Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Ναι σωστά...ειναι σημαντικό να μην χάσω τους πελάτες μιας και πουλάω αερα πατέρα ATI...

Μάλλον πρεπει να ριξεις μια ματιά στην υπογραφή μου... ;)

Peace και chillax...ειναι απλά hardware, τίποτα παραπάνω...

Δεν πηγαινε για σενα ολο το ποστ μου... μονο το αρχικο κομματι!

Το techpowerup δινει αλλα, το guru3d δινει αλλα... τελικα μετα απο 1 χρονο και μεταβαση σε 28νμ καταφερε η ΑΤΙ να βγαλει κατι κοντα σε 580Gtx ? Αυτο ειναι R&D που λεμε...

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Και με μαιμου tessellation. :D

Τελευταια κομματια παιδια οποιος προλαβει.

Κάρτες Γραφικών Μοντέλο Κάρτας Γραφικών GTX 580 - plaisio.gr

Εγώ πάντως έκλεισα μία για physics.

:p

Κόφτε τις κοκορομαχίες ρε και στείλτε τίποτα εποικοδομιτικό!

:)

Βρε Seb και ο θεός ο ίδιος να κατέβει κάτω η 580 δεν είναι καλύτερη από 7950/70 πως να το κάνουμε δηλαδή και οικονομικότερη είναι και καλύτερη σε επιδόσεις έστω για 5 FPS παραπάνω!

Τώρα αν εσύ ήθελες από τα 50 Fps που βγάζει η 580 (τυχαίο παράδειγμα) να βγάζει 100 fps η 7970 από τα 55-60-70-75 ξέρω εγώ, εεε δεν γίνεται αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μπροστά αυτήν την στιγμή!

Λες και εμείς δεν θα θέλαμε να ήταν έτσι.. μόνο εσύ θες.. αλλά αφού έτσι είναι τα πράγματα τι να κάνουμε τώρα δηλαδή..

Βρε Seb και ο θεός ο ίδιος να κατέβει κάτω η 580 δεν είναι καλύτερη από 7950/70 πως να το κάνουμε δηλαδή και οικονομικότερη είναι και καλύτερη σε επιδόσεις έστω για 5 FPS παραπάνω!

Τώρα αν εσύ ήθελες από τα 50 Fps που βγάζει η 580 (τυχαίο παράδειγμα) να βγάζει 100 fps η 7970 από τα 55-60-70-75 ξέρω εγώ, εεε δεν γίνεται αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μπροστά αυτήν την στιγμή!

Λες και εμείς δεν θα θέλαμε να ήταν έτσι.. μόνο εσύ θες.. αλλά αφού έτσι είναι τι να κάνουμε τώρα δηλαδή..

....πως με καταλαβαινεις! ...διαβασε ολο το τοπικ απο την αρχη!

....πως με καταλαβαινεις! ...διαβασε ολο το τοπικ απο την αρχη!

Εγώ βρε να διαβάσω όλο το Topic?

από εκεί που μας έλεγες ότι η 580 είναι καλύτερη και ότι έχεις "βρεί κάτι" και να σου δώσουμε μια 7970 για να μας το αποδείξεις

-μετά μας το πήγες σε Real gaming!

-μετά μας το πήγες στην 660ti

-μετά μας το πήγες στους drivers

-μετά μας το πήγες στο tessalation

-τώρα θα μας το πας στο ότι η 680-690 780-790 θα είναι καλύτερες εεε χαίρω πολύ δουλειές είναι αυτές?

Εγώ πάντως έκλεισα μία για physics.

:p

Κόφτε τις κοκορομαχίες ρε και στείλτε τίποτα εποικοδομιτικό!

:)

Εδω ειμαστε αλλα σε αλλο thread. :D

gtx680gpu-za54qo.jpg

Eχετε καταλαβει οτι εισαστε στο thelab.gr (βεβαια οτι εχει απομεινει) γιατι πολυ νομιζετε οτι πουλατε καρτες στην αυπνια απεναντι....

Εμεις σου φταιμε που εφαγες ακυρο με την αγγελια ;

Υ.Γ. Αλεξ μου αρεσε το Like που εβαλες αλλα εσυ προλαβες και πουλησες ρε φιλε ενω ο αλλος εχει μεινει .......

εγω παντως διχως bench και τετοια γιατι βαριεμαι,ετρεξα περιπου για μια βδομαδα 580gtx cuII,δανεικια απο φιλο,ε λοιπον σε Real gaming,δεν εχει καμια σχεση με την 7970 σε 1150/1600 που ειμαι τωρα,ολα αυτα σε bf3 που ηδη εχω κλεισει 150 ωρες παιχνιδιου,και δεν μου ξεγευγει ουτε frame στον οριζοντα..:hehe:

Δεν πηγαινε για σενα ολο το ποστ μου... μονο το αρχικο κομματι!

Off topic ON

Με πλήγωσες βρε κιαρατά, αλλά δεν πειράζει...σε πάω...ΟΛΟΥΣ σας παω ρε λοκώπαιδα... ;)

Off topic OFF

Αναφέρομαι σε ολους τωρα:

1)Φαινεται ξεκάθαρα οτι οι νέες ΑΤΙ ειναι μπροστα...μπροστά απο τις ΑΛΛΕΣ GTX580, ΟΧΙ την δικιά μου, ok? Fact...

2)Φαινεται ξεκάθαρα οτι όλες οι GTX580 που κυκλοφορουν και benchmarkαρουν ειναι σαπιες σε σχεση με την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...Fact...

Συμπερασμα: μην περιμενετε να πουλησω την καρτα ΜΟΥ φθηνά...Phuck...

ΥΓ: πλακα κανω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :mobile1:

...εχει 3gb μνημη και μεγαλο bandwidth σαν να μιλαω με πωλητη του Πλαισιου ειναι τα επιχειρηματα σας!

Eχετε καταλαβει οτι εισαστε στο thelab.gr (βεβαια οτι εχει απομεινει) γιατι πολυ νομιζετε οτι πουλατε καρτες στην αυπνια απεναντι....

Αν όντως έχουν κέρδος, υπάρχει μία λογική στη συμπεριφορά τους.

Δεν μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο όσοι οπαδοποιούν το χόμπυ και πασχίζουν να "κρατήσουν ψηλά τη σημαία" της Χ/Υ εταιρείας χωρίς κανένα ουσιαστικό κέρδος για τους ίδιους, ακόμα κι όταν η ίδια η εταιρεία την έχει αφήσει να "κυματιζει μεσίστια" (έστω και προσωρινά).

Καλημέρα σε όλους!!!

Στέλνω μερικά που βρήκα δεξιά αριστερά, φανταστείτε ότι οι περισσότεροι Reviewers δεν θα έχουν καν πειράξει το POWERTUNE!

Αντε να δούμε και κανένα με O/C στα 1100 να γουστάρουμε, γιατί δίπλα στο Insomnia μας τα έχει βγάλει τα μάτια ο left13!

Αφιερωμένα στις πράσινες σημαίες που κυμματίζουν μεσίστιες!

:p:p:p:p:p

metro.png

avp.png

imageview.php?image=36163

imageview.php?image=36167

XFX%20R7950%20Benchmarks%20JPEGS.005.preview.jpg

74729362.jpg

Off topic ON

Με πλήγωσες βρε κιαρατά, αλλά δεν πειράζει...σε πάω...ΟΛΟΥΣ σας παω ρε λοκώπαιδα... ;)

Off topic OFF

Αναφέρομαι σε ολους τωρα:

1)Φαινεται ξεκάθαρα οτι οι νέες ΑΤΙ ειναι μπροστα...μπροστά απο τις ΑΛΛΕΣ GTX580, ΟΧΙ την δικιά μου, ok? Fact...

2)Φαινεται ξεκάθαρα οτι όλες οι GTX580 που κυκλοφορουν και benchmarkαρουν ειναι σαπιες σε σχεση με την ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...Fact...

Συμπερασμα: μην περιμενετε να πουλησω την καρτα ΜΟΥ φθηνά...Phuck...

ΥΓ: πλακα κανω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :mobile1:

:OT:

Το ξέρω αλλά η δικιά μου είναι καλύτερη!

:dance3::shout::magic::tomato::p

:OT:

Το ξέρω αλλά η δικιά μου είναι καλύτερη!

:dance3::shout::magic::tomato::p

Οποτε θέλεις τις μετράμε φίλος...σου μιλάω λιρα 100...έτσι και την δείς θα τρομάξεις... :fist:

ΟΚ, ας ξαναγυρισουμε στις καρτες γραφικών... :smoke:

Σχετικα με το ποστ του κυριου The_Blade...

Πφφφφ...αλλο ενα ματσο benchmarks που εχουν γινει με GTX 580 που πασχουν απο "πιθηκίαση"... :smoke:

Αντε μην μου την δώσει, παρω με την μια αδεια, παω οπως είμαι σπίτι, ανοιξω το ΤΕΡΑΣ (=Atom 330, ο 2600K δεν αντεξε και αυτομόλησε στην Ανταρκτική) και σας πετάξω τα ματια εξω... :whip:

...στο photoshop... :baby:

Αφού το ανέφερα πιό πάνω δεν κάνει διαφορά το optimized...

Είναι και ίδιο επίπεδο στο tesselation με το 64X...

Ακου Κωστα την γνωμη μου επειδη καποια παιδια εχουνε να λενε περι αυτου.

Εμενα δεν με απασχολει καθολου ποιος την εχει μεγαλυτερη εκει στο Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking.

Εμενα σαν πελατη με ενδιαφερει αν η φαφουτα καρτα μου αδυνατει να παιξει το Crysis 2 με tessellation φαντασμα να μπορω να το ριχνω απο τον οδηγο της καρτας μου.

Στην αλλη οχθη η Nvidia μου λεει ΟΧΙ πρεπει να παρεις την καινουργια μου καρτα αν σου αρεσει το παιχνιδι.

Για την πρασινη Κυρια η επανασταση στους οδηγους της ερχεται με το FPS Limiter with Nvidia's Next Drivers - Guru3D.com Forums

θα το πω με απλα λογακια για να το καταλάβει και ακομα χρηστης αϋπνίας. Προσωπικα θεωρω τον πυρηνα του Tahiti -> ΜΑΠΑ . Ειναι σαν να εχω μια 580gtx στα 900mhz με 3Gb μνημη και με μια απλα προσθηκη γρηγορων μνημων αλλα AMD. Οπου βγαινει και το μεγαλο bandwidth.

To θεμα ειναι οτι αυτο περιμενω απο τη μεταβαση των 28νμ ?

Σαφως και οχι και ειδικα οταν μου ζητανε ενα καρο ευρω για κατι που σε λιγους μηνες μπορει να μην αξιζει τα μισα, η AMD εχει μεινει πισω τεχνολογικα μαλλον ακολουθαει τα χνάρια του Bulldozer.... εκτος εαν η Nvidia με το Kepler αυτοκτονήσει!

Πολυ δυσκολο... 2 χρονια ειναι αυτα! Απλα μην ξεχνατε οτι το Kepler δεν ειναι μονο για τα desktop pcs αλλα και για αλλα πραγματα που θελει μεγαλη προσοχη!

Οσα optimization να βαλει η AMD ειναι καταδικασμενη! .....αν αναλογιστώ το βημα της ΑΜD απο την 5870->7970 και παρω κατι αναλογο για το FERMI -> KEPLER μαλλον παμε για πρασινο παρτι με μπολικα ουζα που καποιος αξιζει να περιμενει!

ξεχάσατε τι είδαμε απο τα 55nm στα 40nm και απο την ΑΤΙ αλλα και απο την NVIDIA.... τοσο χαρα γι αυτα τα 28νμ που βλέπετε απο που πηγάζει και κάνετε σαν τρελα παιδακια...

μα αυτο λεω αγορινα μου δεν ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ SETS

Αγορινα μου δεν λες.

Τρεις φορες ρωτησα και τελικα απαντησε ο Κρεπας.

Για πες τι βαζω για να ειναι στα ιδια sets.

Αγορινα μου δεν λες.

Τρεις φορες ρωτησα και τελικα απαντησε ο Κρεπας.

Για πες τι βαζω για να ειναι στα ιδια sets.

Εγω τι βαζω, βρες μια καρτα ελα απο εδω και τα κανουμε!

Παντως περα απο την πλακα ο Billpeppas ξερει να κανει review και δεν το παιζει οτι φτιαχνει review...εχει μεγαλη διαφορα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.