Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Tι να αγορασεις ? πλακα μας κανεις! Περιμενεις αγορίνα μου...

Βεβαια εαν βγουν απο τα καβουκια τους οι κατοχοι 7970 και ετοιμασουμε το τεστακι, θα γεμισουν οι αγγελίες οποτε και τσιμπας κατι....

....γιατι σιγα μην μεινει ο zpaf με την μπουρουχα (7970) !

Ρε seb πολύ πορωμένος είσαι και μου έχεις κινήσει την περιέργεια....μπουρούχα η 7970? :wassat:

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περιμένω, το έχω δηλώσει άλλωστε εξ αρχής. Η υπομονή είναι αρετή! :p

Πραγματικά αν τα έγραφε κανένας άλλος αυτά θα είχε πέσει τρελό κραξίδι, οπότες φρόντισε να κάνετε με τον πέππα κανά ριβιού, για το γαμώτο να δούμε τις αλήθειες που παίζουν.

Σου δίνω τον λόγο μου πως εάν έχεις δίκιο, θα πάρω nvidia (θα πουλήσω την 6950 και θα πάρω μτχ 580 που θα πλερώσω κ λίγα) και θα αλλάξω αβατάρι ρε!:tomato:

Ρε seb πολύ πορωμένος είσαι και μου έχεις κινήσει την περιέργεια....μπουρούχα η 7970? :wassat:

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περιμένω, το έχω δηλώσει άλλωστε εξ αρχής. Η υπομονή είναι αρετή! :p

Πραγματικά αν τα έγραφε κανένας άλλος αυτά θα είχε πέσει τρελό κραξίδι, οπότες φρόντισε να κάνετε με τον πέππα κανά ριβιού, για το γαμώτο να δούμε τις αλήθειες που παίζουν.

Σου δίνω τον λόγο μου πως εάν έχεις δίκιο, θα πάρω nvidia (θα πουλήσω την 6950 και θα πάρω μτχ 580 που θα πλερώσω κ λίγα) και θα αλλάξω αβατάρι ρε!:tomato:

την δικια μου θα παρεις φλασαρισμενη κομπλε, λεει και sebastian edition στο bios 925/4400 με accellero 60 max temps χειμωνα και 72 το καλοκαιρι χωρις aircondition....

την δικια μου θα παρεις φλασαρισμενη κομπλε, λεει και sebastian edition στο bios 925/4400 με accellero 60 max temps χειμωνα και 72 το καλοκαιρι χωρις aircondition....

Ρε συ όλη αυτή η φασαρία για να αγοράσω την κάρτα σου? Και αν θυμάσαι έχω κλείσει και τον ι7 σου όταν πάρεις ivy b. ! :p

REVIEW-REVIEW-REVIEW :shout:

Ρε συ όλη αυτή η φασαρία για να αγοράσω την κάρτα σου? Και αν θυμάσαι έχω κλείσει και τον ι7 σου όταν πάρεις ivy b. ! :p

REVIEW-REVIEW-REVIEW :shout:

Tοσα εχω κανει ολα αυτα τα χρονια... δεν περναει απο το χερι μου, παρολου που εχω δουλεια, διαβασματα και αλλα τοσα, γουσταρω και θελω να το κανω. Αλλα δεν βλεπω ανταποκριση...

Τι να κανω ρε μαν...? :p

....γιατι σιγα μην μεινει ο zpaf με την μπουρουχα (7970) !

unigine324x1920.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cN7E4FtWL2E]Αντώνης Ρέμος - Δεν έχω που να πάω - YouTube[/ame]

Ρε συ όλη αυτή η φασαρία για να αγοράσω την κάρτα σου?

Τι να την κανεις βρε συ εχω μια 8800gt για PhysX αν θες.:hehe:

H 580 είναι σαν μια ώριμη έμπειρη κυρία που ακόμα καλά κρατεί,η7970 είναι η πιτσιρικα η εντυπωσιακή και νέα που όλοι γυρίζουν το κεφάλι τους να την κοιτάξουν έστω και μια φορά,απειρη ακόμη αλλα με πολλές προοπτικές....ο χρόνος και οι......drivers θα δείξουν...

H 580 είναι σαν μια ώριμη έμπειρη κυρία που ακόμα καλά κρατεί,η7970 είναι η πιτσιρικα η εντυπωσιακή και νέα που όλοι γυρίζουν το κεφάλι τους να την κοιτάξουν έστω και μια φορά,απειρη ακόμη αλλα με πολλές προοπτικές....ο χρόνος και οι......drivers θα δείξουν...

Καμία επιλογή με την εμπειρία μιας ώριμης κυρίας σε συνδυασμό με την φρεσκάδα της νέας και ωραίας κορασίδας, υπάρχει? (Κατά προτίμηση σε κόκκινο χρώμα?):p

Και είπαμε να παίξουμε θέλουμε, όχι να φάμε σούπα!:tomato:

Καλα βρε Αλεξ δεν κρατησες και κανα νουμερακι τοτε με την καρτουλα στο νερο ; :D

Δεν χρειαζετε νερακι εχω κρατησει κι αλλο νουμερακι οσο ηταν με το accelero αλλα ντρεπομαι να το ποσταρω :o

Αντε να ερθει καμια καλη custom version γιατί με έχετε τρελάνει!

By the way, Ακούγεται ότι το Kepler έχει προβλήματα, και έχουν μουρλαθεί να τα μαζέψουν με το PR.

@Seb είσαι ο μεγαλύτερος πωλητής που έχω γνωρίσει :dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.