Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Thanks για το info.

Στις μνήμες δεν έβαλα καθόλου πάστα, ήτανε ήδη με τις ψύκτρες τους, δεν χρειάστηκε να βγάλω ψύκτρες μνήμης.

Δηλαδή αυτό που κατάλαβα, αν ξεχειλίσει λίγο έξω από την gpu και πέσει κάτω στο pcb (πλακέτα) παίζει να πάθει βραχυκύκλωμα?

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Τώρα με βάλατε σε σκέψεις, έβαλα 2 -3 σταγόνες και την άπλωσα με μία κάρτα ομοιόμορφα σε όλη την gpu ίσα για να είναι σε όλη την επιφάνεια, δεν έβαλα παραπανίσια δηλαδή απλά να καλυφθεί καλά παντού, και στο τέλος έβαλα μία κουκίδα στη μέση μέγεθος φακής. Βίδωσα τις 4 βίδες ομοιόμορφα για να μην πάει μονόπαντα η πάστα.

Λέτε να έχει γίνει πατατιά και να έχει ξεχειλίσει?

Δε νομιζω να εχεις προβλημα, αν κ ο τροπος που την απλωσες ειναι λιγο παραξενος. Αλλοι λενε να την απλωσεις σε σχημα σταυρου, αλλοι σαν φακη, αλλοι σαν λεπτο στρωμα κλπ κλπ Εσυ εκανες συνδυασμο αυτων...:-O :)

Απλα για την ιστορια, ριξε μια ματια στο videaκι εδω και παρατηρησε τα AirBubles απο την καθε μεθοδο (με τη συγκεκριμενη παστα)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ffK7L0Qj13Q]How Thermal Compound Spreads (MX-2 Edition) - YouTube[/ame]

Δε νομιζω να εχεις προβλημα, αν κ ο τροπος που την απλωσες ειναι λιγο παραξενος. Αλλοι λενε να την απλωσεις σε σχημα σταυρου, αλλοι σαν φακη, αλλοι σαν λεπτο στρωμα κλπ κλπ Εσυ εκανες συνδυασμο αυτων...:-O :)

Απλα για την ιστορια, ριξε μια ματια στο videaκι εδω και παρατηρησε τα AirBubles απο την καθε μεθοδο (με τη συγκεκριμενη παστα)

Έκανα χωριάτικη πατέντα με άλλα λόγια :upside:

Υπαρχει καποιος που να εχει 7970 και ivy bridge?Θα θελα να μαθω τα fps σε multiplayer γιατι τωρα μου εχει μεινει να αλλαξω καρτα γραφικων

Δεν εχω 7970 αλλα σιγουρα τα fps που βλεπεις τωρα θα ειναι Χ2 με μια 7970.

Υπαρχει καποιος που να εχει 7970 και ivy bridge?Θα θελα να μαθω τα fps σε multiplayer γιατι τωρα μου εχει μεινει να αλλαξω καρτα γραφικων

Απο 2πιρυνη 5970 σε διπυρινη 6990 πηρα διπλα frames στο unigine. Η 1 7970 μου εδωσε ~75% σε frames απο την 6990. Οι 2x 7970 δωσανε 160% τα fps της 6990. Ειμαι σιγουρος οτι αν ειχα πιο καινουριο chipset, η διαφρα θα ηταν ακομη μεγαλυτερη!

Συνεπως, με καθε επιφυλαξη, καθως ΔΕΝ εχω IVY, θα δεις μια αυξηση τουλαχιστον 200-250% στα frames per second.

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

[MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION]

αυτα τα παιδια μπορουν να σε διαφωτισουν στις αποριες σου...

[MENTION=14724]Antonis21[/MENTION]

Άμα θες να αλλάξεις γενικά την κάρτα γραφικών θα σου πρότεινα να πας στην καλύτερη

την Gtx 680.

ασχέτος τι κάνει η 7970 στο BF3 σε Multiplayer (εξαρτάτε και τα settings)

Ωπα, +100€ καπελο για -5 εως 10% κατω?

GTX 670 ΜΟΝΟ.-

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η 670 αλλά γενικά άμα θέλει τα καλύτερα FPS πηγαίνεις στην 680..

Τώρα εξαρτάτε το οικονομικό του όριο (το οποίο δεν μας εξήγησε)

+1 για 7970, την πήρα και είναι απλά θηρίο.

στα 1100/1575 που πήγε με στοκ ρεύμα είναι το λιγότερο ισάξια με 6970 cf που είχα.

στα 1175/1700 απλά δεν υπάρχει.

και να ξέρεις ότι σε ορισμένα games πχ Metro Που θέλουν ταχύτητα μνήμης η 680/670 ότι και να κάνουν θα είναι πίσω...

Επίσης αν κάποιος θέλει nvidia οπωσδήποτε 670.

ουτως η άλλως την 680 την κόβει το memory bandwith , οπότε δεν έχουν παρά ελάχιστες διαφορές στην απόδοση!

Παιδιά ξέρετε πως μπορώ να δώσω πάνω από 1.30v με το afterburner; Ενώ βάζω 1.3v στο afterburner βλέπω από το monitoring στο g15 μέγιστο 1.287v ούτε καν δεν πλησιάζει τα 1.3ν... Έπίσης η τάση συνέχεια μεταβάλλεται όσο τρέχει 3d εφαρμογές. Ξέρετε πως μπορώ να την κάνω αν γίνεται σταθερή στα 1.3v για παράδειγμα;

Με 1.287ν κολλάει συνήθως, στα benches στα 1300 για παράδειγμα δεν είναι σταθερές... Με default voltage για 24/7 τις έχω στα 1125 - 1700 και είμαι ευχαριστημένος, αλλά στα benches θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα 1300-1790 αλλά δεν τα βγάζει. Μου εμφανίζει driver stopped responding...

Πιστεύω αν έμενε σταθερή η τάση στα 1.3ν θα τα έβγαζε και στα 1300 αλλά τώρα η τάση παίζει, ενώ βάζω 1.3ν στο afterburner, από 1.21Χ μέχρι 1.28Χ...

:(

Eγω πλεον παιζω 925/1375 με voltage 1.0 μιας και το αιον που παιζω προς το παρων δεν ζηταει κατι ιδιετερο

XAXAXXAA!!! Άσε μας στον πόνο μας ρε evolution! Όταν είναι να κάνω οικονομία θα σε ρωτήσω!

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.