Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

Οπότε αυτό είναι το vid???Και γιατί έχει διαφορά η μία κάρτα από την άλλη αλλά και γιατί παίζει συνέχεια και τόσο???

Και εν τέλη το voltage της κάρτας δε θα το ξέρουμε???

Τo βιντεο μπηκε τυχαια venom7,αυτος απο κατω εχει 2 λινκ νομιζω για το setup,δεν προλαβα να τα διαβασω ριξε μια ματια αν θες.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Στο βιντεο ο τυπας εχει 120+ καρε στην Oman - παραλια ΑΚΑ ολοι οι υπολοιποι βλεπουμε και 30 καρε εκει...

Ο τυπος παίζει με τα ακόλουθα settings (το αναφέρει ο ίδιος)

Textures: High

Shadows: Medium

Effects: Low

Mesh: Low

Terrain: Low

FXAA: High

AF: 16x

HBAO: None

Γι'αυτό βγάζει τόσα frames

Μόλις έβαλα το Aft. 220 beta 11

aft11.jpg

aft113.jpg

Από το δεύτερο pic φαίνεται ότι έχω low leakage "κομμάτι" γι'αυτό ίσως έχω πέσει σε "τοίχο" πάνω από τα 1250.

Αυτό που το βλέπεις; Εκεί που λέει 1050mV;

Μπορείς να αλλάζεις memory voltage; Και το aux voltage τι ακριβώς κάνει, παίζει ή απλά υπάρχει το γραφικό εκεί;

εκει στο vgpu ειναι drop down το μενου και εχει vgpu/mem/aux αν πατησεις στο βελακι που εχει τερμα δεξια μετα το slider του vgpu, το ανεβαζεις πανω και ξαναβλεπεις τo core clock.:)

αν το ξαναπατησεις το ξανακατεβαζεις και αν το ξαναπατησεις, το ξαναανεβαζεις :hehe:

Αυτό που το βλέπεις; Εκεί που λέει 1050mV;

Μπορείς να αλλάζεις memory voltage; Και το aux voltage τι ακριβώς κάνει, παίζει ή απλά υπάρχει το γραφικό εκεί;

Ναι πλέον μπορούμε να πειράξουμε την τάση της μνήμης όπως και στο Asus GPUTweak (τα release notes του MSI Aft. 220 beta 11 τα έχει ποστάρει ο zpaf δύο-τρία post πιο πάνω)

Το aux voltage είναι ανενεργό στις reference 7970, λειτουργεί μόνο στις custom PCB καρτούλες της MSI και συνήθως ρυθμίζει το core PLL voltage (triple voltage control)

Εγω δλδ τι κομματι εχω ;

Ποιά ήταν η αρχική τιμή που σου είχε;

Όταν πατάς reset στο Afterburner σε τι τάση κάνει revert το core voltage;

To οτι μπορείς να αλλάξεις την τιμή για το graphics processor type δεν λέει κάτι, το αναφέρει και στα release notes - Now MSI Afterburner's startup daemon routine precaches VRM I2C registers state at the first Windows startup. Precached VRM state is being used to detect default voltage instead of hardcoding default voltages into the database. Please take a note that you may forcibly perform precaching later with command line switch or disable the precaching at all via configuration file if necessary and force MSI Afterburner to use the previous hardcoded database based default voltage detection -

Για να το δεις αυτό με περισότερη ακρίβεια τρέξε το Aft. με το switch /rr174 (θα επιστρέψει ένα string)

Ποιά ήταν η αρχική τιμή που σου είχε;

Όταν πατάς reset στο Afterburner σε τι τάση κάνει revert το core voltage;

To οτι μπορείς να αλλάξεις την τιμή για το graphics processor type δεν λέει κάτι, το αναφέρει και στα release notes - Now MSI Afterburner's startup daemon routine precaches VRM I2C registers state at the first Windows startup. Precached VRM state is being used to detect default voltage instead of hardcoding default voltages into the database. Please take a note that you may forcibly perform precaching later with command line switch or disable the precaching at all via configuration file if necessary and force MSI Afterburner to use the previous hardcoded database based default voltage detection -

Για να το δεις αυτό με περισότερη ακρίβεια τρέξε το Aft. με το switch /rr174 (θα επιστρέψει ένα string)

Χωρις να πειραξω κατι ηταν στο 1.175mV

Ναι και αυτο με το switch /rr174

msiab1.jpg

Εσενα τι σου βγαζει ;

Χωρις να πειραξω κατι ηταν στο 1.175mV

Ναι και αυτο με το switch /rr174

msiab1.jpg

Εσενα τι σου βγαζει ;

Το string που επιστρέφει σε εμένα είναι 000038c0

Όταν πατάω reset στο Aft. το core voltage πάει 1050mV (Αυτό συμβαίνει μόνο με το 220 beta11)

To μεγαλύτερο σταθερό clock που πάει η κάρτα σου με 1.3V πιο έιναι;

Η δικιά μου πάνω από 1250 με 1.3V δεν πάει με τίποτα (χωρίς artifacts και hardlocks)

Το string που επιστρέφει σε εμένα είναι 000031c0

Όταν πατάω reset στο Aft. το core voltage πάει 1050mV (Αυτό συμβαίνει μόνο με το 220 beta11)

To μεγαλύτερο σταθερό clock που πάει η κάρτα σου με 1.3V πιο έιναι;

Η δικιά μου πάνω από 1250 με 1.3V δεν πάει με τίποτα (χωρίς artifacts και hardlocks)

Το ιδιο και η δικια μου.

Ξεκιναει στα 1300 αλλα με artifacts και μετα απο λιγα δευτερα lockαρει.

Τι πιστευεις ειναι θεμα τασης ή θερμοκρασιας ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.