Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Δεν χρειαζετε νερακι εχω κρατησει κι αλλο νουμερακι οσο ηταν με το accelero αλλα ντρεπομαι να το ποσταρω :o

Σύντομα, θα προσθέσω τα ίδια bench με την κάρτα σε νερό. (block arrived :D )

Εγω θελω νουμερακια που εχεις κρατησει απο το νερο. :D

Πρόβλεψη κάνει ο τυπάς απο το βίντεο για νέα κάρτα απο την nvidia λίγο πριν το καλοκαίρι.......δηλ.για 5-6 μήνες η ΑΤΙ παίζει μόνη της...

...παιζει μονη της ?

Ο ανθρωπος μιλαει για το μεγαλο Kepler!

Κατσε να δεις απο Μαρτιο...

Tοσα εχω κανει ολα αυτα τα χρονια... δεν περναει απο το χερι μου, παρολου που εχω δουλεια, διαβασματα και αλλα τοσα, γουσταρω και θελω να το κανω. Αλλα δεν βλεπω ανταποκριση...

Τι να κανω ρε μαν...? :p

Ακου Ορεστη τι θα κανεις.

Σημερα το Π. εχει 7950 στα 409 ευρω με 3GB.

Πετα τη μιζερια με το 1.5GB και παρε τηλ.

Τρελο γκομενακι σου λεω. :D

...παιζει μονη της ?

Ο ανθρωπος μιλαει για το μεγαλο Kepler!

Κατσε να δεις απο Μαρτιο...

Seb, αν όσα ακούγονται είναι αλήθεια, όντως αρχές Απριλίου η 7970/50 δεν θα παίζει μόνη της....

Θα τη δίνουν με ένα GK104 δώρο για τα physx....

:p :clap: :p

Σημερα το Π. εχει 7950 στα 409 ευρω με 3GB.

Πότε θα φανεί στο κοινό αυτό; ή κάνεις πλάκα;

Αυτο γραφω Πασχαλη αλλα καποιοι περιμενουν τα 2GB της πρασινης με τα 256 bus που θα μας παρει τα μυαλα. :hehe:

1) Κακό είναι ? Αν δεν βγεί καλύτερη η πράσινη παίρνουνε την AMD.

Αν βγεί καλύτερη η πράσινη, είτε παίρνουνε την πράσινη, είτε παίρνουνε την κόκκινη φθηνότερα από τα 409 της σήμερον ημέρας

2) Επειδή έχετε κολλήσει με το BUS Width, και το Memory Bandwidth ως συνέπεια αυτού, κάντε δοκιμούλα 3-4 games ανεβάζοντας τις μνήμες αλλά και κατεβάζοντας τες κάτω από τα stock να δείτε πού και πότε αυξάνωνται ( αν ), και πότε μειώνονται οι επιδόσεις ;)

Παιδιά το θέμα δεν είναι πια θα είναι πιο δυνατή...Το θέμα ειναι η τσέπη μας...:)

Μακάρι να βγει και αύριο που λέει ο λόγος το κεπλερι να δουμε τις τιμές να πέφτουν λιγο...

Άντε γιατι θέλω αναβάθμιση...:p

1) Κακό είναι ? Αν δεν βγεί καλύτερη η πράσινη παίρνουνε την AMD.

Αν βγεί καλύτερη η πράσινη, είτε παίρνουνε την πράσινη, είτε παίρνουνε την κόκκινη φθηνότερα από τα 409 της σήμερον ημέρας

2) Επειδή έχετε κολλήσει με το BUS Width, και το Memory Bandwidth ως συνέπεια αυτού, κάντε δοκιμούλα 3-4 games ανεβάζοντας τις μνήμες αλλά και κατεβάζοντας τες κάτω από τα stock να δείτε πού και πότε αυξάνωνται ( αν ), και πότε μειώνονται οι επιδόσεις ;)

Οχι βεβαια καλο ειναι.

Οποιος εχει υπομονη παντα βγαινει κερδισμενος. :T:

Οσο για το BUS Width/Memory Bandwidth κοιτα εδω και θα καταλαβεις.

metro1375.jpg

metro1800.jpg

Εγω δεν θεωρω λιγο το 5% πανω ΜΟΝΟ απο την μνημη.

Ταση για την μνημη στα 1790 μαμα εννοειται.

Οχι βεβαια καλο ειναι.

Οποιος εχει υπομονη παντα βγαινει κερδισμενος. :T:

Οσο για το BUS Width/Memory Bandwidth κοιτα εδω και θα καταλαβεις.

metro1375.jpg

metro1800.jpg

Εγω δεν θεωρω λιγο το 5% πανω ΜΟΝΟ απο την μνημη.

Ταση για την μνημη στα 1790 μαμα εννοειται.

Δοκίμασε με τις μνήμες 200MHz κάτω από τα stock clocks ( κράτα σταθερό τον Core @ 1000MHz, και παίζε μόνο με τις μνήμες ), δοκίμασε και 300MHz κάτω τις μνήμες, 400MHz κάτω.

Αντίστοιχα και πρός τα πάνω σε BF3, Crysis, FarCry 2, DiRT 3, CoD8:MW3, S.T.A.L.K.E.R.: C.o.P., 3D Mark 11 Xtreme Preset, Heaven Extreme, και πες μας τι είδες να συμβαίνει ;)

[ με τα game details @ Max settings, 1920x1080 4xAA 16xAF & High Quality τα MipMap detail level & το Catalyst A.I. Off @ CCC ]

Δοκίμασε με τις μνήμες 200MHz κάτω από τα stock clocks ( κράτα σταθερό τον Core @ 1000MHz, και παίζε μόνο με τις μνήμες ), δοκίμασε και 300MHz κάτω τις μνήμες, 400MHz κάτω.

Αντίστοιχα και πρός τα πάνω σε BF3, Crysis, FarCry 2, DiRT 3, CoD8:MW3, S.T.A.L.K.E.R.: C.o.P., 3D Mark 11 Xtreme Preset, Heaven Extreme, και πες μας τι είδες να συμβαίνει ;)

[ με τα game details @ Max settings, 1920x1080 4xAA 16xAF & High Quality τα MipMap detail level & το Catalyst A.I. Off @ CCC ]

Βασιλη μου ολα αυτα θα τα κανετε μαζι με τον Seb οταν ερθουν οι πρασινες. :D

Απλα σχολιασε τις εικονες που βαζω.

Αυτο μου αρκει. :T:

Δοκίμασε αυτό που σου είπα αν δεν βαριέσαι, μην κολλάς σε ένα bench και σε μονά runs.

Συνεχιζεις να μην σχολιαζεις αλλα να αμφισβητεις το 5% plus μονο απο τις μνημουλες και μου λες για μονα runs.

OK.

Πασο. :T:

Συνεχιζεις να μην σχολιαζεις αλλα να αμφισβητεις το 5% plus μονο απο τις μνημουλες και μου λες για μονα runs.

OK.

Πασο. :T:

Δεν σχολιάζω πράγματα για τα οποία δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Σου λέω για μονά runs γιατί ξέρω πολύ καλά τι απόκλιση έχει από run σε run στα minimum & maximum FPS το benchmark του metro, όπως και τα benchmarks αρκετών games.

Επίσης για να σου γράφω το από πάνω post, μάλλον έχω δοκιμάσει downclocking & overclocking τις μνήμες σε αρκετά games σε 4-5 διαφορετικές κάρτες τα τελευταία χρόνια ;)

Έρχεται αρθράκι μόλις ξεμπερδέψω με τις Avexir :)

βρε παιδες πως κανετε το powertune απο ccc στο +20% να σας το κραταει σαν ρυθμιση απο τη στιγμη που χρησιμποιητε msi ab για κλοκαρισμα???

εμενα καθε φορα που κανω restart το pc μου το γυρναει σε default (+0%)

βρε παιδες πως κανετε το powertune απο ccc στο +20% να σας το κραταει σαν ρυθμιση απο τη στιγμη που χρησιμποιητε msi ab για κλοκαρισμα???

εμενα καθε φορα που κανω restart το pc μου το γυρναει σε default (+0%)

Δεν εχω τετοιο θεμα.

Εχεις τικαρει στο msi ab το apply overclocking at system startup ;

Εδω τελειωνουν οι μνημουλες με μαμα ταση.

unigine.jpg

Υ.Γ Δεν θα βαλω ποσο κατω ειναι το score με τα ρολογια στις μνημες 1375. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.