Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
σιγά μην φέρουν 7970

Βρε πρασυνολυκε αν μου ζηταγε ο Seb την καρτουλα για να δει ποσο εχει ανοιξει η ψαλιδα σε σχεση με την γριουλα του θα το σκεφτομουνα.

Αν μου ελεγε οτι ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως θα το σκεφτομουνα.

Αν μου ελεγε οτι οι φαφουτες κανουν καλυτερες ..... παλι θα το σκεφτομουνα.

Να μου λεει ομως οτι η γριουλα του κανει καλυτερο κρεβατι (real gaming ....) απο το γκομενακι μου εεεεε αυτο δεν το δεχομαι. :hehe:

Βρε πρασυνολυκε αν μου ζηταγε ο Seb την καρτουλα για να δει ποσο εχει ανοιξει η ψαλιδα σε σχεση με την γριουλα του θα το σκεφτομουνα.

Αν μου ελεγε οτι ο νεος ειναι ωραιος αλλα ο παλιος ειναι αλλιως θα το σκεφτομουνα.

Να μου λεει ομως οτι η γριουλα του κανει καλυτερο κρεβατι (real gaming ....) απο το γκομενακι μου εεεεε αυτο δεν το δεχομαι. :hehe:

zpaf .... MILF FTW ... ε ρε Δ.Βεργή που χρειάζεστε μερικοί...

Δεν λεει αυτο. Λεει απλα οτι δεν μπορεις να λες Ρωσσιδα μια Αλβανη επειδη εμαθε λιγα ρωσσικα. DA?

Παντως πραγματικα πιστευω οτι θα ητανε καλυτερα για σενα δυο διμετρες Ρωσσιδες (7970x2) απο τεσσερα κοντοστουπικα φιλιππινεζακια (590x2) που εχεις τωρα. :hehe:

Παντως πραγματικα πιστευω οτι θα ητανε καλυτερα για σενα δυο διμετρες Ρωσσιδες (7970x2) απο τεσσερα κοντοστουπικα φιλιππινεζακια (590x2) που εχεις τωρα. :hehe:

Οι κοντες κανουν καλυτερο sex :mobile1:

ετσι θα τεσταρουμε! :p

Παμε στον billpeppa που τα εχει ολα ετοιμα ? 5 ωριτσες θελουμε μονο και θα εχουμε τα αποτελεσματα σε 1920χ1080

εσυ εισαι Λαρισα...θελω zpaf και KostaNK

Φίλε μου θα ερχόμουνα αλλά έχει πέσει πολύ δουλειά. Ούτε να ευχαριστηθώ τις κάρτες μου σε real life gaming δεν προλαβαίνω...

Αν βρω χρόνο κάποια στιγμή θέλεις να σου τρέξω κανένα benchmark σπίτι μου;

Για ονομα ρε παιδια,ας πάει κάποιος με 7970 να γινει η συγκριση που θελει ο seb,κερδισμένοι όλοι θα βγούμε,ετσι μου ερχεται να κατέβω Αθήνα με τρένο και κάρτα....

Υ.Γ

Στο Bf3 εμένα μου κλειδώνει στα 60 fps και όλα κυλάνε ομαλότατα,στην 580 που ειχα δεν θυμάμαι .....

Φίλε μου θα ερχόμουνα αλλά έχει πέσει πολύ δουλειά. Ούτε να ευχαριστηθώ τις κάρτες μου σε real life gaming δεν προλαβαίνω...

Αν βρω χρόνο κάποια στιγμή θέλεις να σου τρέξω κανένα benchmark σπίτι μου;

Μα και χρονο να ειχες φιλτατε real life gaming με την καρτουλα σου απλα δεν .... :D

Για ονομα ρε παιδια,ας πάει κάποιος με 7970 να γινει η συγκριση που θελει ο seb,κερδισμένοι όλοι θα βγούμε,ετσι μου ερχεται να κατέβω Αθήνα με τρένο και κάρτα....

Εγω τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι καλυτερα οποιος παει να παει με μια 7950 στον Ορεστη. :hehe:

+1000

Μα το κέρατο μου εμένα μου ερχεται να αγοράσω μια μονο και μονο για να την συγκρινουν...

+1000

Μα το κέρατο μου εμένα μου ερχεται να αγοράσω μια μονο και μονο για να την συγκρινουν...

Επειδη σε κοβω με ομορφη καρτουλα Asus GTX580 DirectCUII δεν εχεις πολλες επιλογες.

ASUSTeK Computer Inc. - Graphics Cards- ASUS HD7970-DC2T-3GD5

http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p785783_3072MB-Asus-Radeon-HD-7970-DirectCU-II-T-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-.html

μπορει καποιος, αν εχει την καλη διαθεση και ορεξη να μου εξηγησει τι εννοουμε με τον ορο ''power throttling'' ???

UPDATE: Notice how the Furmark screenshot shows the card achieving a mere 40fps at 1280x720? A card in this performance bracket can obviously do way better than this. This poor framerate will be down to the power throttling circuitry protecting the card under such conditions by slowing down the performance severely. If the throttle was disengaged the card would perform spectacularly for a short while and then likely cook itself to death, especially with this overclock. Thanks to one of our eagle-eyed forum members for spotting this.

HD 7970 Overclocked to 1.26 GHz: 28 nm Tech Really Stretches Its Legs | techPowerUp

:hehe:

γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος :p

Επειδη σε κοβω με ομορφη καρτουλα Asus GTX580 DirectCUII δεν εχεις πολλες επιλογες.

ASUSTeK Computer Inc. - Graphics Cards- ASUS HD7970-DC2T-3GD5

3072MB Asus Radeon HD 7970 DirectCU II T Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) - Computer Shop

Να σου πω την μαυρη αληθεια αδερφέ, δεν νομιζω οτι η επομενη καρτα θα ειναι DirectCUII (ανεξαρτήτως αν ειναι AMD/ATI ή Nvidia) ή οποιαδήποτε 3 slot...πολύ ησυχη σε στοκ καταστασεις και δεν το συζητώ (και με αυτό το σκεπτικο την αγόρασα την συγκεκριμένη) αλλα 3 καταραμένα slots ρε γμτ...

(οκ, τωρα καταλαβα τι προσπαθεις να κανεις...θελεις να με κολάσεις για να ερθω στην "αλλη" μερια ετσι??? :innocent: )

Δηλαδή το site που όλο τον χρόνο μας πρήζει με ένα κάρο rumors, δήθεν specs ( πόσα "news articles" είχανε βγάλει οι ίδιοι με δήθεν specs όπως οι XDR2 για την 7970 ), και ένα κάρο π1π3ς, μας λέει τώρα, δίχως την παραμικρή απόδειξη, ότι τα site που έχουνε γράψει στα news ή forum ότι η nVIDIA θα βγάλει φθηνά το GK104, λένε ψέμματα.

I don't want to live in this world anymore pic®

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.