Jump to content

SSD Raid 0-Marvel 9128

Neo106

Recommended Posts

Κατεβάζεις αυτό...

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=20624&ProductFamily=Software+Products&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology〈=eng

Εγκαθιστάς. Restart.

Ξαναμπαίνεις windows, πηγαίνεις manage, advanced, enable write back cache.

Restart.

Ξαναμετράς και δώσε screenshot.

Ζαχο αυτο ειναι το τελευταιο γιατι εγω εχω βρει το 11.0.0.1032, επισης σε εμενα στο advanced δεν μου δινει επιλογη να αλλαξω τιποτα φταει οτι εχω σατα 2;

Ζαχο αυτο ειναι το τελευταιο γιατι εγω εχω βρει το 11.0.0.1032, επισης σε εμενα στο advanced δεν μου δινει επιλογη να αλλαξω τιποτα φταει οτι εχω σατα 2;

To τελευταίο official. Εννοείται πως υπάρχουν και νεότερα, αλλά όχι από το site της Intel.

Επιλογή δίνει μόνο σε raid configuration.;)

Τα 4Κ writes συνήλθαν. Τα 4K QD64 έχω την εντύπωση πως θα έπρεπε να είναι ψηλότερα. Ίσως κάνω λάθος.

Θα το ψάξω και θα σου πω.

Τι firmware φοράς στα drives; να υποθέσω το τελευταίο ή έστω το 0009;

Υ.Γ. Βλακεία δικιά μου και συγνώμη.

Ανοίγεις Intel Rapid Storage Technology (Start-->All Programs --> Intel--> Intel Rapid Storage Technology) ΕΚΕΙ πηγαίνεις στο Manage--> πατάς πάνω στο advanced που έχει λίγο παρακάτω και πατάς στο Write back cache--> Enabled.

7304fc6aeca82e7d.jpg

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.