Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
484 την δειχνει, εχει προσφορα για 30€ πιο κατω? Παντως στα ιδια χρηματα εχει και με custon ψυξη και Ελλαδα.

ΥΓ: Ηδη η τιμη της 7950 εχει πεσει παρα πολυ, κοντευει 400αρι!

Την εχω παραγγειλει αλλα στο τελος σου λεει οτι προκειται για 7950 οταν ολοκληρωθει η παραγγελια...βεβαια εμενα μου ηρθε επιβεβαιωσει οτι ειναι 7970 στο email μου...οτι ναναι (αν προσεξετε εχει Pic απο 7950)

Θα περιμενω να δω τι θα μου πουν οταν παω στο καταστημα και μου δωσουν 7950....για να το παιξω και εγω τρελιτσα μετα.

Eγω πηρα το Μultirama Πειραια και μου ειπαν οτι

ο κωδικος ειναι για την 7950 windforce στα 484 η 7970 κανει 579 !!!

Οποιος θελει 7950 winforce απο ΕGATE με παραγγελια σε 2 βδομαδες

στα 406 !!!!

Επισης απο pc1 η 7970 Direct CU II στα 494 με παραγγελια σε 2-3 βδομαδες !!!!!

Υπομονη για τις καλες φθηνες !!!!!!!!!!!

Οποιος θελει 7950 winforce απο ΕGATE με παραγγελια σε 2 βδομαδες

στα 406 !

Τελείωσε το απόθεμα; Μου ήρθε το μεσημέρι και ακόμη δεν έχω κλείσει το στόμα μου... Έχω πάθει τη πλάκα μου με την κάρτα. Από που ν΄αρχίσω... Καλά, θα μου πεις, απ΄την 460GTX στην 7950 σίγουρα νιώθεις.

Battlefield σε Ultra χωρίς Blur και MSAA, 2 ώρες η κάρτα δεν έχει αγγίξει πάνω από τους 55 βαθμούς κελσίου με 52-53C το 90% του χρόνου... Έχω βέβαια το καπάκι ανοιχτό για δω από θόρυβο πως πάει, συνεπώς, υπό φουλ φόρτωμα, οι 60 βαθμοί που δίνουν οι ιστοσελίδες είναι πλήρως έγκυρο! Αθόρυβη εντελώς, επίσης.

Εν ολίγοις, πιστεύω αξίζει να περιμένετε για την συγκεκριμένη στα 400 ευρώ.

Επί τη ευκαιρία, κάποιες παρατηρήσεις... Οι γραμματοσείρες με HWA ( Firefox/Win κ.λπ. ) δείχνουν πολύ καλύτερες από Nvidia... Και οι σκιές επίσης στο Battlefield! Με Nvidia υπάρχουν σημεία τα οποία είναι λες και ρίχνεις μαύρη κουρτίνα, δε βλέπεις τίποτε... Αυτές τώρα πιο φυσικές μου φαίνονται! Δε ξέρω τώρα αν είναι ιδέα μου. Επίσης, βάζω .avi αρχεία στο WMP και η κάρτα δείχνει να μην δουλεύει καθόλου... Γιατί έτσι; Δεν υποστηρίζει Hardware Acceleration στον Media Player;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.