Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

γιατι να την βαλει λιγοτερο? επειδη δεν εχει αντιπαλο και ειναι γιορτες? :p

ηδη σαν τιμη επεσε ενα 50$ απο την AMD. το αν η ασους , το πλαισιο, ο κυρ Γιωργος με τα pc (δεν ξερω σε ποιον καταληγει το 50αρικο) αν θα βαλει το 50$ στην τσεπη ή θα κατεβασει την τιμη, δεν το ξερω :D

Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο και τον KostasNK που έχει 2 κιόλας στο ungine άμα πειράξεις το tessalation και το πας maxed out 2.0 και στα 3 πως είναι η εικόνα? έχει shutter? όχι ότι είναι κάτι σημαντικό υπερβολή είναι αλλά από περιέργεια..

Τί ακριβώς εννοείς δεν σε κατάλαβα...

Γιά διευκρίνισε λίγο...

παντως η δικια μου με επισημους οδηγους,με 1125 κορ και 1575 μνημη,μου πεταει artifacts σε bf3,οταν την ριχνω 1085 κορ ειναι οκ.

βεβαια παει πολυ πιο σταθερα στο bf3 τωρα,με τους οφισιαλ οδηγους

^δωσε ενα screenshot με τα settings σου ακριβως και θα σε πω pilotAkis..

ναι ενα μονιτορ ειμαι 1080π 120hz

btw την σταθεροποιησα σε 1125 κορ και 1575 μνημη,με 1.2v core με msi afterburner

Tα δικα μου ειναι αυτα:Custom,Highs,,Antialiazing Defered Off,Antialiazing post Low,Motion Blur OFF,Anisotropic 16x,Ambient Occlusion Off.

Δν ενδιαφερομαι για αγορα..απλα ρωταω αν το σηκωνει η καρτα(multi) με maxxed out settings σε ενα μονιτορ fullhd?

με τα δικα μου sett

και 1125 core ,1575 μνημη

ειναι κατα μεσο ορο στα 80-100frames,απο 75 εως και 140frames

και αναλογως το map φυσικα,και τον σερβερ 16,24,64αρι

παει καλα για μονοπυρηνη παντως..

bf32012011004590488.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.