Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Για να βγεί και κάτι απο αυτή την ιστορία και όντας παντελώς ουδέτερος και προς τις δύο εταιρίες και τις όποιες υλοποιήσεις αυτών, να κάνω μια χαζή ερώτηση?

Το "Real Live Gaming" μπορεί να μετρηθεί με κάποιον τρόπο ο οποιος θα θεωρηθεί "αντικειμενικός"?

Αν ναι, τότε γιατι δεν οργανώνουμε τακα τακα ενα reviewδάκι να τελειώνει η υποθεση? (ετσι βρε αδερφέ να σκοτώσουμε την ωρα μας μεχρι να βγει η επομενη υλοποίηση της Nvidia, μετα η επόμενη υλοποιηση της AMD/Ati, μετα η επόμενη υλοποιηση της Nvidia κοκ)

Αν όχι, τότε για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς?

Real live gaming φιλτατε ειναι με μετρησεις μεσα απο fraps, το οποιο καταγραφει ανα SEC την πορεια των frames την ωρα που παιζεις. Σου βγαζει ενα txt αρχειο με ολα τα στοιχεια αλλα και τα min, aver, max. 3 run το καθε game απο 3-5 λεπτα real gaming και τραβαμε τo avg των 3 runs (min, avg, max)!

Μιλαμε για 2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ λειτουργικα.

Οχι στημενα benchmarks και παντα με τους τελευταιους drivers official!

Mεγαλες διαφορες απο τα στημενα benchmarks...Σας εχω πει οι καλυτεροι reviewers ειμαστε εμεις (καλα οχι ολοι αλλα οσοι δεν εχουμε δολο και εχουμε μπολικες γνωσεις για να το κανουν)

Μαρτης, Γδαρτης και κακος Κeplerοθαφτης!

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Real live gaming φιλτατε ειναι με μετρησεις μεσα απο fraps, το οποιο καταγραφει ανα SEC την πορεια των frames την ωρα που παιζεις. Σου βγαζει ενα txt αρχειο με ολα τα στοιχεια αλλα και τα min, aver, max. 3 run το καθε game απο 3-5 λεπτα real gaming και τραβαμε τo avg των 3 runs (min, avg, max)!

Μιλαμε για 2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ λειτουργικα.

Οχι στημενα benchmarks και παντα με τους τελευταιους drivers official!

Θεσπέσια...κατανοητό και doable...

Σας εχω πει οι καλυτεροι reviewers ειμαστε εμεις (καλα οχι ολοι αλλα οσοι δεν εχουμε δολο και εχουμε μπολικες γνωσεις για να το κανουν)

Συμφωνώ και για αυτό ενα "εσωτερικο" reviewδάκι θα ήταν η καλύτερη λύση...

Καλα η πρασινη ωρες ωρες δεν παιζεται...

....και δεν μπορει να κανει κατι το απλο! Να εχει SLI με 2χ580gtx και να δουλευει το multi desktop :p, δηλαδη θα πρεπει να ανοιγοκλείνω το SLI και το multidesktop. Οταν ειναι να πληρωνει και να περνει τα παιχνιδια fixαρισμενα καλά ειναι, αμα ειναι να στρώσει τον ποπο της να φτιαξει κατι, νυχτωσαμε! Μου εχει πισω 3 θυρες και παίζουν οι 2 απο δαύτες :hehe:, μεχρι 2 οθονες υποστηριζει το 580gtx, epic τραγικο!

Παμε γερα για κοκκινο της φωτιας...

(Μιας και το flame εχει παει σε επιπεδα χρηστης vs χρηστης κατσε να τσιμπήσω την κιτρινούλα μου!...σορυ μοντς...)

Ρε συ μπας και σε λένε Ρίζο...ξες " με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"...(no offense...) .. Οσο για Kepler κατσε να βγει ρε αδερφε, μην ειναι κανα "Nv Keplerdozer" και γραφεις απο την αρχη... αυτα και καλημέρες :) !

(Μιας και το flame εχει παει σε επιπεδα χρηστης vs χρηστης κατσε να τσιμπήσω την κιτρινούλα μου!...σορυ μοντς...)

Ρε συ μπας και σε λένε Ρίζο...ξες " με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω"...(no offense...) .. Οσο για Kepler κατσε να βγει ρε αδερφε, μην ειναι κανα "Nv Keplerdozer" και γραφεις απο την αρχη... αυτα και καλημέρες :) !

τελικα μια χαρα παιζει! λαθος εκανα γιατι υπεθεσα...

Εφερε ο csaris την καρτα του απο το σπιτι και το δοκιμασαμε!

Οποτε FAIL σου, στο post μου το οποιο και παρεθεσες!!

next please!

τελικα μια χαρα παιζει! λαθος εκανα γιατι υπεθεσα...

Εφερε ο csaris την καρτα του απο το σπιτι και το δοκιμασαμε!

Οποτε FAIL σου, στο post μου παρεθεσες!!

next please!

Οχι φιλε μου δικο σου λαθος γιατι περιμενες να στην πει ο [MENTION=17307]drizztgr[/MENTION] για να μαθουμε οτι δεν εχει θεμα.

Ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια...

Ο Seb δεν είχε βάλει αγγελία να πουλήσει την gtx580 και περίμενε να παραλάβει 7970;

Τι έγινε ενδιάμεσα;

:hmm:

Μαλλον του ειπε καποιος τι αποδοση θα εχει το μικρο kepler ή ψηνεται για αλλαγη!

Ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια...

Ο Seb δεν είχε βάλει αγγελία να πουλήσει την gtx580 και περίμενε να παραλάβει 7970;

Τι έγινε ενδιάμεσα;

:hmm:

Κοsta ελα να κανουμε τα τεστ σε real life gaming!

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το "real gaming" για μια 580 vs 7970, αλλά μπορώ άνετα να εκφέρω γνώμη για μια 590 vs 7970 μιας και η προηγούμενη καρτούλα μου ήταν μια 590 (την έχω ακόμα για να κρατά τα χαρτιά μου στη θέση τους πάνω στο γραφείο μου -paperweight-, όταν ανοίγω τα παράθυρα να μπεί δροσερός αέρας για να κάνω OC την 7970 :innocent:)

Στο δια ταύτα στην native ανάλυση που παίζω, 2560x1600, η 7970 χρονισμένη στα 1125/1600 τα πάει μια χαρά σε σχέση με την stock 590 που έιχα. Αν clockaρω την 7970 στα 1200/1600 η εικόνα αλλάζει δραματικά υπέρ της 7970(όλα αυτά με ένα "crippled" driver που δεν υποστηρίζει ακόμα command lists ούτε multithreaded rendering -βλέπε BF3)

O 8.921.2 RC11 κάτι πάει να κάνει αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.

οφείλω να ομολογήσω οτι ως κάτοχος GTX580 για μια εβδομάδα πριν την 7970 η "αίσθηση" smoothness και ομαλής ροής γενικότερα κατα την διαρκεια gaming με είχε εντυπωσιάσει..........μην βάλω οτι ως reference ήταν και πιο αθόρυβη....

οφείλω να ομολογήσω οτι ως κάτοχος GTX580 για μια εβδομάδα πριν την 7970 η "αίσθηση" smoothness και ομαλής ροής γενικότερα κατα την διαρκεια gaming με είχε εντυπωσιάσει..........μην βάλω οτι ως reference ήταν και πιο αθόρυβη....

Ελλαδα ειμαι βρε...

παμε στου bill για τα τεστ ?

καπου ουδετερα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.