Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Οχι ρε γαμ...

Λιγο ακομη και θα επαιρνα την πραγματικη δυναμη της GTX680. :hehe:

46940419.jpg

Βγάλε μια το AMD Optimized, βάλε το Slider όπως πρέπει στο τέρμα δεξιά ( x64 - max specified by application ) και δείξε μας την δύναμη της 7970άρας σου μια πάλι :p

Να παίξουμε και μια στα max clocks μας ?

Αλλά να χρησιμοποιήσω και εγω την καλή 680 μου, όχι την μαπέξ που σταματάει στα 1241.

Να παίξεις στα 1300 που παίζεις εσύ με 100% fan + 1.3Vgpu για κάθε μέρα, να παίξω και εγω στα 1328 με 85% fan και μαμά 1.175Vgpu όπως παίζω επίσης για κάθε μέρα.

Μέσα ?

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Βγάλε μια το AMD Optimized, βάλε το Slider όπως πρέπει στο τέρμα δεξιά ( x64 - max specified by application ) και δείξε μας την δύναμη της 7970άρας σου μια πάλι :p

Να παίξουμε και μια στα max clocks μας ?

Αλλά να χρησιμοποιήσω και εγω την καλή 680 μου, όχι την μαπέξ που σταματάει στα 1241.

Να παίξεις στα 1300 που παίζεις εσύ με 100% fan + 1.3Vgpu για κάθε μέρα, να παίξω και εγω στα 1328 με 85% fan και μαμά 1.175Vgpu όπως παίζω επίσης για κάθε μέρα.

Μέσα ?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lmUZGdi7Ty4]Just Do It, Do It!!! - YouTube[/ame]

Αυτα πεστα σε κανα αλλο παιδακι μπας και σε πιστεψει.

20375446.jpg

ερώτηση...οφτοπικ...αλλα έσεις ξερετε καλυτερα...7970 ειτε ρεφερενς ειτε καστομ, χωραει σε μιντ-ταουερ...ναι η ου;

Η καρτα σαν καρτα ειναι 27 εκατοστα ισως και λιγο παραπανω οποτε αναλογα το κουτι μετρας και αποφασιζεις

Επειδη δεν εχω κρατημενο τιποτα στο pc παιζει κανα link να κατεβασω τα bench? για τα games οπου χρειαζονται τα βρησκω τα bench μονο θελω

Αυτόνομα ( δεν χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το full game ):

S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat benchmark download from Guru3D.com

Aliens vs. Predator DirectX 11 Benchmark Tool download from Guru3D.com

Lost Planet 2 Benchmark download from Guru3D.com

Όχι αυτόνομα ( θες το full game εγκατεστημένο ):

Crysis Benchmark Tool 1.05 Final download from Guru3D.com

Crysis WARHEAD Benchmark Tool BETA download from Guru3D.com

Τρέξτε ενα στα 1006 1502 να δουνε τι βγάζει...

Το κακό με την gtx680 ειναι οτι δεν παίζει σε σταθερή συχνότητα κάνει boost και αλλάζει συνέχεια συχνότητα οπότε δεν μπορείς να κάνεις ασφαλή σύγκριση clock-clock...

Τρέξτε ενα στα 1006 1502 να δουνε τι βγάζει...

Το κακό με την gtx680 ειναι οτι δεν παίζει σε σταθερή συχνότητα κάνει boost και αλλάζει συνέχεια συχνότητα οπότε δεν μπορείς να κάνεις ασφαλή σύγκριση clock-clock...

Έχω τα πάντα σταθερότατα ( ούτε πάνω ούτε κάτω, κολλημένα στα 1202MHz ) με την κακή κάρτα μου, βάζει την 7970 στα 1.2GHz και παίζει κανονικότατο clock per clock.

Κι εσυ "ζαβολιες" ? :confused:

1071 λεμε + κατι ψιλα μεχρι το 1083.....

Και τον ιδιο επεξεργαστη - mobo... :)

PS.

Ο 12.5 .... ερχεται....

Πότε υπολογίζεις για τον 12.5; Μην περνάω τον 12.4 και αύριο στείλεις και τον 12.5,δεν αξίζει για μια μέρα...

:)

Σκοπος ειναι ομως να υπαρχει μια πληρης ομαλοτητα και κυριως σταθεροτητα, εκει ειναι η μεγαλυτερη δυσκολια αλλα ειναι κανονας...

Επίσης κανόνας είναι να μας πασάρεις άμεσα αυτόν τον driver που βγάζει 15fps παραπάνω στο unigine , οσο "ακανόνιστος" και να είναι... :hehe:

:p

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] ,

Χωρις να θελω να υποβαθμισω την εξαιρετικη προσπαθεια σου, πρεπει να σου πω οτι εχουμε και "εμεις" μερικες GTX 680 (φυλλο και φτερο μαλιστα) και ξερουμε τα υπερ της αλλα και τα πολλα κατα της.

Η μικρη διαφορα της 680 στο σκορ σε συγκεκριμενα παιγνιδια, δεν την κανει ικανη οσο θα ηθελε, πιστεψε με!

Η υπεροχη της 7970 δεν κρυβεται πισω απο το ουτως η αλλως περαν του απλα αποδεκτου, υψηλου σκορ.

Και για την ιστορια, το "μειωμενο" hardware καθιστα την 680 ... πανακριβη...

Οι αγορες θα δειξουν....

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] ,

Χωρις να θελω να υποβαθμισω την εξαιρετικη προσπαθεια σου, πρεπει να σου πω οτι εχουμε και "εμεις" μερικες GTX 680 (φυλλο και φτερο μαλιστα) και ξερουμε τα υπερ της αλλα και τα πολλα κατα της.

Η μικρη διαφορα της 680 στο σκορ σε συγκεκριμενα παιγνιδια, δεν την κανει ικανη οσο θα ηθελε, πιστεψε με!

Η υπεροχη της 7970 δεν κρυβεται πισω απο το ουτως η αλλως περαν του απλα αποδεκτου, υψηλου σκορ.

Και για την ιστορια, το "μειωμενο" hardware καθιστα την 680 ... πανακριβη...

Οι αγορες θα δειξουν....

Σεβαστή η <<γνώμη ΣΑΣ εκεί στην "AMD">>, αλλά δεν περιμένω την άποψη σας για το τι είναι και τι δεν είναι το κάθε τι.

Το παραπάνω είναι επίσημη αποψή σας δηλαδή, μπορούμε να το αναδημοσιεύσουμε στα news ως "η άποψη της AMD" ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.