Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

χαχαχα για ελα απο εδω, το πλαισιο κανει ακομα επιστροφες!!!!

Και τι να παρω 2x580 για να παιξω Lost Planet 2 με 5 καρε παραπανω ; :hehe:

TESTB

lptest2.jpg

http://www.thelab.gr/1063162998-post110.html

TESTB

lp2dx11x4aatestb.jpg

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/580gtx-sli-csaris-and-sebastian-86846.html

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι σκυλιαζετε έτσι εσεις τα παιδια με τις nvidia...

καλως η κακως η 7970 ειναι η δυνατοτερη καρτα και θα παραμεινει για καμποσο καιρο ακομα.

οποιος εχει 500€ για καρτα, παει και παιρνει 7970 με κλειστα ματια. αν εχει λιγοτερα, θα παει να παρει 7950 καθως και αυτη ειναι πανω απο την 580.

καλη η 580 αλλα πέρασε η μπογια της :p. (μια χαρα καρτα ειναι, ειχα και γω αλλα αν θες το τοπ, τελειωσε η 580).

Δεν πειραζει κατι επρεπε να γραψω ΟΛΕ! Ρε παιδια καντε μου μια χαρη...επειδη φτιαχνω ποπκορν και φοβαμαι να μη μου καουν γινεται να συνεχισετε σε 5' λεπτακια Please...

Σε 3D Surround παντα

RUaHa.gif

[MENTION=14795]SpartanGR[/MENTION]

η 480 ποση διαφορα ειχε με την 5870?

η 580 ποση διαφορα ειχε με την 6970?

αμα βαλεις και τις τιμες μεσα βγαζεις ενα συμπερασμα Α.

επισης σκεψου οτι η AMD κερδιζε περισσοτερα απο την nvidia αν και οι 2 πουλανε ιδια τιμη, δεν ξερω ποσο διαφορα εχουν στο καθαρο κερδος οι εταιριες αλλα η AMD μπορει να χτυπησει ευκολα τις τιμες και να βγαζει ακομα αρκετο κερδος. Οσο ειναι μονη της εκει εξω, καλα κανει και πουλαει τοσο. η 7950 στα 400€ ειναι μια χαρα καρτα.

Οταν με το καλο βγει η nvidia και δουμε την διαφορα απο την 7970 τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε. απλα δεν καταλαβαινω την λογικη

6970 vs 580 = 15fps διαφορα -> η 580 γ@μησε την 6970

7970 vs 580 = 15fps διαφορα -> νταξει μωρε, τι ειναι 15 frames

(τυχαια τα παραπανω νουμερα, αλλα καταλαβες τι εννοω)

εδιτ: φακ, 3 λεπτα εκανα να το γραψω, ποτε προλαβατε και γραψατε τοσοι απο κατω :hehe:

edit2: τον ορεστη δεν τον υπολογιζω καν, λεει οτι θέλει γιατι εχει καιρο να φαει burgers :p

απλα δεν καταλαβαινω την λογικη

6970 vs 580 = 15fps διαφορα -> η 580 γ@μησε την 6970

7970 vs 580 = 15fps διαφορα -> νταξει μωρε, τι ειναι 15 frames

(τυχαια τα παραπανω νουμερα, αλλα καταλαβες τι εννοω)

ddilx.jpg

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι σκυλιαζετε έτσι εσεις τα παιδια με τις nvidia...

καλως η κακως η 7970 ειναι η δυνατοτερη καρτα και θα παραμεινει για καμποσο καιρο ακομα.

οποιος εχει 500€ για καρτα, παει και παιρνει 7970 με κλειστα ματια. αν εχει λιγοτερα, θα παει να παρει 7950 καθως και αυτη ειναι πανω απο την 580.

καλη η 580 αλλα πέρασε η μπογια της :p. (μια χαρα καρτα ειναι, ειχα και γω αλλα αν θες το τοπ, τελειωσε η 580).

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το κοκκινοbold μέρος.

Εκτός και αν 1 μήνας και κάτι μερούλες είναι κάμποσος καιρός :p

η 7970 στα 925 είναι περίπου 30% πάνω από την 580, κατά μέσον όρο, στο 1080p ..... στα 1200 όμως είναι πάνω από 60%... Για αυτό και πιάνει την 590 σε απόδωση όταν είναι o/c.

Δεν μπορεί να σταθεί η 580 , ειδικά σε νεώτερα παιχνίδια.

ο απριλης απεχει 1 μηνα και κάτι μέρες?

εγω δεν πιστευω πως η NV εχει καρτα που παει αναμεσα σε 7970-580 και οτι θα την τιμολογησει κατω απο 500€ (εκτος αν ξερεις κατι παραπανω οποτε πεστο να μην παρω 7970 γιατι η 580 πάλιωσε, και δεν ειναι και καλη :p )

Μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα απο "κλειστα" benchmarks.

Απο σημερα το πρωι φημες λενε οτι σε real gaming ειναι πισω η καρτουλα. :D

Θα φτασουμε και στο lost planet 2... μην βιαζεσαι!

Ολα ειναι ενα ΨΕΜΑ. :T:

Μην πεφτεις στην παγιδα μου.

Εχεις την καλυτερη μονοπυρηνη γρια της αγορας. :D

ο απριλης απεχει 1 μηνα και κάτι μέρες?

εγω δεν πιστευω πως η NV εχει καρτα που παει αναμεσα σε 7970-580 και οτι θα την τιμολογησει κατω απο 500€ (εκτος αν ξερεις κατι παραπανω οποτε πεστο να μην παρω 7970 γιατι η 580 πάλιωσε, και δεν ειναι και καλη :p )

7-15 Μαρτίου είναι Απρίλης ?

Το αν θα βγάλει κάρτα που να είναι πάνω από τις AMD και την κοστολογήσει στα <430€ θα δούμε.

Προσωπικά δεν το αποκλείω ( ταυτοχρόνως όμως δεν αποκλείω και την 780 @ 699€ ), ούτε όμως μπορώ να το υποσχεθώ.

Εσύ παιχνίδια παίζεις πιο σπάνια και από εμένα, γιατί να πάρεις κάρτα ρε καταναλωτικό γουρούνι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.