Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

θα το πω με απλα λογακια για να το καταλάβει και ακομα χρηστης αϋπνίας. Προσωπικα θεωρω τον πυρηνα του Tahiti -> ΜΑΠΑ . Ειναι σαν να εχω μια 580gtx στα 900mhz με 3Gb μνημη και με μια απλα προσθηκη γρηγορων μνημων αλλα AMD. Οπου βγαινει και το μεγαλο bandwidth.

To θεμα ειναι οτι αυτο περιμενω απο τη μεταβαση των 28νμ ?

Ο καθενας μπορει να ονειρευεται οτι θελει σε αυτην την ζωη Ορεστη.

Εγω παντως δεν ειχα ονειρευτει οτι η νεα μου καρτουλα με μαμα ταση θα υπολειπεται 10% απο τα περσινα θηρια 2x580 της Μεγαλης Κυριας.

εδω ειναι μη ξεχνιεσαι. :D

STALKER DX11

stalkerdx11set.jpg

Uploaded with ImageShack.us

stalkerdx11res.jpg

Uploaded with ImageShack.us

stalkerset.jpg

stalkern.jpg

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Εγω τι βαζω, βρες μια καρτα ελα απο εδω και τα κανουμε!

Παντως περα απο την πλακα ο Billpeppas ξερει να κανει review και δεν το παιζει οτι φτιαχνει review...εχει μεγαλη διαφορα!

Εχει απαγορευτικο αποπλου.:p

Για εξηγησε το ξερει/φτιαχνει.

Ο καθενας μπορει να ονειρευεται οτι θελει σε αυτην την ζωη Ορεστη.

Εγω παντως δεν ειχα ονειρευτει οτι η νεα μου καρτουλα με μαμα ταση θα υπολειπεται 10% απο τα περσινα θηρια 2x580 της Μεγαλης Κυριας.

εδω ειναι μη ξεχνιεσαι. :D

zpaf αλλαξε πλευρο....κοιμασαι στο λαθος!

Nephilim τον ασχετο μου κανεις ? εχεις και 9.528 ποστ....ποτε τα εκανες αλήθεια ? εγω ειμαι πιο παλιός!!!

Αν οι CF7970 "τερματισαν" τους 2500Κ, φαντασου το μεγαλο Kepler τι θα κανει.

Αντε γιατι οι Ivy ειναι λες και δεν βγηκαν ποτε....

Nephilim τον ασχετο μου κανεις ? εχεις και 9.528 ποστ....ποτε τα εκανες αλήθεια ? εγω ειμαι πιο παλιός!!!

Οσο επαιζες με το Mac σου.

Δεν σου κανω τον ασχετο.

Εσυ κανεις το σχετικο.

Μην υπεκφευγεις ΠΑΛΙ.

το per/watt της 7950 το προσέξατε!!!???? μισά watt(σύμφωνα με το techpowerup) για απόδοση ίδια με την 580... οκ.. ακόμη και αν δεν είναι η απόδοση εκεί που θα'θελα, δεν καίει ΤΙΠΟΤΕ η καρτούλα (και ειδικά με downvoltage - για κάποιον που δεν καίγεται για τις απόλυτες επιδόσεις, θα πέφτει κάτω από 150watt...)

Κατσε να δεις τι σημαινει πονος οταν θα ερθει το κεπλερ.

Ας τους να παρουν ΑΤΙ να φανε τα μουτρα τους...θα παρουμε πιο οικονομικα Kepler εμεις! :hehe:

Αληθεια Seb να σε ρωτησω κατι ;

Οταν θα ερθει το μικρο το kepler στα ραφια η 580 θα ειναι διπλα της με τιμη ή πιστευεις οτι θα την εχουν αποσυρει ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.