Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Τεμπελοσκυλο αν εχεις ορεξη τρεξε μου ενα S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat benchmark download from Guru3D.com εκει στα ψηλα να παρω ματι. :D
Ευχαριστως, αλλά για καποιο λογο αρνειται να ανοιξει καν το benchmark(καποια λαλακια εχω κανει με τα windows). Εχω προγραμματισει format, οποτε υπομονη :hehe:

Ευχαριστως, αλλά για καποιο λογο αρνειται να ανοιξει καν το benchmark(καποια λαλακια εχω κανει με τα windows). Εχω προγραμματισει format, οποτε υπομονη :hehe:

ούτε σε εμένα ανοίγει.. κόλλαγε στο μικρό 2ο παραθυράκι άμα εννοείς αυτό.

ποιος μένει νότια προάστια να περάσει από καλλιθέα να μου βρει μια λύσει γιατί έχω ένα θέμα με το msi afterburner και δεν μπορώ να αυξήσω τα ρολόγια με το

xcl και είναι κρίμα για τις κάρτες..(αρνείται)

ούτε σε εμένα ανοίγει.. κόλλαγε στο μικρό 2ο παραθυράκι άμα εννοείς αυτό.
Και σε μένα δεν τρέχει!!!Όταν πάει να φορτώσει το bench το πρώτο και να το τρέξει,τότε...πάπαλα!

Πρεπει να περιμενεις λιγη ωρα παραπανω.

Και εγω ετσι την πατησα οταν το ετρεξα πρωτη φορα.

Εχει παιξει κανεις με το powertune?

bOilk.gif

Εξαιρετικο !

Ολοι μας πλακωνομαστε στο +20 μπας και δωσει κατι παραπανω αλλα απο οτι φαινεται εκτος bench δεν ειναι ουσιαστικα χρησιμο...

Μολις ετρεξα το heaven σε 1200/1600 και μου εβγαλε artifacts ενω to metro ετρεξε αψογα με 79 fps average.

Δεν καταλαβαινω... Υποτιθεται οτι το Μετρο ειναι πιο βαρυ απο το heaven...

Anyway, μπορει καποιος να μου πει που μπορω να δω το ακριβες stock voltage των καρτων μου? Το ΜSI AB δειχνει τιμες που ανεβοκατεβαινουν οποτε δεν μπορω να κρινω...

Επελεξα 1.3v γνωριζοντας οτι θα δωσει τα μεγιστα και powertune +20
Καλά μη νομιζεις οτι δινοντας παραπανω ρευμα κανεις κατι. Η δικια μου για παραδειγμα πανω απο 1.25 χτυπαει μπιελα και δινει artifacts....μολις κατεβασω το ρευμα λιγο παρακατω τα τρεχει ολα νερακι. :)

Ψαξε να βρεις τη χρυση τομη....στην περιπτωση μου ειναι το 1.243

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.