Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει διαφορά και είναι υπέρ της 7970. Τώρα αν είναι 5% η 25% δεν μου λέει κάτι... Η ψαλίδα πιστεύω θα μεγαλώσει με πιο ώριμους drivers.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει διαφορά και είναι υπέρ της 7970. Τώρα αν είναι 5% η 25% δεν μου λέει κάτι... Η ψαλίδα πιστεύω θα μεγαλώσει με πιο ώριμους drivers.

Δεν θα ήλπιζα σε μεγάλη βελτίωση να σου πω την αλήθεια.

Δεν είναι τόσο διαφορετική η νέα σειρά αρχιτεκτονικά από την σειρά 6.

Είδωμεν

Δεν θα ήλπιζα σε μεγάλη βελτίωση να σου πω την αλήθεια.

Δεν είναι τόσο διαφορετική η νέα σειρά αρχιτεκτονικά από την σειρά 6.

Είδωμεν

ε ναι

όπως απο 5000 σε 6000

ετσι θα γίνει και εδώ

και μαλλον η 8000 ισως να βγει και με την μεγαλη κοπελα της nvidia, τελος του 2012

ε ναι

όπως απο 5000 σε 6000

ετσι θα γίνει και εδώ

και μαλλον η 8000 ισως να βγει και με την μεγαλη κοπελα της nvidia, τελος του 2012

ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε η 6970 ήταν 15-20% πάνω από την 5870.....

Η 7970 είναι χαλαρά 50 - 60% πάνω απότην 6970 σε στοκ ταχύτητες!

O/Ced η 7970 είναι 80-100% πιο πάνω από την Ο/Ced 6970

Δηλαδή δέστε τις μετρήσεις των παιδιών εδώ, αν δεν πιστεύεται το 100% των review Που δείχνουν αυτή την εικόνα..

Απλά η ΑΜΔ βλέποντας ότι παίζει μόνη της έβαλε χαμηλά τα ρολόγια για να μας πουλήσει και το refresh μετα.... έχετε ξαναδεί κάρτα να παίνει 300-350 Mghz πάνω με αέρα;

Η αρχιτεκτονική Tahiti σπάει κοκαλα σε απόδωση και Mghz...

Η αρχιτεκτονική Tahiti σπάει κοκαλα σε απόδωση και Mghz...

Ορίστε.

Ο Sebastian πλέον εξτασιώνεται με τις nVIDIA, και ο φίλος μας από εδώ με τις AMD.

Υπερβολικές οι αντιδράσεις και από τις 2 πλευρές IMHO.

Ο Ορέστης ( Sebastian ) χαβαλεδιάζει περισσότερο την περισσότερη ώρα, δεν φανατίζεται.

Ορίστε.

Ο Sebastian πλέον εξτασιώνεται με τις nVIDIA, και ο φίλος μας από εδώ με τις AMD.

Υπερβολικές οι αντιδράσεις και από τις 2 πλευρές IMHO.

Ο Ορέστης ( Sebastian ) χαβαλεδιάζει περισσότερο την περισσότερη ώρα, δεν φανατίζεται.

χαβαλέ κάνουμε (οι περισσότεροι :p ) ....

Αλλά ειδικά αν δει κανείς τη διαφορά από 6970 σε 7970 είναι πολύ μεγάλο άλμα.

Η 7970 είναι σίγουρα κρατημένη πίσω στα ρολόγια, πάει 1200 με σιγουριά (1.3v), αν την είχαν τρέξει μέχρι τα 1125 default θα μιλούσαμε για διαφορά με την 6970 περίπου 70% πάνω.

......μαπα το καρπουζι, ειδες το Metro 2033! αντε καλο game, μονο μπεκρης παιζει ετσι απο τα 180fps στα 10 fps...stuttering και σε μονοπυρηνη καρτα!!!!

28νμ καρτα και αγκομαχαει να περασει το 580gtx! Αυτα ειναι!

Εγω μεχρι να βγει η πρασινη θεα θα συνεχισω να σε παιζω οπως σου ειχα υποσχεθει.

NVIDIA 580 GTX αγνωστων λοιπων στοιχειων λογω μοδας. :D

metro20333.jpg

metromamadofoff.jpg

Υ.Γ. 1. Ορεστη βλεπω καποια frame drops στο γραφημα σου για ψαξτο λιγο. :hehe:

Υ.Γ. 2. Ξεκινα να πινεις.:p

Εγω μεχρι να βγει η πρασινη θεα θα συνεχισω να σε παιζω οπως σου ειχα υποσχεθει.

metromamadofoff.jpg

Υ.Γ. 1. Ορεστη βλεπω καποια frame drops στο γραφημα σου για ψαξτο λιγο. :hehe:

Υ.Γ. 2. Ξεκινα να πινεις.:p

Aρα εδω ειμαστε, εμενα τα drops μου ειναι μια χαρα! Με τσακισες με 4 fps διαφορα!!!!! Ποοοοοοο καταστροφη!!!

....αλλα να σου θυμισω κατι βασικο οταν ειχε βγει η 5870 στα 320 ευρω και εριχνε στην 285 στα αυτια!

Εγω τωρα τι να πω γι αυτο που βλεπω ? οτι η νεα γενια σου, αγκομαχαει ?

....και εδωσες και 580 ευρω ! Περα οτι εδωσες 2 καρτες και εβαλες και απο την τσεπη ! Εγω εδωσα 505 ευρω πριν 1 χρονο και 3 μηνες...

Aρα εδω ειμαστε, εμενα τα drops μου ειναι μια χαρα! Με τσακισες με 4 fps διαφορα!!!!! Ποοοοοοο καταστροφη!!!

....αλλα να σου θυμισω κατι βασικο οταν ειχε βγει η 5870 στα 320 ευρω και εριχνε στην 285 στα αυτια!

....και εδωσες και 580 ευρω ! Περα οτι εδωσες 2 καρτες και εβαλες και απο την τσεπη ! Εγω εδωσα 505 ευρω πριν 1 χρονο και 3 μηνες...

STALKER O/C (920/2100)

stalkeroverclockgtx580.jpg

stalkerset.jpg

stalkern.jpg

Συνεχισε να πινεις αλλα με μετρο. :T:

unigine extreme

cpu@4.5

uniginenewgpu980core.jpg

Ετσι για να σπασει λιγο η μονοτονια :hehe:

capture1od.png captureveu.png

Είπα μετά το φαι να κάνω λίγο benching και το αποτέλεσμα:

Επισήμως 2 7970cf στα 1250-1700 ξεπέρασαν 3 gtx580sli 950-1100-1600 στο unigine 2.5 extreme preset:

unigine2589447extremete.jpg

:)

Είχα τα fanακια στο 80% και η θερμοκρασία στην μία κάρτα έφτασε 60 και στην άλλη 70 μέγιστο κατά τη διάρκεια του run.

Άντε να ωριμάσουν και άλλο οι drivers να ανέβουν και άλλο οι επιδόσεις...

:D:clap:

ΥΓ.

Και με τον παλιόγερο i7 920 D0 που είναι μόλις τετραπύρηνος στα 4.2Ghz

Με βλεπουν τοση ωρα και "γελαω" μονος μου εδω και αναρωτιουνται τι εχω παθει.... :...:

Default clock...

unig3.png

Τα υπολοιπα , μυστικα για την ωρα...

Χμμ, εχεις δικιο...κι εγω μες την μοδα :D

Default Clock.

unig4.png

Ελατε να το "πιασουμε"... :hehe:

Games:

STALKER DEFAULT

stalkersettings.jpg

stalkerdefaultgtx580.jpg

STALKER O/C

stalkeroverclockgtx580.jpg

stalkerset.jpg

stalkern.jpg

Συνεχισε να πινεις αλλα με μετρο. :T:

74729362.jpg

περιμενε, γιατι αποκτα ενδιαφερον το θεμα!

με τι ρολογια ειχες την 580 στο πιο πανω bench του metro 2033? default?

αν εισαι παντως στα 950 (23% πανω) και ακομα να φτασεις μια 7970 με πυρηνα στα μαμα της τοτε δεν μπορεις πια να λες πως η διαφορα ειναι πιο μικρη απο οσο νομιζουμε...γιατι αν εισαι στα 950 πυρηνα, η διαφορα ειναι >25% στο συγκεκριμενο bench!

Α ρε φιλε ποσο πολυ μεγαλωσες απο τοτε και ψαχνεις να βρεις ποσα εδωσα για την ταυλα μου και αν η σκατζα που εκανα ηταν προς το συμφερον μου.

Γερασες πριν της ωρας σου βρεεεεε .........

Αχ εποχες...

15868486.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.