Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] τι θα γίνει θα πάρουμε δεύτερη 7970? η θα πάμε 680?

Μπα εγω τελος για φετος.

Γιατί μόνο 32 fps; Εγώ με την 570 stock τώρα που δοκίμασα είδα 28 fps...

Στησε το καδρο σου οπως ο Αλεξ και δωσε μας και εσυ ενα screenshot.

InGame settings τεζα καρτουλα μαμα.

screenshotwin320001.jpg

FOV 70...?

Ενταξει καλα εισαι :p

καρτουλα μαμα

bf320120417182314219.jpg

FOV 90??

Εμ καλα κανω εγω και κραταω πισινη με τους πρασινους. :hehe:

screenshotwin320007.jpg

αυτό έχει ίδιο FOV ακριβώς με του [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION], αλλά από FOV70@32 σε FOV90@43.. πως το έκανες..? :o

αυτό έχει ίδιο FOV ακριβώς με του [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION], αλλά από FOV70@32 σε FOV90@43.. πως το έκανες..? :o

Ακου λοιπον να γελασεις.

Μου ζηταει ο Αλεξ εικονα απο bf3 sharqi ταρατσα 1920χ1080 ultra all 4xmsaa ,16af και hbao.

Οκ λεω σπαω το portrait eyefinity γυριζω την κεντρικη μπαινω και ποσταρω.

Βλεπω μετα την δικια του εικονα και λεω ουαουυυυ τα 32 καρε γινανε 41 !!! 30% πανω.

Και εκει που ημουν ετοιμος να πεσω απο την ταρατσα :D μετα απο προταση του [MENTION=497]mellodos[/MENTION] λεω δεν πας να στηθεις αλλη μια μπας και ....

Ρε να κουναω το ποντικι αριστερα δεξια ρε να πηγαινω μπρος πισω το καδρο του Αλεξ δεν μπορουσα να το στησω.

Μαλιστα λεω ο πρασινολυκος παιζει με πειραγμενο FOV.

Οταν λοιπον κεντραρα ακριβως το καδρο του Αλεξ αρχιζα να κλοκαρω την καρτουλα για να δω ποτε θα πιασω τα 41 καρεδακια.

Καλο ; :D

Ακου λοιπον να γελασεις.

Μου ζηταει ο Αλεξ εικονα απο bf3 sharqi ταρατσα 1920χ1080 ultra all 4xmsaa ,16af και hbao.

Οκ λεω σπαω το portrait eyefinity γυριζω την κεντρικη μπαινω και ποσταρω.

Βλεπω μετα την δικια του εικονα και λεω ουαουυυυ τα 32 καρε γινανε 41 !!! 30% πανω.

Και εκει που ημουν ετοιμος να πεσω απο την ταρατσα :D μετα απο προταση του @mellodos λεω δεν πας να στηθεις αλλη μια μπας και ....

Ρε να κουναω το ποντικι αριστερα δεξια ρε να πηγαινω μπρος πισω το καδρο του Αλεξ δεν μπορουσα να το στησω.

Μαλιστα λεω ο πρασινολυκος παιζει με πειραγμενο FOV.

Οταν λοιπον κεντραρα ακριβως το καδρο του Αλεξ αρχιζα να κλοκαρω την καρτουλα για να δω ποτε θα πιασω τα 41 καρεδακια.

Καλο ; :D

Στα πόσα έπιασες τα 43;

Η το παιχνίδι είναι οτι να' ναι πάντως είτε δεν ξέρω τι γίνεται. Στη μία εικόνα βλέπω ανοικτούς προβολείς, μια οικοδομή απέναντι να έχει χτίσει τοίχους και δέντρα που λείπουν, στην άλλη λείπουν προβολείς, τα νερά έχουν ένα κάτι , η οικοδομή είναι ακόμα στα μπετά και λείπουν και μερικοί τοίχοι. lol.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.