Jump to content

AMDOZER

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοι συνανθρωποι

αποφασισα να γινω και εγω ανθρωπος και να αξιωθω να παρω ενα καινουργιο κουτι (διοτι το παλιο το φαγε η σκουρια).......:hang3:

Λοιπον στο θεμα, ψαχνω κατι σε midi αντε full tower αλλα με προυπολογυσμο γυρο στα 50 ευρο.

χωρις πολλα φωτακια κτλ...δεν με ενδιαφερει ι ενφανιση αλλα να λειτουργει και να εχει καλο χωρο βλεπε hdd holder ktl...

τα φωτα σας :)

δες στις αγγελιες σιγουρα θα βρεις κατι καλυτερο κ επωνυμο σε σχεση με αυτα που πουλανε τα μαγαζια με 50€..

smal φιλε μου δεν μπορεσα να βρω κατι στις αγγελιες που να με ενδιαφερει αλλα και παλι δεν θελω μεταχειρισμενο.ρωταω για αν βρω και κατι καλο.

:mobile1:

To συγκεκριμενο κουτι το πηρα για το pc της κοπελας μου και μπορω να πω πως για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο:T:

Πολλες θεσεις για ανεμιστηρες (1χ120mm μπροστα,2χ120mm πανω,1x120mm πλαι,1x120mm πισω), μαυρο χρωμα στο εσωτερικο και καλη ποιοτητα κατασκευης.

Σε αυτα τα χρηματα δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο.

ooooo πολυ ωραιο σπαζοκλαμπαν :) βλεπω review και μεταφερω εντυπωσεις :dance3:

ευχαριστω πολυ να κλεισει το θεμα βρεθηκε υποψιφιος :)

Τhanx spazoklaban :):lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.