεις ήταν καλές!

Να κατεβάσω να τρέξω 3dmark κλπ;

Δηλαδή πόσα fps είχες πριν με 7970 CF που δεν μπορούσες να κάνεις κάποιο δύσκολο kill ? Σερνόταν λόγω drivers?

Όχι μιά χαρά πήγαινε και πριν αλλά τώρα πάει καλύτερα, έχω πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον που βλέπει 60fps όταν εγώ βλέπω 100! :p

Βασικά για να δικαιολογήσω το πόσο noob είμαι το έγραψα!

:triniti:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.