Jump to content

SSD Raid 0-Marvel 9128

Neo106

Recommended Posts

Οχι μεσα απο τα windows ειναι ενεργοποιημενο. Να βαλω το rapid storage λες?

Κατεβάζεις αυτό...

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=20624&ProductFamily=Software+Products&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology〈=eng

Εγκαθιστάς. Restart.

Ξαναμπαίνεις windows, πηγαίνεις manage, advanced, enable write back cache.

Restart.

Ξαναμετράς και δώσε screenshot.

Ζαχο αυτο ειναι το τελευταιο γιατι εγω εχω βρει το 11.0.0.1032, επισης σε εμενα στο advanced δεν μου δινει επιλογη να αλλαξω τιποτα φταει οτι εχω σατα 2;

Ζαχο αυτο ειναι το τελευταιο γιατι εγω εχω βρει το 11.0.0.1032, επισης σε εμενα στο advanced δεν μου δινει επιλογη να αλλαξω τιποτα φταει οτι εχω σατα 2;

To τελευταίο official. Εννοείται πως υπάρχουν και νεότερα, αλλά όχι από το site της Intel.

Επιλογή δίνει μόνο σε raid configuration.;)

Οι νεες μετρησεις θεωρουνται φυσιολογικες; Ειμαι παλι πεσμενος;

Τα 4Κ writes συνήλθαν. Τα 4K QD64 έχω την εντύπωση πως θα έπρεπε να είναι ψηλότερα. Ίσως κάνω λάθος.

Θα το ψάξω και θα σου πω.

Τι firmware φοράς στα drives; να υποθέσω το τελευταίο ή έστω το 0009;

Υ.Γ. Βλακεία δικιά μου και συγνώμη.

Ανοίγεις Intel Rapid Storage Technology (Start-->All Programs --> Intel--> Intel Rapid Storage Technology) ΕΚΕΙ πηγαίνεις στο Manage--> πατάς πάνω στο advanced που έχει λίγο παρακάτω και πατάς στο Write back cache--> Enabled.

7304fc6aeca82e7d.jpg

Στο rapid storage οι ρυθμισεις ειναι οπως δειχνεις στο post σου. Επισης ναι φορανε τελευταιο firmware οι crucial.

Ενδιαφέρον. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Τα 4K QD64 writes σου έπρεπε να είναι κοντά στα 180ΜΒ/s.

• 4 weeks later...

Μετα απο bios update και fresh install των windows:

asssdbenchcrucialm4raid.png

Τωρα ειμαι πλεον ενταξει η να πηδηχτω απο το παραθυρο? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.