Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
UPDATE: Notice how the Furmark screenshot shows the card achieving a mere 40fps at 1280x720? A card in this performance bracket can obviously do way better than this. This poor framerate will be down to the power throttling circuitry protecting the card under such conditions by slowing down the performance severely. If the throttle was disengaged the card would perform spectacularly for a short while and then likely cook itself to death, especially with this overclock. Thanks to one of our eagle-eyed forum members for spotting this.

HD 7970 Overclocked to 1.26 GHz: 28 nm Tech Really Stretches Its Legs | techPowerUp

δλδ εμενα που δινει το furmark 82 FPS με default ρολογια τι σημαινει αυτο ??? εχουμε προβλημα???

Μια χαρα εισαι.

zpaf ,αν δεν κανω λαθος ο τυπος στο forum απο οπου με παρεπεμψες για την απαντηση λεει οτι η καρτα στο furmark τρεχει με 40fps οχι επειδη εχει χαμηλη αποδοση αλλα γτ λειτουργει καποιο κυκλωμα προστασιας της καρτας που αποτρεπει την οποια ζημια της απο ενδεχομενο overload. Αν καταλαβαινω καλα!

γι αυτο ρωταω για τα fps στο furmark!

zpaf ,αν δεν κανω λαθος ο τυπος στο forum απο οπου με παρεπεμψες για την απαντηση λεει οτι η καρτα στο furmark τρεχει με 40fps οχι επειδη εχει χαμηλη αποδοση αλλα γτ λειτουργει καποιο κυκλωμα προστασιας της καρτας που αποτρεπει την οποια ζημια της απο ενδεχομενο overload. Αν καταλαβαινω καλα!

γι αυτο ρωταω για τα fps στο furmark!

Οχι δεν εχεις κανενα θεμα τοσα βγαζω και εγω απλα να προσεχεις με τις θερμοκρασιες γιατι πανω απο τους 90c οπως διαβαζω η καρτουλα "κουδουνιζει".

Σε real gaming εχει να πεσει πολυ γελιο με την ΑΤΙ...

Ζpaf ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ?

Θες να σου ποσταρω το διαγραμμα μου ? Να γελαμε μεχρι τα Kepler ? :hehe:

Για ελα, για ελα απο το σπιτι...θα γελανε και τα τσιμεντα!

Ζpaf κρυψου και αλλο!!! μην δινεις δεν σε συμφερει....

Βαλε αγγελια οσο προλαβαινεις....

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] βρηκα ενα απο αρχειο metro με 925core

(βγαλε το dof μπας και παρεις τιποτα στα minimun :p )

Καλα βρε Αλεξ δεν κρατησες και κανα νουμερακι τοτε με την καρτουλα στο νερο ; :D

Βγηκαν οι λυκοι απο τις σπηλιες Γιαννη!!!!

Οι λυκοι γινανε σκιουρακια και καβαλησανε sandy μπας και παρουνε κανα καρε ρε συ.

Σε real gaming εχει να πεσει πολυ γελιο με την ΑΤΙ...

Ζpaf ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ?

Θες να σου ποσταρω το διαγραμμα μου ? Να γελαμε μεχρι τα Kepler ? :hehe:

Για ελα, για ελα απο το σπιτι...θα γελανε και τα τσιμεντα!

Ζpaf κρυψου και αλλο!!! μην δινεις δεν σε συμφερει....

Βαλε αγγελια οσο προλαβαινεις....

Θα ποσταρω αν πρωτα μου δωσεις ενα farcry2 με τον sandy στα μαμα του. :hehe:

Ζpaf ελα απο εδω... ασε τα bench...κοντα στο σπιτι μου ειναι το Πλαισιο! Ξερεις εσυ ;)

Δεν θα ηθελα να ημουνα στη θεση της nvidia γιατι πραγματικα δεν θα ξερα εαν χρειαζεται να βγαλω καν καρτα... ο αντιπαλος κηδεύτηκε πριν της ωρας του!

Δεν θα ηθελα να ημουνα στη θεση της nvidia γιατι πραγματικα δεν θα ξερα εαν χρειαζεται να βγαλω καν καρτα... ο αντιπαλος κηδεύτηκε πριν της ωρας του!

Βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα

Τελικά ποιός την έχει μακρύτερη?:p

Ριβιουδάκι να δω και μετά αγοράζω!

Tι να αγορασεις ? πλακα μας κανεις! Περιμενεις αγορίνα μου...

Βεβαια εαν βγουν απο τα καβουκια τους οι κατοχοι 7970 και ετοιμασουμε το τεστακι, θα γεμισουν οι αγγελίες οποτε και τσιμπας κατι....

....γιατι σιγα μην μεινει ο zpaf με την μπουρουχα (7970) !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.