Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
F1 2011 5760x1080 4xAA 4xTrSSAA 16xAF All Maxed out in-game - GTX 680 Stock ( Max Clock = 1084MHz ) - 2600K @ 3.4GHz - nVIDIA Driver @ Max Quality

min 59fps avg 68

+

1202MHz - 1626MHz MEM = min 66 avg 76

Βασιλη διπλα http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/gtx680-reviews-epidoseis-entyposeis-107141.html βαλε αυτο το ποστ και απλα αν θες quotαρεις και το δικο μου. :D

Ασχετο με 8xAA ποσο κατω πεφτουν τα νουμερακια της 680 στο run που εκανες ;

Βασιλη διπλα http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/gtx680-reviews-epidoseis-entyposeis-107141.html βαλε αυτο το ποστ και απλα αν θες quotαρεις και το δικο μου. :D

Ασχετο με 8xAA ποσο κατω πεφτουν τα νουμερακια της 680 στο run που εκανες ;

Δεν προλάβα να κάνω και σε άλλα settings σε Surround, μόνο με 4xAA 4xTrSSAA 16xAF έτρεξα σε stock & mild oc την κάρτα, συνολικά 19 games αν θυμάμαι καλά ( δηλαδή 19 @ stock + 19 @ oc ).

Έχοντας να κάνεις τουλάχιστον 3 loops κάθε test σε κάθε συχνότητα ( δηλαδή 6 loops τουλάχιστον το κάθε game test ) περνάει η μέρα δίχως να το καταλάβεις ( ή μάλλον το καταλαβαίνεις, αλλά πήζει το κεφάλι σου, και μειώνεται και η όρεξη σου για περαιτέρω έχοντας να ρίξεις και 45 λεπτά οδήγι πίσω στο σπίτι ).

Μια χαρα το βλεπω για μαμα το chiouaoua. :p

Δωσε μας και ενα με την καρτουλα κλοκαρισμενη τωρα να δουμε gains.

:T:

Κοιτα γιαννη αφου εχει γινει παζαρι το πραγμα εδω, κατι παιρνεις κατι δινεις :hehe:

Δωσε μου ενα bf3 sharqi ταρατσα 1920χ1080 ultra all 4xmsaa ,16af και hbao.

Κοιτα γιαννη αφου εχει γινει παζαρι το πραγμα εδω, κατι παιρνεις κατι δινεις :hehe:

Δωσε μου ενα bf3 sharqi ταρατσα 1920χ1080 ultra all 4xmsaa ,16af και hbao.

Με ποιον driver θα κανεις συγκριση ;

Με τον Beta που εχεις τωρα που κανει λiγοτερη χρηση vram στο BF3 για να παρεις κανα καρε ή με τον κανονικο whql ; :p

Και εγω ποιον να βαλω ;

Αυτον της AMD ή του Atiman που δινει extra καρεδακια στο παιχνιδι ;

Μου χεις παρει τα μυαλα τρελλοπαιδο.:dance3:

Με οποιον σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα :p

Εμενα ξερεις τι με κανει να αισθανομαι καλυτερα

crysis1 1920x1080+veryhigh+4AA

crysis1r.jpg

Uploaded with ImageShack.us

crysisvaniladefault.jpg

gpu default -> 1110core

αλλα δεν θελω να το συνεχισω για μην γινει κ#λος οπως ειπες και αυτο το θεμα οπως διπλα.

Ειπα να το βαλω αλλα μετα σκεφτηκα οτι ετσι και αλλιως ειναι ψοφια τα αλογα της οποτε το gt μονο για μουρη θα το ειχε.ετσι δεν ασχοληθηκα μαζι του.ποιος θελει να δει μετρησεις?εαν καταφερω να την κανω να τρεξει κανενα bench απο αυτα που εχω γιατι ολα unsupported τα βγαζει.Κοκκινη ετσι?το χρωμα της ferrari και της φωτιας.χαχαχαχαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.