Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

2f0 = 752/1023 73% quality

Στο δια ταυτα η καρτουλα με αυτο το vid αξιζει να μπει στο νερακι ή οχι.

Ετσι κι αλλιως επειδη ο θορυβος στα παιχνιδια με το φανακι της στο 45% μου πεφτει πολυς σκεφτομουνα την Accelero Xtreme 7970 · VGA · Cooling · ARCTIC

180c.jpg

http://www.techpowerup.com/159003/ASUS-Radeon-HD-7970-DirectCu-II-Graphics-Card-Pictured.html

:p

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

παντως ισως ξηγηθω και γω Accelero,διαβασα τα σπεκς ειναι οντως τρομερα αθορυβο και αποδοτικο,εντωμεταξυ το ασχημο με την directcuii,σου πιανει εκνευριστικα πολυ χωρο στο mobo

Έχεις καλύτερη κάρτα από τις δικές μας. Με λιγότερα volts ανεβαίνει σε μεγαλύτερες συχνόητες.

Όπως και στους επεξεργαστές το ίδιο ισχύει και εδώ...

Αυτό δεν σημαίνει όμως απαραίτητα ότι θα ανεβαίνει και πιό ψηλά από τις δικές μας...

;)

Για δοκίμασε και στείλε να μας πεις που φτάνει...

να 'σαι καλα βρε κωστα, ευχαριστω για την απαντηση.

ειχα ενα αγχος...λεω τι σκ@τ@ μου λαχε!

πολυ δεν θα ανεβω, αντε μεχρι 1200 - 1600 , αφου με ικανοποιει σε bf3 ειμαι ευχαριστημενος!

παντως ισως ξηγηθω και γω Accelero,διαβασα τα σπεκς ειναι οντως τρομερα αθορυβο και αποδοτικο,εντωμεταξυ το ασχημο με την directcuii,σου πιανει εκνευριστικα πολυ χωρο στο mobo

και με την accelero όμως να ξέρεις 3 Slot πιάνει! Απλώς σου φαίνεται έτσι η CUII γιατί μοιάζει λες και είναι ένα ΚΟΥΤΙ απλώς με την accelero έχεις γωνίτσες, είναι λίγο και πιο συμαζεμένα τα fans και φαίνεται πιο πολύ η ψύκτρα και λιγότερο το PCB

Αυτην την καρτα την ζαχαρωνω για την ησυχια της και τα 4 full size DP.

Θα παιζει ομως στα λιβαδια του zenonn :D

Επειδεί παρατηρώ οτι η συγκεκριμένη καρτούλα διαθέτει Triple Voltage Control (Mem, Core, PLL) όπως όλες οι DCII της Asus, λογικά θα πρέπει να πηγαίνει καλά (σίγουρα καλύτερα απο τις reference τουλάχιστον).

@zpaf

Το έχω ψάξει το συγκεκριμένο waterblock, με χαλάει λίγο ο τρόπος που ψύχει το VRM area της κάρτας.

ekfc7970cp2800.jpg

Εμενα πάντως η καρτα μου φαινεται πολυ ησυχη. Max θερμοκρασια που βλεπω σε BF3 ειναι 72 βαθμοι. Ασε που εχω θεμα με ολες αυτες τις υλοποιησεις που ναι μεν κρατανε την καρτα πιο δροσερη και ειναι σιγουρα πιο ηρεμες, αλλά επειδη "πετανε" τη ζεστη μεσα στο κουτι, βραζουν ολα τα υπολοιπα....

και με την accelero όμως να ξέρεις 3 Slot πιάνει! Απλώς σου φαίνεται έτσι η CUII γιατί μοιάζει λες και είναι ένα ΚΟΥΤΙ απλώς με την accelero έχεις γωνίτσες, είναι λίγο και πιο συμαζεμένα τα fans και φαίνεται πιο πολύ η ψύκτρα και λιγότερο το PCB

καλα να σου πω,δεν με εχει κουρασει παντως η στοκ,μεχρι στιγμης ειναι οκ ,απλα ειδα τα σπεκς τις acceloro και το σκεφτηκα

Εμενα πάντως η καρτα μου φαινεται πολυ ησυχη. Max θερμοκρασια που βλεπω σε BF3 ειναι 72 βαθμοι. Ασε που εχω θεμα με ολες αυτες τις υλοποιησεις που ναι μεν κρατανε την καρτα πιο δροσερη και ειναι σιγουρα πιο ηρεμες, αλλά επειδη "πετανε" τη ζεστη μεσα στο κουτι, βραζουν ολα τα υπολοιπα....

Αστα αυτα :p και πες μας εντυπωσεις απο το BF3 σε σχεση με πριν 6970CF.

Αστα αυτα :p και πες μας εντυπωσεις απο το BF3 σε σχεση με πριν 6970CF.
Δεν το μετανοιωσα που τις εδωσα και πηρα το "ζαφειρακι". Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι ακομη και χαμηλα να πεσουν τα frames το παιχνιδι συνεχιζει να ειναι smooth. Η καρτα με πιο ωριμους οδηγους θα κανει "θαυματα". Μπορει να ειναι ιδεα μου αλλά και τα χρωματα και γενικα η ποιοτητα εικονας(αν το εκφραζω σωστα) ειναι καλυτερα απο την/τις 6970

Αγορινα δεν ξερω αν ειναι πιο μαζεμενη η accelero 7970, παντως η plus II που εχω στην 580 πιανει 3+μισο σλοτς ακριβως. :hm:.

Aν ομως δεν εχεις σκοπο για δευτερη καρτα, αξιζει ;)

το ξερω μαν,πριν την 7970 ειχα μια δανεικια 580 plus ii,θενξ levelone..

οποτε ξερω ακριβως τι παιζει,και επειδη δεν ξερω ακριβως τι σκοπο εχω με το hardware καθε μερα αλλαζω αποψεις,μαλλον θα την αποφυγω..

γενικα ομως εξαιρετικη κατασκευη,απλα μου κατσε υπερβολικη στο mobo

να 'σαι καλα βρε κωστα, ευχαριστω για την απαντηση.

ειχα ενα αγχος...λεω τι σκ@τ@ μου λαχε!

πολυ δεν θα ανεβω, αντε μεχρι 1200 - 1600 , αφου με ικανοποιει σε bf3 ειμαι ευχαριστημενος!

Παρακαλώ!

1250-1700 πιστεύω θα τα έχεις εύκολα με λίγα mv παραπάνω. Αν παίζει εκεί με 1.19-1.20 θα την άφηνα έτσι για 24/7.

Από εκεί και πάνω δεν ξέρω πως μπορεί να πηγαίνει...

Εγώ σε προκαλώ να δοκιμάσεις... Αν φτάνει 1300-1800 με 1.30v την αγοράζω! :D

Just testing :fun:

Τουμπανο η καρτουλα.

Βγαζει 3dmark11 σε αυτα τα ρολογια ;

edit

Αν και περιμενα να 50αρισεις σε αυτα τα ρολογια.

Για τσιγκλα λιγο τις μνημουλες.

unigine12501800.jpg

Έχει παίξει κανένας bfbc2 με τις 7970; Εμένα μου κάνει κάτι κόλπα...

Μάλλον φταίνε οι 8.944.7

Μην τεστάρετε...

Με κλειστό cf δεν το κάνει.

Με 2 κάρτες ενεργές κάνει μερικές φορές ένα μαύρο flash!

Και με μία κάρτα πάει σέρνοντας και στα 1125-1575...

Just testing :fun:

capture1jy.png capturepcf.png

Βλέποντας αυτά τα clocks ένιωσα ένα "μικρό" πόνο στο στήθος :hehe: . Εγώ στο είπα 3-4 ποστ πιο πάνω, έχεις καλό κομμάτι (Ιδανικό)

Από artifacts πως πάει σ'αυτά τα clocks και με τι Fan Profile?

Όντως για πιο λόγο κάνει η asus τα ίδια της τα προϊόντα πιο απρόσιτα. Και μεγάλη mobo θες και κουτί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.