Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Παιδια να ρωτησω τι θερμοκρασιες εχει η καρτα οταν σερφαρετε οταν βλεπετε κανενα βιντεο στο youtube γιατι το οτι εχει χαμηλη θερμοκρασια idle δεν μου λεει κατι...

Κατα τα αλλα ειναι πραγματικα παρα πολυ δυνατη καρτα :triniti:

Κώστα το 1250 με πόση τάση το πέτυχες?
1.3v δεν δοκίμασα με παρακάτω...

Συνονοματε μια βδομαδα μετα το launch τα νεα ειναι οτι οι καρτουλες vdroopιαζουν πολυ.

Με 1.3v και msi ab (το μοναδικο προγραμμα που δειχνει μεχρι στιγμης την πραγματικη ταση) η ταση πεφτει μεχρι και 1.2v

Οποτε οτι αποτελεσματα βλεπεις μεχρι στιγμης παιζουν ετσι.

Αρχιζω και πιστευω οτι η υδροψυκτη λυση που ειδαμε στα χαρτια απο την Sapphire με τα ρολογια 1300+ ειναι ακρως εφικτη.

και με μάπα Drivers κάτσε να βγούνε οι καλοί γιατί είδα και quad cf 7970 στο Batman akram city 20 fps :p να περάσει λίγος καιρός να βγούνε καινούριοι και τα νούμερα θα εκτοξευθούν!

τελικα δεν μας ειπε κανεις Msi η Sapphire?

Κοίτα σε reference board είναι ανάλογα τι κομμάτι θα σου τύχει στο overclockability section. Οπότε πας σε όποια σου αρέσει εμφανισιακά...

Εκτός αν η MSI βγάλει τίποτα με custom pcb και custom ψύξη και ανεβασμένα default clocks...

Παιδια να ρωτησω τι θερμοκρασιες εχει η καρτα οταν σερφαρετε οταν βλεπετε κανενα βιντεο στο youtube γιατι το οτι εχει χαμηλη θερμοκρασια idle δεν μου λεει κατι...

Κατα τα αλλα ειναι πραγματικα παρα πολυ δυνατη καρτα :triniti:

Στο idling οι κάρτες παίζουν στα 150-300 και temps ανάλογα την ambient από 30 εώς 35 βαθμούς.

Τώρα όταν βλέπεις youtube .mkv ανεβαίνουν λίγο τα clocks αν θυμάμαι καλά στους 530-1215 και εκεί μπορείς να δεις θερμοκρασίες γύρω στους 40.

Αυτά με προφίλ δικό μου στο fan που δίνει μόνο 20% gia temps μέχρι 50...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.