Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

The only negative thing that we have to point out about the SAPPHIRE HD 7970 OC 3GB graphics card is that during use the card has a 'buzz' or 'whine' coming from the ferrite chokes that is rather loud. We searched around and found various people complaining about this on other forums and even Newegg and Amazon customer reviews, so just a heads up. It appears that SAPPHIRE is RMA'ing cards that have loud chokes though and that is a sign of good customer support and we have to respect that.

Σε δύο μέρες μου έρχεται και ελπιζω να είναι whine free...

αυτό το είδε κανεις?

AMD Radeon HD 7970 GHz Edition Review: Give Me Back That Crown! : Is An Overclocked Radeon HD 7970 Greater Than GeForce GTX 680?

Ισχυρίζεται πρωτια της 7970 Ghz εστω και οριακα απο την 680

Πρεπει να τα σπανε οι 12.7

Up to 25% Skyrim

Up to 6% in Crysis 2

Up to 20% in Total War: Shogun 2

Up to 3.3% in Battlefield 3

Up to 6.9% In 3DMark™ 11

Up to 4.8% in Aliens vs. Predator

Up to 6.5% in Batman: Arkham City

Up to 8% in Crysis Warhead

Up to 7.2% in F1 2010

Up to 8% in Just Cause 2

Up to 12% in Wolfenstein MP

Σχετικα με coil whine, δε θα ακουσετε τπτ με στοκ ψυξη κ ρολογια-ρευματα.

Οταν την ζοριζω (80+% χρηση και 1200+ πυρηνας) ομως , ειναι εντονο κ λιγο εκνευριστικο αν δεν εχεις ανεβασμενα τα ηχεια πχ.

Παιδιά,

τι θερμοκρασίες έχετε σε idle και load? Επίσης θεωρώ ότι σε load o ανεμιστήρας είναι αρκετά θορυβώδης, το οποίο νομίζω είναι και το μοναδικό της μειονέκτημα έναντι των 680/670

Παιδιά,

τι θερμοκρασίες έχετε σε idle και load? Επίσης θεωρώ ότι σε load o ανεμιστήρας είναι αρκετά θορυβώδης, το οποίο νομίζω είναι και το μοναδικό της μειονέκτημα έναντι των 680/670

σε Load στοκ πιάνω 74 σε load ο/c με στοκ βολτ πιάνω και 85.

με custom, προφιλ κατεβαίνει αλλά έχουμε θόρυβο.

Εγώ προσανατολίζομαι να την συνδέσω με την antec 620 και να ρίξω το cpu στην μπιστεμένη true ultra

σε Load στοκ πιάνω 74 σε load ο/c με στοκ βολτ πιάνω και 85.

με custom, προφιλ κατεβαίνει αλλά έχουμε θόρυβο.

Εγώ προσανατολίζομαι να την συνδέσω με την antec 620 και να ρίξω το cpu στην μπιστεμένη true ultra

σε o/c της υπογραφής σου, σε full load στο πόσο % πάει το fan σου ??

Παιδες αν εχει καποιος sapphire hd7970 oc θα ηθελα να μου στειλει εαν του παρουσιαζει coilwhine

Μου έκανε εμένα μέχρι που τα έφτυσε η κάρτα μου τελικά, την έκανα return και περιμένω την καινούρια κάρτα τώρα. Την ίδια ακριβώς παράγγειλα δηλαδή την Saphire HD 7970 OC Dual-X.

Τελικά το coilwhine είναι ότι χειρότερο, μπορεί και να μην είναι τίποτα αλλά μάλλον τις περισσότερες φορές καταλήγει σε κάψιμο της κάρτας. :neo:

Μου έκανε εμένα μέχρι που τα έφτυσε η κάρτα μου τελικά, την έκανα return και περιμένω την καινούρια κάρτα τώρα. Την ίδια ακριβώς παράγγειλα δηλαδή την Saphire HD 7970 OC Dual-X.

Τελικά το coilwhine είναι ότι χειρότερο, μπορεί και να μην είναι τίποτα αλλά μάλλον τις περισσότερες φορές καταλήγει σε κάψιμο της κάρτας. :neo:

Απο οτι εχω καταλαβει το coilwhine δεν καιει την καρτα απλα ειναι εκνευριστικο αν ειναι εντονο.Απλα μαλλον εισαι ατυχος και σου καηκε.Στην περιπτωση σου ηταν εντονος ο ηχος(coilwhine) που εκανε η καρτα?

Ναι ήτανε αρκετά δυνατό σε σχέση με όλες τις άλλες κάρτες που έχω πάρει μέχρι τώρα που ήτανε όλες εντελώς αθόρυβες.

Σαν να είχες βάλει το αυτί σου σε ένα ραδιάκι και έψαχνες να βρεις σταθμό έκανε μερικές στιγμές.

Άλλες φορές ήτανε πιο ήσυχη, φαίνεται ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιότανε έκανε θόρυβο.

Εμένα επειδή το tower είναι δίπλα σε ένα γραφειάκι δεν μου ακουγότανε καθόλου γιατί έχει κάποια απόσταση, αν ήτανε στα πόδια μου θα με πείραζε πολύ ο θόρυβος, γιατί θα ήτανε πιο κοντά.

Ερωτηση 1η: αμα δουλευεις την καρτα για 24/7 χρηση 1200/1600 σε επιτρεπτες θερμοκρασιες 55-60 βαθμους, μακροχρονια παιζει να εχει καποιο θεματακι???

Ερωτηση 2η: σε αναλυση 2560 Χ 1440 με clocks 1125-1575 και συγκεκριμενα σε BF3 εχει δοκιμασει κανεις πως τα παει η καρτουλα??? τα 60fps τα εχουμε???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.