Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

@όλους τους κατόχους 7970

Παρακαλώ...

Θα ήθελα να μου πείτε τι clocks φτάνεται σε πυρήνα και μνήμη με default τάση ο καθένας και τι με 1.2v και τι με 1.3v.

Σας ευχαριστώ!

Με "μαμά" τάση η καρτούλα μου σταματά εδώ μετά από πολύωρες δοκιμές σε πολλά games (BF3,Metro...) και synthetics (Heaven,3DM11...) χωρίς artifacts.

msia2.jpg

3dm2p.jpg

Από τα 1190 και πάνω αρχίζουν τα artifacts ιδιαίτερα στο 2 test του 3DM11.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Έπρεπε να πάω σούπερ μάρκετ για ψώνια και για αυτό άργησα να στείλω νέα....

Έτρεξα μέχρι τώρα τα παρακάτω...

performance3dmark11cf79.jpg

vantagedefaultclockscf7.jpg

Όλα με default clocks και η cpu στα 4Ghz. Δε νομίζω να προλάβω να ασχοληθώ άλλο θα κατέβω κέντρο για θέατρο...

Αύριο δοκιμές overclock και unigine...

Εγκατέστησα τους 8.942.1 του Atiman και είπα να δοκιμάσω να overclockarω αλλά δεν με άφηνε πάνω από 1125 -1575...

Απλά τα πήγα στο τέρμα χωρίς να αλλάξω voltage και έβγαλα τα παρακάτω...

vantage11251575cf797089.jpg

performance3dmark11cf79.jpg

xtreme3dmark11cf7970894.jpg

unigine2589421normaltes.jpg

unigine2589421extremete.jpg

Δεν θα έπρεπε με αυτά τα clocks να είμαι λίγο επάνω από του atiman τo "τέρας";

Με τι drivers τα έτρεξες atiman;

Πιστεύω με νέους drivers θα ανέβουν αρκετά πιό πάνω τα score...

Πώς μπορώ να αυξήσω τα όρια των clocks για να δοκιμάσω με 1.2v 1.25v και στο ccc overdrive και στο afterburner, να δω πόσο μπορούν να φτάσουν;

Ένα τεταρτάκι που έπαιξα online bf δεν έχει καμιά σχέση το σύστημα με το trifire-5970-5870...

Με 64 άτομα σε operation firestorm και kharg island είχα συνέχεια πάνω από 70 fps (όταν γινόταν χαμός από εκρήξεις και πολυκοσμία) και συνήθως έβλεπα πάνω από 100fps και ο θόρυβος με δικό μου προφίλ για τους ανεμιστήρες ανύπαρκτος σχεδόν... Επίσης (μπορεί να ήταν και η ιδέα μου) η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ ανώτερη από αυτή της σειράς 5ΧΧΧ που έιχα πριν.

Άντε να δούμε πότε θα βγει το τέρας να αναβαθμίσουμε...

:p

Ο driver φαινεται στο unigine, 8.944.7 .

Ειναι ενας τελειος δοκιμαστικος driver που βρισκεται στο σταδιο της εξελιξης.

Κατάλαβα τι έχουμε να δούμε ακόμα...

Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να αυξήσω τα όρια των clocks που βλέπω στο ccc και afterburner; Βλέπω μέχρι 1125 και 1575 αντίστοιχα σε core και memory...

Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να αυξήσω τα όρια των clocks που βλέπω στο ccc και afterburner; Βλέπω μέχρι 1125 και 1575 αντίστοιχα σε core και memory...

Χρησιμοποίησε το Command Line Switch -xcl στο Afterburner

unlocky.jpg

P.S Δεν είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει με το default Bios της κάρτας σου, υπάρχει "τριγύρω" ένα leaked Bios που βολεύει καλύτερα για OC

Ξεκινα το διαβασμα. :D

7970 mini Overclocking review/Thread - ( HWBOX ) O/C on first boot

Για αυτους που δεν θελουν να ασχοληθουν με bios update και τασεις και θελουν μονο να παιξουν με ανοιχτα τα ορια στο ccc κανουν τα εξης.

Kατεβαζουμε απο εδω GPUTweakVer2026UpdateOCEnhanceString20111229.zip το utility της Asus Gpu Tweak.

Μετα την εγκατασταση παμε Settings -> Tuning -> Advanced Mode και τικαρουμε την επιλογη Overclocking range enchancement και κανουμε apply.

Thats All. :D

Μπορουμε βεβαια να απεγκαταστησουμε το utility και να εχουμε παντα ανοικτα τα ορια στο ccc.

ccclimits.jpg

cccuf.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.