Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

κοιτα οταν μιλάμε για high end VGA και γενικότερα Hardware ειναι σίγουρο οτι δεν απευθύνεται σε όλο τον κόσμο,μια χαρα κανουν την δουλειά τους και κάρτες με πολύ χαμηλοτερο κόστος, αυτο ειναι το απολύτως σίγουρο,μια καρτα με 150-250 ευρω ειναι super για το 95% των PC users,υπάρχουν και αυτοί βεβαια που απλά θελουν να κάνουν την μόστρα τους και για τους υπόλοιπους....... απλά είμαστε καμμένοι Hardware junkies :hang3:

Kαλα νταξ το Πλαισιο το εχει παραχ@σει το θεμα, μολις φερει καμια 50αρια κομματια θα πεσει η τιμη ενα 50αρικο αλλα δεν ειναι το θεμα το 50αρικο για καποιον που θα σκασει 1000+ ευρα αλλα η ολη γυφτια που κανουν και εξηγουμε..

Νοεμβριος 2010 αγορα 2χ Τwintech 580gtx απο Πλαισιο 579e αναμενονται συντομα και μολις ηρθαν και δεν ειχαν προπωληθει οι καρτες επεσαν στα 505ευρα.

Γι αυτο πλεον εχω αρχισει να αγοραζω και απο skroutz.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

συμφωνω,αλλα στην προκειμενη περιπτωση,ουσιαστικα ηταν μονοδρομος το πλαισιο,καθως απο οτι βλεπω ολοι οι αλλοι απλα "κοιμουνται".

δλδ ειναι το μοναδικο μαγαζι που καταφερα να προμηθευτω το hardware που θελω.

να τα λεμε τα πραγματα οπως ειναι.

συμφωνω,αλλα στην προκειμενη περιπτωση,ουσιαστικα ηταν μονοδρομος το πλαισιο,καθως απο οτι βλεπω ολοι οι αλλοι απλα "κοιμουνται".

δλδ ειναι το μοναδικο μαγαζι που καταφερα να προμηθευτω το hardware που θελω.

να τα λεμε τα πραγματα οπως ειναι.

Συμφωνώ απόλυτα.

Και σε ημερομηνία πολύ νωρίτερη από την επίσιμη κυκλοφορία της κάρτας που είναι 9/1/2012.

Οπότε κατα τι γνώμη μου θεωρώ πως είναι ακόμα νωρίς...

Εγώ έχω βρει άκρη νου μου έρθει την δευτέρα μια.. αλλά από τότε που είδα ότι η Sapphire θα βγάλει μοντέλο με 1335 mhz.. το ακύρωσα για τον λόγο ότι δεν θέλω να ξανα αγοράσω πότε reference έκανα το μεγάλο λάθος και πήρα 2 6970 έτσι και έδωσα +150 ευρώ για να αγοράσω άλλα 2 accelero xtreme plus II για να τις κρατήσω κρύες και αθόρυβες και υπήρχε στα ίδια λεφτά CuII και το καινούριο μοντέλο της sapphire.. και επίσης περιμένω να δω και ένα φως απο Nvidia να δω τι σκέφτονται να κάνουν και αυτό και μετά βλέπουμε!

Σαν ψωμακια απο τον φουρνο τις βγαζει ο Γεραρδος τις καρτουλες.

Πριν 1 ωρα ηταν 2 διαθεσιμες πριν μιση ωρα καμμια και μολις τωρα βρηκανε μια.

Σε ολο τον κοσμο περιμενουνε τις 9/1 για να παρουνε και εδω ο φουρνιαρης δεν χαμπαριαζει ουτε NDA ουτε τιποτε.

Καλά το θέμα έχει ξεφύγει κατά πολύ !! αγοράσατε κάρτες γραφικών πριν από την επίσημη

κυκλοφορία, που το Π.... τις πουλάει με αθέμιτο τρόπο !!! σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά,....και γράφεται άσχετα !!!! π.χ.

συμφωνω,αλλα στην προκειμενη περιπτωση,ουσιαστικα ηταν μονοδρομος το πλαισιο,καθως απο οτι βλεπω ολοι οι αλλοι απλα "κοιμουνται"

Καλά το θέμα έχει ξεφύγει κατά πολύ !! αγοράσατε κάρτες γραφικών πριν από την επίσημη

κυκλοφορία, που το Π.... τις πουλάει με αθέμιτο τρόπο !!! σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά,....και γράφεται άσχετα !!!! π.χ.

γιατι εσυ πιστευεις οτι αν οι υπολοιποι δεν κοιμοντουσαν και ειχαν καρτες δεν θα τις πουλουσαν πριν το Launch?

Απλως εχουν μεινει αυτοι και κανουν -δυστυχως για εμας-οτι γουσταρουν...

OFFTOPIC

--

Μην λέτε τώρα ότι θέλετε... Εγώ άμα ήμουν πλαίσιο και μου τις φέρνανε πιο πριν από τις 22 δεκεμβρίου θα τις είχα πουλήσει ήδη.. και εσύ λεφτά βγάζεις και η AMD. Η AMD τότε για τους BD επειδή ήταν μούφα ήταν τόσο πολύ του NDA και δεν έστειλε ούτε 1 δείγμα σε overclockers/reviewers πριν της 12 οκτομβρίου για να μην λειτσάρουν το προιόν και πούνε την αλήθεια και δεν το αγόρασει κάνεις.. ενώ τώρα που βγάλανε μια καλή κάρτα και φυσικά δεν τους νοιάζει άμα το πούλησαν νωρίτερα και μα μου, ίσα ίσα διαφήμιση κάνανε τα παιδεία που ποστάρανε και τα scores. όταν υπάρχει κέρδος κάνεις δεν φωνάζει! όσο για το πλαίσιο καλά έκανε! ο καθένας που θα είχε μαγαζί και είχε και την ευκαιρία έτσι, θα τις πουλάγε! γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει άλλο μαγαζί στην ελλάδα από τα γνώστα που έχει 7970 αυτή την στιγμή ή και μέτα τις 9 ιανουαρίου.. εδώ στο τοπ τις ρουμανίας ακόμα τις περιμένουν! το ένα και μοναδικό μαγαζί που είναι καλό/ακριβό, όσο για τα Foroums δεν έχει πάει ούτε 1 δείγμα ακόμα.. το πλαίσιο αλλού χαλάει σε διαθεσημότιτες προιόντων, RMA οι περισσότεροι εδώ μέσα φωνάζουν για το RMA τού γενικότερα πιστωτικά κ.τ.λ.π που υπάρχει και στο ανάλογο Thread, δεν πάραπονεθικε ποτέ κανείς όμως και να πεί παιδεία το πλαίσιο μου πούλησε κάρτα γραφικών πριν το NDA όλοι χαρούμενοι είμασταν.. και όχι ότι υποστιρίζω το μαγαζί και ουτέ προκειτε ούτε έχω ψωνίσει από εκεί.

--

Εγώ τώρα θέλω να ρωτίσω των Zpaf προσωπικά.

Τι σου αρέσει περισσότερο 2χ6970 η μια 7970? στα games έχεις δει καμιά διαφορά? αλλαγή εικόνας τίποτα? γρηγορότερα κ.τ.λ.π?

εμποριο ειναι ρει! ελεος τι release date και π@παριες? καλα εκανε,και εμενα με βολεψε

καθως δεν ειχα καρτα γραφικων για το pc,στην τελικη και οι "κοιμισμενοι" ουτε ενα preorder δεν εβγαλαν..μονο εξωτερικο οι ξυπνιοι το χουν preorder.

μπορει να πληρωσα ενα 50αρικο παραπανω,αλλα δεν εμεινα διχως gaming rig.

τελος μπορει να ζουμε σε μια χωρα που το hardware εχει γινει αναρπαστο στις βιτρινες..το πλαισιο με εξεπληξε.

αλλα αν ειχα εναλλακτικη λυση,θα το αγοραζα απο αλλου,τα εχουμε πει αυτα σε αλλο θρεντ.

Εμμμ.....τι νούμερα είναι αυτά???Σε 2d mode και καλά???

Συνονοματε τον τελευταιο καιρο δειχνεις σαν να μην κοιμασε καλα τα βραδια. :D

Ε που θα ητανε βρε συ σε 3D ;

Εγώ τώρα θέλω να ρωτίσω των Zpaf προσωπικά.

Τι σου αρέσει περισσότερο 2χ6970 η μια 7970? στα games έχεις δει καμιά διαφορά? αλλαγή εικόνας τίποτα? γρηγορότερα κ.τ.λ.π?

Εχω διπλα μου τις δυο 6970 οπου και τις εβαλα αγγελια μιας και αποφασισα να κρατησω την 7970.

Αλλαγη εικονας προς το καλυτερο, καρε λιγοτερα, περισσοτερος θορυβος μιας και οι 6970 ειναι οι DC II.

εμποριο ειναι ρει! ελεος τι release date και π@παριες? καλα εκανε,και εμενα με βολεψε

καθως δεν ειχα καρτα γραφικων για το pc,στην τελικη και οι "κοιμισμενοι" ουτε ενα preorder δεν εβγαλαν..μονο εξωτερικο οι ξυπνιοι το χουν preorder.

μπορει να πληρωσα ενα 50αρικο παραπανω,αλλα δεν εμεινα διχως gaming rig.

τελος μπορει να ζουμε σε μια χωρα που το hardware εχει γινει αναρπαστο στις βιτρινες..το πλαισιο με εξεπληξε.

αλλα αν ειχα εναλλακτικη λυση,θα το αγοραζα απο αλλου,τα εχουμε πει αυτα σε αλλο θρεντ.

Στο εξωτερικό κανένα online κατάστημα δεν έβγαλε preorder !!!! π.χ Components » Graphics Cards - ATI » ATI HD 7900 Series - Overclockers UK 7970 hd | Geizhals.at Deutschland

Εσύ ο έξυπνος προτίμησες την μαύρη αγορά.

δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβατε ρε σεις μερικοι..την βρηκαμε την αγορασαμε

τωρα το οτι θα την παραλαβουμε δυο μερες πιο νωρις απο το ριλιζ,δεν νομιζω οτι αξιζει ολο αυτο το θεμα που εχετε δημιουργησει.

εδω preorder

Εγω προσωπικα χαιρομαι που εχουμε μαυραγοριτες στο lab

και πρωτοχρονιατικα με το καφεδακι μου,

οταν ολοι οι αλλοι διαβαζαν κονσερβες τυπου guru3d,

εδω ειχαμε home-made αυθεντικα benches απο την καρτουλα.

Περα απ'την πλακα, να'στε καλα για τον χρονο που αφιερωνετε χρονιαρες μερες :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.